VIDEO: Surinaamse politie vernietigt grote hoeveelheid drugs

3

De Surinaamse politie heeft vandaag vrijdag 10 januari 2020, ruim 1.000 kilogram in beslag genomen drugs vernietigd. Hieronder bevond zich ook de partij cocaïne groot 855 kilogram, die eind vorige maand op de haven van Suriname werd onderschept.

De drugs zijn in autobanden geplaatst die daarna in de open lucht in brand worden gestoken. Banden zijn altijd ruim voorhanden, branden relatief gemakkelijk, wakkeren het vuur goed aan en verontreinigen de drugs dusdanig dat zij onbruikbaar worden. Het is alleen niet erg milieuvriendelijk.

De beelden zijn hierboven te zien.

3 REACTIES

  1. Politie en militairen verlenen hand en spandiensten aan bouta’s cocaine handel. Echt niet vernietigd maar voor de show alleen meel verbrandt. Laat een volgende keer de DEA eerst samples nemen voor het wordt verbrandt.


    Maak melding

  2. Ik geloof er geen bal van.. LAAT EERST EEN ONAFHANGKELIJK ORGAAN VAST STELLEN OF HET WERKELIJK DRUGS IS DIE IN BESTAG GENOMEN IS..

    IK GELOOF DUS GEEN DONDER VAN..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.