Overheid Suriname gaat hard optreden tegen milieu vervuilers

18
Overheid Suriname gaat hard optreden tegen milieu vervuilers

De Bestuursdienst Wanica Noordwest heeft de dader kunnen achterhalen die vuil dumpt op de hoek van Leiding 8 en Commissaris Weythingweg. Er is een doos aangetroffen waarop de naam van die persoon staat. Dat meldt de bestuursdienst vandaag.

De zaak is gemeld bij het Korps Politie Suriname die erbij werd gehaald. De overtreder zal alles moeten opruimen en krijgt ook een boete voor milieu vervuiling.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh zegt dat de Surinaamse overheid hard zal optreden tegen milieu vervuilers. Dit geval moet een waarschuwing zijn voor alle milieu vervuilers.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Kondremangs
  Goed zo en doorgaan. ….aanpakken die overtreders. .en goede voorlichting ipv bakba tori …..een andere maatregel die genomen moet worden is statiegeld op petflessen. …..want de lozingen hier raken steeds verstopt. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA

 2. Begin bij de winkels. Honden ook oppakken die op straat zakken openscheuren. Dan naar asiel.
  Ik hoop dat men hoge boetes krijgt dan kunnen we met dat geld de stad verfraaien.

 3. @Wendy,

  Moeten die honden ook handboeien om?
  Over welke asiel heb je het over? De Chinese keuken zeker?

  De overheid is de GROOTSTE VERVUILER VAN SURINAME. DE BEVOLKING KOMT OP DE TWEEDE PLAATS

 4. Eindelijk!

  Keihard beboeten die lui, wie niet wil horen moet maar in zijn portemonnee voelen!

 5. Goed, maar als de overheid nalaat om regelmatig bermen, sloten en straatvuil op te ruimen, dan is de vooral de paarse mentalitiet van de doorsnee Suri aan de orde, eeh boi, pe a grassi hee, zodat mi kan bonk mi doti in a boesi. Vooral na AbraBrok is het schering en inslag.

 6. Al langer dan een week is er een schaarste aan uien en aardappelen. Bij verschillende supermarkten bedraagt de prijs voor uien SRD 10, terwijl de prijs voor aardappelen rond de SRD 12,50 ligt.
  Jaren tachtig perikelen zullen als dwaze ndp stommelingen op de ndp dieven olv ddb gaan stemmen, alleen zevenmalen erger met megaschulden. Stem dus paarse dwazen moedwillig, volhardend, oerdom op de a-[nationale devaluatie partij foe ka moro.

 7. Vele gasten hier in ons land maken er een puinzooi van. Heropvoeden en boetes opleggen. Milieu vervuiling gaat zijn tol eisen want je gezondheid gaat eraan. 70% van de gasten leeft in hun eigen zwaar vervuilde omgeving. Bewustwording helpt niet dus tref ze lekker in hun portemonnee. Dit brengt ook ongedierte met zich mee.

 8. @..JK eet me mars we gaan jou in de handboeien zetten stommerd verbeter de wereld begin bij jezelf ju kandeh na deng dagoe sang e priti deng doti fuck you

 9. Je moet de foto vergroten dan zie je een hind naam op de doos.
  Mensen die niet willen dat lislopende honden alleen naar het asiel moeten die gaan maar mee.
  Honden die op straat lopen hebben geen goeie eigenaar

 10. Statiegeld op alle verpakkingsmateriaal. Indien toch ergens gedumpt, ruimt de inmiddels of binnenkort werkloze Groningse econoom ene onzekere RobG het deskundig op. Binnenkort (verkiezingen) zijn hij en zijn mede boeven van de Nationale Dieven Partij niet meer in een plunder positie. Het geld (afval) ligt dan voor letterlijk op straat.

 11. @Odille,

  Je niveau van reageren zegt al genoeg wie je bent. Hou jr mars maar bij je. Ik hou van een kale vlakte

  @Wendy,
  Je zag een doos met een waarschijnlijk hindoestaanse naam. En???.

 12. De overheid gaat dus hard optreden tegen milieuvervuilers? Alcoa mocht haar rotzooi gewoon achterlaten, zonder boete te betalen. Blijkbaar heeft de regering onder de tafel flink wat geld gevangen, maar niemand spreekt erover. Evenzo het aanpakken van het gebruik van kwik bij de goudwinning. In de dna zit er ook een die een goudconcessie heeft en gewoon doorgaat met het gebruik van kwik. Zie youtube ‘ de gouden bergen van Suriname’

 13. Zolang ze al die vervuilers aanpakken dan is de natuur iets schoner… De mens vervuilt zichzelf….
  Jamner…
  Haat viert weer feest hier bij de reacties..
  MENSEN ….

  …Ennn….alle bevolkingsgroepen in Su maken zich op 1 of ander manier schuldig aan vervuiling…
  Dus dat…onthou dat….

 14. Goh, treden ze nu pas op alsof de vervuiling iets van de laatste tijd is.
  Het is toch al jaren een klere bende op heel veel plaatsen.
  Je ziet wat er achter blijft als het land weer eens is ondergelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.