Rover met vuurwapen slaat man en steelt z’n zakje met brood en appel

15
Brood en appel

Weer zo een opmerkelijk bericht van een beroving uit Suriname; een rover die gewapend was met een vuistvuurwapen heeft woensdag een man beroofd van een zakje, met daarin brood en een appel. Dat schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname vrijdag.

Volgens de krant gebeurde dit in Paramaribo en is het slachtoffer een medewerker bij een bank. Hij werd door de crimineel aangevallen en bedreigd met het wapen. Daarbij kreeg het slachtoffer een slag op zijn hoofd met het wapen.

De rover pakte het eten van de man en vluchtte weg. Hij liet het slachtoffer achter met een verwonding aan zijn hoofd en is tot op dit moment niet aangehouden, aldus Times. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Het bericht uit de krant over deze bizarre beroving, ging vrijdag viraal op Facebook. Velen konden zich niet voorstellen dat er zoveel geweld aan te pas moest komen om een zakje met brood en een appel te stelen.


15 REACTIES

 1. Nou bobby , ik zou zeggen begin nu te roven want voordat er een druppel gevonden wordt ben je dubbel en dwars genaait door de hele boeven bende in su. Pas over 5 jaar zullen zien of er inderdaad olie uit de pomp komt en voor hoeveel.


  Maak melding

 2. Olie vinden is een ding, uit de grond halen is wat anders. Reken maar dat er
  vele partijen een stukje van de taart willen hebben. Suriname heeft geen geld
  om te investeren, dus geldschieters zullen hoge marges rekenen waardoor de
  opbrengst tegen kan vallen.


  Maak melding

 3. En waar was onze wachtertje met zijn s3 kogelwerend vestje heb jij je auto al gehuurd in Suriname of zit je in Amerika met je vakantie of nee je zou in Suriname gaan vissen


  Maak melding

 4. Ach wat kunnen we hiervan nog zeggen, normaalste zaak geworden in Suriname.
  We kijken er niet eens meer van op. Neks no fout we zijn toch al naar de klote, Sodom en Gomorra


  Maak melding

 5. Rover heeft netjes bij de bank gewacht, wie komt eruit met een zak gevuld met geld. Niet wetende dat een bankmedewerker zijn lunch (kat) in de zak had (vinden).

  Wij vergeten één ding, Su stond nog niet op de lijst een land met voorzichtigheid voor het volk zelf en toeristen, net als Venezuela, Brazilië Colombia deze landen hebben meerdere steden en toeristische plekken. Su heeft maar één stad waar alle Surinamers hun boodschappen en hun uitgangsleven beleven ook de toerisme. Sommige oelewappers denken hey ons land behoort nog niet tot een gevaarlijkste land van Zuid Amerika dus wij gaan gewoon meedoen. Ipv het land opbouwen gaan ze roveren, moorden etc


  Maak melding

 6. Voordat staatsgreep in Su was, was er geen tralies in huis. Je kon je voor- en achterdeur wijd en zijd open houden geen last van een dief. Vanaf dat moment begon Su achteruit te gaan in plaats van vooruit. Want wie kwam daar te zitten labiellen die geen kaas had gegeten over bestuur en politiek. In 30 jaar tijd is het land steeds maar achteruit gegaan. Sommige die nooit een schoolbank had gezien was opeens politicus. In meerdere landen wordt kennis als macht gebruikt, maar in Su Macht is Kennis. Mensen die niet eens een dubbeltje in spaarpot had heeft nu miljoenen op hun bank of in pot thuis. Maar de medemens kennen ze niet. Alleen ikke ikke ikke de rest kan stinken.


  Maak melding

 7. Jullie liegen times liegt ik geloof nooit in times foto’s van het geen dat gebeurt is klop wel maar die omschrijving onder die foto’s is leugen no ka is wat ik zelfs meegemaak heb met deze grant times. Was oog getuige in 2gevallen heb me zegje voor gedaan wat gebeurt is morgen Las ik de krant niks komt voor van wat ik gezegd of aan ze had voorgehouden dus als times die geplaats heef ze liegen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.