zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk jongeman geborgen die ex-partner neerstak en van Bosjebrug sprong

Lijk jongeman geborgen die ex-partner neerstak en van Bosjebrug sprong

-

Does Travel - naar Suriname

Het ontzielde lichaam van de 23-jarige Andy Biswane, die woensdag zijn ex-partner heeft neergestoken en daarna van de Bosjebrug in Suriname sprong, is vanmiddag geborgen.

De jongeman had woensdagmiddag zijn 23-jarige vriendin M.J. mishandeld en aangevallen met een scherp voorwerp op een adres te Kasabaholo. Met dat scherp voorwerp bracht hij haar ettelijke steekverwondingen toe. Na zijn daad verliet Biswane de plaats en pakte later een taxi richting Commewijne.

De politie van Uitvlugt kreeg de melding van de steekpartij en ging ter plaatse. Bij aankomst troffen zij de vrouw zwaargewond aan. Zij had meerder steekverwondingen en was ze niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis.

Kort daarna kreeg de politie van het bureau Nieuwe Haven de melding dat een man vanuit een taxi was gestapt op de Wijdenbosch brug en in de surinamerivier was gesprongen. Biswane maakte op de brug zonder de taxichauffeur te melden, de deur van de auto open en stapte eruit met achterlating van zijn persoonlijke spullen. Vervolgens rende hij weg, klom over de vangrail en sprong in de rivier.

In de achtergelaten tas in de taxi trof de politie persoonlijke documenten van de jongeman aan. Aan de hand daarvan wist de Surinaamse politie dat het om Andy Biswane gaat en maakte dat bekend.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De ex-partner van dit jongeman is zeker 100% vreemd gegaan waardoor hij daarna haar mishandeld hebt en neerstak waarschijnlijk.Dit gebeurd vaker met relaties.Bij deze raad ik een ieder zijn hoofd aan de koele kant te houden,want er zijn genoeg vrouwen net mieren op dit wereld.Heel veel sterkte voor na bestanden.


  Maak melding
 2. 23 jaar je partner gaat vreemd je steekt haar neer en pleegt daarna zelfmoord???

  Bhaai houd u aub op met verzinsels kan het mischien niet zijn dat de jongen man geestenziek was….we zullen er nooit achter komen..


  Maak melding
 3. Zo nu en dan gebeuren deze dingens ja.

  Wat leren de kinderen op de scholen, hoe is het leven in het gezin, is er geweld en/of drugs in het spel.

  Op school leren de mensen schrijven, lezen en rekenen. Het echte leven moet je zelf uitzoeken. Relatie tori werede, son sma lobi tumsi tranga. Dan wanneer het eindigd, den wani prati anga tranga.


  Maak melding
 4. Oom Ludwig is geobsedeerd van de president maar onze president is geen gay.

  Deze lummel hadden ze in het water moeten laat voor de roofvissen.
  Moet de belastingbetaler nu zijn begraven gaan betalen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES