Autobestuurder beschrijft bocht met snelheid en rijdt elektriciteitsmast kapot

13
Autobestuurder beschrijft bocht met snelheid en rijdt elektriciteitsmast kapot

De bestuurder van deze personenauto reed iets na middernacht een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) nabij de bocht even voorbij de Wijdenboschbrug kapot. Door de botsing ‘vloog’ het voertuig in het bosschage langs de weg en kwam tot stilstand.

De bestuurder reed richting Meerzorg. Volgens omstanders beschreef de bestuurder de bocht met een behoorlijke snelheid waardoor hij de controle over het stuur verloor. Naar hun zeggen raakte het voertuig zodoende van de weg en ramde de mast. Door de botsing brak de mast in tweeën.

Het voertuig had aanzienlijke materiële schade. Een jongetje die ook in het voertuig zat raakte gewond. Per eigen gelegenheid is hij afgevoerd voor medische behandeling.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Technici van de EBS waren snel op de locatie om de aangerichte schade te herstellen.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Met een kind rijd je als een mars.
  Triest. Elke ezel weet dat je afremd voor je een bocht beschrijft. Je weet nooit wat er om de bocht is. Iemand steekt over of een auto gestopt.
  Jammer voor het kind


  Maak melding

 2. Kassa geld is binnen met olie vondst.
  De elektrische palen zijn gewilDus nu ondergrondse electriciteit dan heeft niemand last van, voordat in handen komt van bepaalde partijen.


  Maak melding

 3. Dat er een kind in de wagen zat en gewond is maakt velen hier niets uit.
  Politieke grap ervan maken. Waardeloos. Bepaalde sturen 3 post met verschillende namen.
  Denken ze dat ze lollig zijn?? Mijn M….


  Maak melding

 4. Politiek neutraal 11 januari 2020 At 15:14
  Oom Ludwig, die bestuurder heeft krutuanu laat me langs de weg gezien die last van demonen heeft.

  Die zwakzinnige WACHTERTJE met zijn s3 kogelwerend vestje zoekt nu hulp bij oom Ludwig hij probeert oom Ludwig in zijn rommel te betrekken wat is hij slim dom slim 😂😂😂 met je 🐷 kop.


  Maak melding

 5. Laat Me, maar je bent wel waardeloos he? Leegloper, waardeloosheid. Je hebt helemaal geen toegevoegde waarde in het leven. Tjala yere !😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.