Man die van Bosje brug sprong had daarvoor vriendin zwaar mishandeld

24
Man die van Bosje brug sprong had daarvoor vriendin zwaar mishandeld

De man die gistermiddag op de Bosje brug plotseling uit een taxi stapte en in de Suriname rivier sprong, had eerder op de middag zijn 23-jarige vriendin M.J. zwaar had mishandeld. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag.

Volgens de krant had de vrouw meerder steekverwondingen en was ze niet aanspreekbaar. Een ambulance heeft haar naar het ziekenhuis gebracht. De man A.B. vluchtte na zijn daad in onbekende richting en pakte later op de middag een taxi.

Op de Wijdenboschbrug maakte hij, zonder de taxi chauffeur te melden, de deur van de auto open en stapte eruit met achterlating van zijn persoonlijke spullen. Vervolgens rende hij weg, klom over de vangrail en sprong in de Surinamerivier.

Zijn lichaam is nog niet gevonden. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


24 REACTIES

 1. Heeft geen bal te maken met politiek .

  Ga met jou idee naar DNA,of je een op lossing heb voor zulke zaken .

  Je naam hier boven zeg genoeg .

  Bij de Familie veel sterke


  Maak melding

 2. Snap niet waarom deze brug niet wordt aangepast om deze situatie tegen te gaan.
  hoog-hekwerk , gaas , noem maar op het is niet onmogelijk.
  het wordt de overspannen mensen veel te makkelijk gemaakt

  (zou wel aan de regering liggen)


  Maak melding

 3. Ballast Nedam Brugge Bouwer Uit Nederland heeft het voor elkaar gekregen de brug zodanig hoog te bouwen ,zodat Surinamers die geen raad WETEN met hun leven overboord te gaan springen . Wie weet staat @Devil al op de wacht lijst. Maar ik vind deze jongeman erg tof om te springen .


  Maak melding

 4. Gisteren waren er een paar low-life figuren die de schuld van dit incident schoven in de schoen van de regering en de economische situatie in het land. Zo zie je maar weer als low-life figuren weinig scholing hebben ondergaan en de capaciteiten missen om een goed oordeel te geven over dit soort items. Dit soort mensen reageert op basis van instincten, dus zij laten hun primitieve emoties de overhand nemen. Zij besmetten elkaar met lagere emoties en vormen tezamen een groepsemotie dat hun individuele en collectieve verstandelijke beperking nog meer versterkt.

  De kans is groot dat deze man uit jaloezie zijn vriendin die ‘ waarschijnlijk is uitgelopen ‘ een hardhandig lesje heeft geleerd. De schande/vernedring kon hij maar moeilijk verwerken en maakte er een eind aan zijn leven.


  Maak melding

 5. De kans is groot dat deze man uit jaloezie zijn vriendin die ‘ waarschijnlijk is uitgelopen ‘ een hardhandig lesje heeft geleerd.
  Aldus de psycholoog robbie.
  Het leuke aan dit jochie is dat zijn tekst volledig op hem van toepassing is
  Dit soort mensen reageert op basis van instincten, dus zij laten hun primitieve emoties de overhand nemen. Zij besmetten elkaar met lagere emoties en vormen tezamen een groepsemotie dat hun individuele en collectieve verstandelijke beperking nog meer versterkt.


  Maak melding

 6. Onzin allemaal, de brug is raar gebouwd. Maar het zou altijd hoog genoeg zijn voor mensen die zelfmoord willen plegen. En anders zoeken ze een manjaboom.
  Wees eens reël Realist, hoog hekwerk, gaas!!!!
  Die man is na zijn daad gevlucht(in onbekende richting)en nu nog steeds zoek(lichaam onvindbaar).


  Maak melding

 7. Hij had liever zijn energie gebruikt om van Kasabaholo uit naar zijn huis te rennen of lopen en zijn poten van het meisje afgehouden.
  Jammer dat hij de taxichaffeur erbij betrokken heeft.
  “Oom”” Bert ( yu a no mi omoe)als je niet wilt betalen voor de tomaten dan moet je uit blik eten. Wie zijn de landbouwers?? 95% hind. Die drijven de prijzen op.
  Plant je eigen tomaten boom.
  Ik heb voor srd 10,– mooie gekocht op zondagmarkt Kwatta.


  Maak melding

 8. De kans is levensgroot dat deze man en vrouw ruzie hebben gehad over geld. En dat is uit de hand gelopen. Natuurlijk is het schuld van deze criminele regering. Ze storten de bevolking in armoede.


  Maak melding

 9. Ik ga zaden voor jou sturen dat je ook kan vermeerderen dus geen Hybride zaden .

  En ik kom na de verkiezing dan ga ik zelf met mij doelgroepen stenen persen en huizen bouwen voor scciaal zwakkeren .

