Vermoord bejaard echtpaar Saramacca wordt zaterdag begraven

9
Vermoord bejaard echtpaar Saramacca wordt zaterdag begraven

Het bejaard echtpaar van Javaanse komaf, dat maandagmiddag dood werd aangetroffen op hun woonadres aan de Dr. E. Kochweg te Saramacca, wordt zaterdag aanstaande begraven. Het gaat om de 84-jarige Senoet Kartadja en de 83-jarige Painah Paimo.

Districtscommissaris Sarwankoemar Ramai van Saramacca, heeft de nabestaanden van het echtpaar op zijn kantoor ontvangen en mede namens de regering van de Republiek Suriname de condoleances overgebracht.

Bij de ontmoeting was ook aanwezig DNA-lid Naomi Samidin van Saramacca. De burgervader, Samidin en het Ressortraad van Groningen hebben alle steun aan de familie toegezegd en zullen de begrafeniskosten op zich nemen, meldt het commissariaat.

Het ontzielde lichaam van de man is dicht naast de woning aangetroffen, terwijl het lijk van de vrouw in de woning is aangetroffen, meldde het Korps Politie Suriname.

Beide personen werden met snijwonden aan hun hals aangetroffen. Daarnaast waren er ook andere verwondingen zichtbaar op de lichamen van het echtpaar. Dit zou duidelijk wijzen op een misdrijf, hetgeen de politie bevestigde.

De dubbele moord heeft veel geschokte reacties in de gemeenschap opgeroepen. Voor velen is het niet te bevatten dat seniore Surinaamse burgers op zo een wrede manier zijn afgemaakt.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Dit echtpaar verdiend een staatsbegrafenis. Symbolisch voor een morele verval in Suriname. Het loopt de spuigaten uit. Het is tijd voor een grote schoonmaak in Suriname.


  Maak melding

 2. @ Bobby baks,j bnt ook e deel vn die kaolo suriname.dit hft puur t make Mt familie drama n hft nits t make Mt politiek!!!!.veel sterkte n alle rust vor hun zielen.karma rekent wel af Mt degene die n d buurt dit hft gedaan,want t s e naaste person die dit aleen kan dun.


  Maak melding

 3. Verstoord vrede… In saramacca..ai.. Loek wang terreur aanval. Mie NE sie wang duidelijk lijn in A onderzoek fa moordzaak. disie… Publiek.. In a buurt moes foe sie moro..sma moes foe sab moro… No wang buurt onderzoek… Fa.. Kong..Wang onderzoeks commissie no deh


  Maak melding

 4. Sammy 11 januari 2020 At 09:58
  Mensen praat aub geen onzin hier. Jullie weten half niet wat zich heeft afgespeeld, dus no bemoei.
  De familie wilt rust.

  Sammy@ 👍👍👍


  Maak melding

 5. Is wel vreselijk irritant als er alleen met klinkers en medeklinkers comments worden gegeven. Zijn de vingers te lui en gemakzuchtig om duidelijke zinnen te typen. Als je scrabble kent, vraag ik me af of je het kunt spelen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.