Bejaard stel Saramacca op een wrede manier om het leven gekomen

15
Bejaard stel Saramacca op een wrede manier om het leven gekomen

De oudere Javaanse man en vrouw die maandagmiddag dood werden aangetroffen op hun woonadres in de Dr. E. Kochweg te Saramacca, zijn beiden boven de tachtig. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) gaat het om de 84-jarige Senoet K. en de 83-jarige Painah P.

De krant bevestigd zojuist wat Waterkant eerder al meldde; beide personen hadden snijwonden aan hun hals. Daarnaast werden er andere verwondingen op beide lichamen waargenomen, schrijft dWT. Dit zou duidelijk wijzen op een misdrijf, hetgeen wordt bevestigd door het Korps Politie Suriname.

Het ontzielde lichaam van de man is dicht naast de woning aangetroffen, terwijl het lijk van de vrouw in de woning is aangetroffen aldus het KPS. De dubbele moord heeft veel geschokte reacties in de gemeenschap opgeroepen. Voor velen is het niet te bevatten dat seniore Surinaamse burgers op zo een wrede manier zijn afgemaakt.

De Forensische Opsporing was de hele middag ter plaatse bezig met het onderzoek. Beide lichamen zijn daarbij voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort. Waterkant verneemt dat het vermoeden bestaat dat het stel op zondagavond al zou zijn vermoord.

Bekijk ook dit filmpje van de situatie ter plekke:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2864994930227864/


15 REACTIES

 1. Noem men dit vooruitgang en stabiliteit in Suriname ??? Vervloekte ndp regering . Is dit welvaart en welzijn ??? Is dit veiligheid ? Geld wordt geleend om vervolgens te verdampen in hun kanker zakken, Wie Bouterse aanbidt, is zelf een Vrij gewaard moordenaar en dan mogen hun deze senioren burgers gaan vermoorden. Ze zijn de kwetsbaarste onder de ndp-killers aantallen. Ze hebben geen gevoel voor niemand . Iedereen in saramacca is kwaad behalve boutist Robby Malhoe.
  Rust zacht : PAE & MA .


  Maak melding

 2. En er is nu (al sinds half 2 in de ochtend)geen stroom in Groningen.
  Wat voor bullshit is dit.
  Dubbelle roofmoord gister avond en Groningen is momenteel pik zwart.
  Geen stroom, alles donker. Oudjes die nu liggen te beefen in hun woningen. Waar is de DC? Oh ja die heeft zeker wel een backup generator thuis, dus a man neh spang. Wat voor f*cking leidershap stelt dit voor?
  Dit is elke 10 dagen of zo. Stroom onderbreking voor uren.
  De mensen hier die zijn het gewend en zijn allemaal bang om hun mond open te doen over de situatie.


  Maak melding

 3. Verschrikkelijk …Suriname is land des duivels …je kan niemand meer vetrouwen …spoor deze beesten en in leven verbranden….
  Deze is niet sjomaar moord …deze beesten hebben een tip gehad van iemand….omdat deze slachtoffer geld hebt …..saka saka bevolking


  Maak melding

 4. Rust zacht beste mensen.
  Dit is verschrikkelijk. Mensen beroven tot daar aan toe, maar om ze af te slechten dan ben je zo’n verschrikkelijke hond. Zal wel in de genen zitten

  Rob zal straks komen verklaren dat dit minder erg is dan we te lezen krijgen.
  Bij vooruitgang horen dit soort zaken, ook stroomuitval. De economie draait op volle toeren en daardoor is er een capaciteitsgebrek en nog meer bullshit van onze dorpsgek


  Maak melding

 5. Het is te triest voor woorden dat men steeds, gebeurtenissen ongelukken,misdaden met de politieke party weet samen tebrengen,gaat by niemandt een belletje rinkelen dat dat onlogisch is, voorts schitterd men uit voor de benamingen die men gebruikt, mensen Foei toch, lykt my dat het middel erger is dan de kwaal .


  Maak melding

 6. Waarom zou men ze zo wreed om t leven brengen zoeken in de naaste omgeving of familie kijk maar naar t geval van de Kwatta weg peh a boi beng kiri eng stiefmoeder en t huis overhoop had gehaald alsof t dieven waren die daar waren geweest…oeng onderzoek a tori boeng of wel beroofd door iemand die ze heel goed kennen


  Maak melding

 7. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat oerdomme dwaze idiote imbecielen een onberechte moordenaars als staatshoofd hebben gekozen. Niet alleen een moordvloek, maar ook een drugsvloek en roofvloek teisteren land en volk. Mi boi Dete rminist beng warskow sinds 2007 voor de duivelse zoon, maar niemand luistert tot op heden. Dwazen kozen voor de paarse leugen en het paarse onrecht vol loze beloften. Wat velen paarse dwazen niet weten of willen horen is dat vaker dader en slachtoffer paars verworden moordenaar aanhangers zijn, no joke. Luister nog meer moorden, drugsdelicten en berovingen liggen in het verschiet, begaan door ndptoppers en aanhangers als men wederom dwaas in 2020 voor de derde maal stemd op de duivelse zoon didibri. Dictatoriaal Suribabawe wordt nog een feit.


  Maak melding

 8. Nieuwe griepvirus in China
  Aardbeving Puerto Rico
  Branden in Australië

  De natuur neemt weer over, die strijd gaat de mens niet winnen.

  Jammer dat de bejaarden zo aan hun eind moesten komen. Onderzoek zal moeten blijken of het van buitenaf is of in familiare sfeer…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.