  Ik wacht niet op NDP of Misikaka .

  Wij gaan bouwen zo dat de mensen zonder een lening een huis kunnen bouwen .


  Maak melding

 10. Waarom plant je dan niet zelf, zo dat je een voorbeeld kan zijn ,in jou wijk en dan hoeft je niet meer naar Kwatta te gaan .

  Als je zelf plant kan een ook brengen naar de bejaarde huizen die geen tomaten krijgen van NDP


  Maak melding

 11. Veel jongeren die voor 2010 nog pubers waren stemden vol hoop op de ndp. Ondanks waarschuwingen van velen, no doe, want soso misdaad vloek vol moorden, zelfsmoord, drugs en roof. Ondertussen zijn vele paars verworden pubers volwassen geworden. Ooit droomden ze van een mooi huis, goede baan en een gratis perceel zoals in 2020 beloofd door de allergrootste leugenaar van het gehele land. Toch gaven ze de paarse bedrieger in 2015 nog een kans. Wel opa en oma taki, sinds 2015 is het aantal zelfmoorden onder jongeren, voornamelijk onder vele ndper’ s schrikbarend toegenoemen in vergelijking met de periode 2010-2015. Oma taki wat is toch de oorzaak? Opa taki, 99% gaat het om een geestelijk stoornis in hun hersenen. Hun bewustzijn raakt helemaal in de war door allerlei tegenspoed, bezetenheid of ziekte. Maar bij het gros der jonge dwaze zelfdoders speelt ongeneeslijke ziekte geen rol. Soms is het overmoed onder invloed van drugs, I wanna fly hij, wijlen Herman Broott, vaker spelen relatie- en geldproblemen een zeer grote rol, bij dit oerdom, debiel, idioot dwaas besluit. Oma taki, ma eeh ergens lijkt het ook een paarse verworvenheid die in is onder vele jonge paars teleurgestelde aanhangers. Opa taki, als hij aanhanger is of niet, een ding staat vast als een feit en dat is dat sinds de nationale DODEN partij aan de macht is, gekozen door oerdomme dwaze idioten, soso dede e fadong, in het verkeer, thuis, op straat, in clubs, zelfs in de kerk, a gersie didibri e regeri in de harten van deze zelfdoders. Oma taki, ieja noh, dan verdienen ze werkelijk het leven dat hun door de Schepper is gegeven niet. Didibri e wagti deng na poort foe hel.


  Maak melding

 12. @Nina1,
  Bedankt voor jouw compliment. Het is een kwestie van scholing waarvoor ik gekozen heb om te volgen. Terwijl ik met je praat en luister of wanneer ik jouw verhaal lees, analyseer ik jou in de breedte en in de diepte. Misschien is mijn uiteenzetting over het gebeurde een voltreffer in jouw mind. Roept het emoties bij jou op? Cool down……..! Cool down…….!


  Maak melding

 13. Mix Chick : echter, begrijp dat !!!

  die Manjaboom die jij bedoelt is dan in ieder geval geen hulpmiddel of eigendom van de overheid zoals die brug dat wel is die vele mensen gebruiken als brug naar het dodenrijk gebouwd door de regering waar vele mensen, ” de feiten liegen hier niet om” makkelijk in een vlaag van emotie vanaf springen de brug is een gevaarlijkmiddel/(trend geworden) voor mensen met suicidale gedachten. de overheid zou als verantwoordelijke van die brug zulke risico`s moeten proberen te beperken dat is mijn punt.
  denk aan hekwerk of dergelijks.


  Maak melding

 14. @Brantimaka, waarom geef je Ballast Nedam de schuld? Als de Surinaamse staat een buitenlandse bedrijf inhuurt voor een project, wilt niet zeggen dat derde moet zien als een plek voor Bungeejump zonder elastiek en vangnet. Wat wel erg is dat men de brug ziet als plek om je zelf te doden. Dit is vaker voorgekomen. Maar ik althans heb nooit gelezen of gehoord dat de staat nu maatregelen gaat nemen. Dat de regeling vangnetten en gaas gaat plaatsen en op bepaalde ook schrikdraad met schok. Ik hoop dat wij met z’n alle moeten opkomen dat dit niet gebeurt. Als de regering geen geld heeft betaald voor Afobaka Dam dan zal er geld zijn in de Staatpot.

  Beste Regering, beschermd de mensen, plaats vangnetten en gaas met schok. Laat het niet meer gebeuren 1 was al teveel ondertussen zullen meer dan 20 zijn. Wij hadden liever 0 gezien of gehoord.
  Ik hoop dat u snel een beslissing neemt.
  Wij bedanken u namens de volk van Suriname en de Surinaams-Nederlanders


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.