donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man lost scho­ten op gemaskerde rover bij po­ging tot roof

VIDEO: Man lost scho­ten op gemaskerde rover bij po­ging tot roof

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft een lid van de Centrale Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (CIVD) afgelopen dinsdag een aantal schoten gelost op een een gemaskerde man, die hem probeerde te beroven. De rover had het gemunt op het geld van de CIVD’er die kort daarvoor zeker 35.000 SRD had opgenomen.

Op camera beelden, die ook hieronder te zien zijn, blijkt dat de gemaskerde man uit een grijze wagen stapte die naast het slachtoffer stond geparkeerd. Dit gebeurde nadat de CIVD’er plaats had genomen in zijn auto en wilde wegrijden.

Toen het slachtoffer door had wat er gebeurde haalde hij direct een vuistvuurwapen tevoorschijn. De rover zag dit en keerde vrijwel meteen terug naar de gereedstaande wagen en stapte in. Het slachtoffer heeft daarbij drie keer gericht geschoten op de auto van de crimineel.

Het vermoeden bestaat dat de rover een schotverwonding heeft opgelopen. In het filmpje is te zien dat het de rover lukt om in zijn grijze auto weg te rijden. De man is nog voortvluchtig.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Bekijk het filmpje hier:

https://www.instagram.com/p/B7GtPfUFUid/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Hoe weet de rover dat de man Srd 35.000,– is gaan opnemen???
  Dat je de juiste persoon probeert te beroven is vreemd. Heeft de rover het geld meegenomen???


  Maak melding
 2. Slachtoffer moest direct weer de bank binnengaan en degenen achter de balie en de bewaker laten arresteren, zij waren per slot van rekening de enige personen die van de opname wisten, om de rovers te waarschuwen..


  Maak melding
 3. Jammer dat de man geen betere schutter was.Is te merken dat er geen oefen munitie meer is.Anders waren al de drie kogels door de kop van de rover gegaan.


  Maak melding
 4. Deze CIVD’er moet blijkbaar nog hard oefenen want zelfs van 10 meter schiret hij nog niet eens raak.
  Kijkende naar de video dan denk ik “je hebt een vuistvuurwapen en noch loop je naar achteren en schuilt achter een auto naast de jouwe. Hoe schijterig bang ben je? En zo iemand moet mij verdedigen? ” dies no kang is onkang zo bang is de CIVD’er


  Maak melding
 5. maar wat maakt het uit. het gebeurd om ons heen, dus gaan wij allerlei lulverhalen erom heen schrijven, Op dit aardbol gebeuren ergere dingen. Een voorbeeld. In Frankrijk zijn mannen gearresteerd die bij geboorte meisjes niet lieten registreren. later hebben zij de meisjes verkracht en als genoegdoening hun bloed gedronken.
  wat heeft de franse president hiermee te maken. Dus een keer ophouden de overheid en in het bijzonder de NDP de schuld van te geven.

  tjee


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES