VIDEO: Surinaamse politie vernietigt grote hoeveelheid drugs

2

De Surinaamse politie heeft vandaag vrijdag 10 januari 2020, ruim 1.000 kilogram in beslag genomen drugs vernietigd. Hieronder bevond zich ook de partij cocaïne groot 855 kilogram, die eind vorige maand op de haven van Suriname werd onderschept.

De drugs zijn in autobanden geplaatst die daarna in de open lucht in brand worden gestoken. Banden zijn altijd ruim voorhanden, branden relatief gemakkelijk, wakkeren het vuur goed aan en verontreinigen de drugs dusdanig dat zij onbruikbaar worden. Het is alleen niet erg milieuvriendelijk.

De beelden zijn hierboven te zien.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Dit al was show time.Denk niet dat een baatzuchtige Surinamer dit ooit zal gaan doen.Na soso doekoe mi boy en milieu verwoestend ook nog deze tijd.

  2. Politie en militairen verlenen hand en spandiensten aan bouta’s cocaine handel. Echt niet vernietigd maar voor de show alleen meel verbrandt. Laat een volgende keer de DEA eerst samples nemen voor het wordt verbrandt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.