Cubaan die buitenvrouw mishandelde en stak aangehouden

10
gevangenis suriname

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op zondag 5 januari de 35-jarige in Suriname woonachtige Cubaan Reinier H. aangehouden. Deze verdachte heeft zich op vrijdag 3 januari schuldig gemaakt aan mishandeling van zijn concubine die ook de Cubaanse nationaliteit bezit.

Na de mishandeling sloot hij de vrouw op in hun woning. Op zondag 5 januari  stak Reinier de vrouw met een scherp voorwerp in een van haar dijbenen. Na verkregen informatie deed de politie dezelfde zondag het woonadres in kwestie aan voor het doen van een onderzoek.

Zowel het slachtoffer als de verdachte werden op hun woonadres aangetroffen. De verwonding van het slachtoffer was van dien aard dat zij na medische behandeling in het ziekenhuis naar huis mocht, meldt het Korps Politie Suriname.

Reinier werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau om voorgeleid te worden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Reinier in verzekering gesteld door de politie.


10 REACTIES

 1. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Cubaan die buitenvrouw mishandelde en stak aangehouden.

  Dus dan zal hij nu door zijn binnenvrouw worden veroordeeld.
  Indien hij nog in het bezit is van de Cubaanse nationaliteit, kan hij na het uitzitten van zijn
  gevangenisstraf, Ongewenst worden verklaard.

  Hij mag dan op kosten van de Cubaanse Ambassade in Paramaribo, als Ongewenst Vreemdeling uit Suriname met een Gammele boot worden verwijderd.


  Maak melding

 2. De criminaliteit heeft een Cubaanse dimensie bij gekregen en gaat veel erger worden vanwege het paarsdom immigatie wanbeleid.


  Maak melding

 3. Ze kunnen niet voor zichzelf zorgen dan hebben ze buitenvrouw.
  Er zijn vrouwen die zich daarvoor beschikbaar stellen met dit als gevolg.


  Maak melding

 4. Blijkbaar is baas niet alleen voor gezondsheidsproblemen naar Cuba geweest , maar ook gemene misdadigers ook meegenomen naar Suriname . Dit zijn de feiten uit mijn logica . Maar dan nog leven de Cubanen jarenlang in armoede en plots hebben ze een luxe probleem in Suriname waarmee ze niet weten om te gaan .


  Maak melding

 5. Oom Ludwig moet terug naar de schoolbanken want hij kent alleen de kleur paars maar neks no fout toch president.
  Gelukkig neemt oom zijn pillen wel optijd in anders zou de brug de schuld krijgen van al zijn ellende.
  Hij vult zijn tijd in hier met haat.


  Maak melding

 6. pero 9 januari 2020 At 15:14
  @lulwig foe abrabrokie
  Heb je weer eens teveel plastabletten ingeslikt of ben je gewoon een zeikerd?

  Nee, want je hebt ze allemaal gestolen en ingeslikt, paarse klootzak

  Suriname is love 9 januari 2020 At 16:09
  Oom Ludwig moet terug naar de schoolbanken want hij kent alleen de kleur paars maar neks no fout toch president.
  Gelukkig neemt oom zijn pillen wel optijd in anders zou de brug de schuld krijgen van al zijn ellende.
  Hij vult zijn tijd in hier met haat.

  Je weet er alles van wat betreft terug naar de schoolbanken, om onderscheidt te kunnen maken wat goed is of slecht. Maar vanwege je oerdomme dwaze slechte stemkeuze kan men alleen maar aannemen dat je tot het paarsdomme type laaggeschoolde begi gratis pakket trollen bestaat.

  Over pillen gesproken, ontelbare ndp stommelingen zijn verslaafd aan allerlei soorten pillen, vooral je baas en vele van zijn trawanten. het zal niet te verwonderen zijn als jij ook XTC verslaafde bent, ma kuut, daar zijn er geen pillen voor.

  Over haat gesproken, moordenaars en leugenaars zijn werkelijke haters, kijk naar je baas en zijn roversbende, hun boze werken, ze dienen land en volk niet, maar haten het onder het mom van nationalisme. Joe no ma sjie dat ndp sorgoe gi soso ka en niet degenen die hen kunnen ontmaskeren en waarschuwen. Maar ja ndpsma dong no mpp, des te meer men ze de waarheid voor ogen houdt , des te meer prijzen ze de leugen, ndp na soso sikiedi sma vol verschrompelde hersens.


  Maak melding

 7. Deze Cubaan weet dat dit soort problemen zich voordoen in ons land dus ziet doen gaat doen. Knikker hem uit ons land weer
  richting Cuba en zijn vrouwtje erachteraan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.