Slachtoffer ‘hit and run’ Kwattaweg in ziekenhuis overleden

6
Slachtoffer 'hit and run' Kwattaweg in ziekenhuis overleden

Een 18-jarige bromfietser die op 13 december 2019 werd aangereden op de Kwattaweg in Suriname ter hoogte van de Munderweg en daarbij zwaargewond raakte, is maandag overleden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ging om een ‘hit and run‘ ongeval.

De jongeman genaamd Shaquille, werd op vrijdag 13 december om 01.45u in de ochtend van achteren aangereden door een auto die een behoorlijke snelheid had. Dat blijkt uit camerabeelden van het ongeval, die de redactie van Waterkant.Net heeft kunnen zien.

De veroorzaker van het ongeval zou na de aanrijding meten zijn doorgereden en is tot de dag van vandaag niet achterhaald. Direct na het ongeval werd de bromfietser opgenomen op de afdeling intensive care van het ziekenhuis.

Op maandag 6 januari 2020 overleed hij in het ziekenhuis. Shaquille is daarmee de derde verkeersdode dit jaar in Suriname tot nu toe.

https://www.facebook.com/Sportcafemunder/videos/1239445262921891/
- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Rip….sterkte aan de nabestaanden. De veroorzaker moet heel gauw worden aangehouden en in verzekering gesteld. De beelden spreken voor zich. Erg dat de politie van munder nog geen klaarheid heeft kunnen brengen in de zaak.


  Maak melding

 2. Waarom geven jullie de beelden niet vrij van het ongeluk/aanrijding die waterkant heeft gezien?
  Het lijkt hierop dat de dader wordt beschermd.
  Als de beelden naar buiten zou komen, dan wordt de dader of de auto herkend.
  Dader wees eerlijk, een moeder, vader heeft zijn kind verloren. Verzacht u pijn en meld u aan?
  Daarom moet de staat overal camera’s plaatsen en ook snelheidscontroles-meters. Je hoort vaker dat de daders weggereden zijn, maar er zullen ook weinig gestolen worden omdat de politie hun in de gaten houden. Of handhavers en burgerinitiatief moet komen dat de wijken in de gaten worden gehouden. Nu heeft Su niets voor de Dam betaald zo hebben ze geld in de staatpot daarmee kunnen ze meer banen creëren dat handhavers, groenvoorziening komen. De handhavers, de burgerinitiatieven zouden samen met de mensen die in de gevangenis zitten de straten kunnen onderhouden, op tijd baggeren en maaien, de straat tegels netjes terugplaatsen dan niemand ongeluk krijgen kuilen in straten opvullen net als vroeger, gewoon met kruiwagen houwer en een schop.


  Maak melding

 3. Wasrom wordt de dader beschermt. Ik snap dat de dader justitieel gezien tot een bepaalde tijd heeft om zich te melden maar geef een paar kenmerken bv van die auto zodat die dader weet dat hij erbij is als hij zich niet meld. Maar intussen weet de dader dat hij een moord heeft begaan en het biedt hem ruimte om te vluchten als hij niet gearresteerd wordt


  Maak melding

 4. De dader heet de paarse attitude, wie weet heeft hij bewust deze man van achteren aangereden, dus a moes de 100% een vervloekte ndper.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.