Politie Suriname maakt identiteit brugspringer bekend

4
Man die van Bosje brug sprong had daarvoor vriendin zwaar mishandeld

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist de identiteit bekend gemaakt van de man, die zijn ex-partner woensdag heeft neergestoken en daarna van de Bosje brug is gesprongen. Het gaat om Andy Biswane (foto).

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg op woensdag 8 januari de melding van een steekpartij op een woonadres te Kasabaholo. Op het woonadres trof de politie een 23-jarige vrouw aan met steekverwondingen op verschillende delen van haar lichaam. Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar zij ter verpleging is opgenomen.

De vouw was door haar ex-man genaamd Andy Biswane aangevallen met een scherp voorwerp. Met dat scherp voorwerp bracht hij haar ettelijke steekverwondingen toe. Na zijn daad verliet Biswane de plaats.

Kort daarna kreeg de politie van het bureau Nieuwe Haven de melding dat een man vanuit een taxi was gestapt op de Wijdenbosch brug. Dat nadat de man was uitgestapt hij vanaf de brug in de Suriname rivier is gesprongen en in de diepte is verdwenen.

Deze man had een tas in de taxi achter gelaten  waarin persoonlijke documenten waren. De documenten bleken van de 23- Andy, Biswane te zijn die zijn ex-vrouw neergestoken had, aldus de politie.


4 REACTIES

 1. Zijn leven heeft hij gewoon weggenomen door deze zeer kwade daad. Vreselijke wroeging is wat deze ziel nu al ervaart in de geestenwereld. Er is geen weg terug voor dit eeuwig durend lijden vol van wroeging.


  Maak melding

 2. Andy had dit gepland. Hopelijk vind zijn ziel na zijn geplande daad de eeuwige rust.
  Wanneer het niet goed gaat in een relatie ga als vrienden uit elkaar. Altijd maar weer die haat. Wat een volk.


  Maak melding

 3. @Oom Ludwig foe Abra Broki
  Eerlijkheidshalve moet ik U feliciteren vanwege Uw reactie. Geen politieke retoriek maar een empatisch reageren op een snode daad. Zo kan het dus ook. 👏🏽👏🏽


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.