Baby te vondeling gelegd bij kerk in Suriname

12
baby

Een baby is te vondeling gelegd bij een kerk in Suriname. De politie van Geyersvlijt deed na de melding de plek aan voor onderzoek, meldt het Korps Politie Suriname op haar website.

Volgens verklaring van  kerkgangers was het jongetje nog niet ter plaatse toen zij de kerk binnen stapten om de kerkdienst bij te wonen.  Na afloop van de dienst werd de baby nabij de ingang van de kerk aangetroffen.

Het kind is vermoedelijk van het gemengd ras. Het jongetje is voor medische behandeling overgebracht naar de R.G.D. polikliniek te Geyersvlijt, alwaar een arts vastgesteld heeft dat het hem niets mankeert.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Surinaamse politie van de afdeling Jeugdzaken. Informatie met betrekking tot deze zaak mag gedeeld worden met de afdeling in kwestie.


12 REACTIES

 1. Oh oh toch , al weer een hopeloze moeder die geen raad meer weet. Foei toch . Dat het zo slecht is ingesteld in Suriname voor deze moeder .
  Is dit vooruit gang , stabiliteit, welvaart en welzijn . Links, rechts, voor en achter alleen criminaliteit onder leiding van deze geweldige president.
  Zwangere vrouwen moesten het ontgelden, terwijl die voor de ndp hadden gestemd . Erg foei . Dat kind is nog zo onschuldig, net kennis gemaakt met moeder natuur en meteen te Vondel wordt gezet .


  Maak melding

 2. Het is erg jammer dat de moeder van deze new born op zo’n manier is behandeld. Gelukkig heeft ze deze jongen te vondeling gelegd waar er mensen aanwezig waren in plaats van deze jongen te vermoorden. Zij kon het iet over haar hart verkrijgen en heeft het op zo’n manier gedaan. Het is een hopeloze toestand in ons landje. Er is totaal geen respect meer voor het leven van mens of dier. Er zijn genoeg kindertehuizen waar deze moeder ook had kunnen aankloppen. Radeloosheid en onmacht om zelf te overleven. Hopelijk laat deze moeder nog iets van zich horen door middel van een oproep in de media voor de nodige hulp. Waar gaat het heen met deze onmenselijke toestanden in ons land. De kerken kunnen ook hulp bieden. Jonge en oude dieren zwerven dagelijks rond in ons land in de straten er wordt ook niet naar hun omgekeken opzoek naar voedsel en drinken. Na Gado mik ding toe.
  Niemand heeft gevraagd om geboren te worden in ons land dat Suriname heet. Je vraagt je stellig af of er een vloek rust in ons land. Alles moet dood of wordt verwaarloosd. Honden en katten worden dagelijks vergiftigd door mensen omdat zij er last van hebben. God heeft mens en dier geschapen om elkaar gezelschap te houden en voor elkaar te zorgen. De vraagt rijst waar zijn de echte Godvrezende mensen in ons land gebleven of is de bonoe mang de ware aardse God geworden? Bonoe is puur oplichterij, enkel de bonoe mang wordt er wijzer en rijker van. Mijn grootmoeder zei altijd no wang bonoemang ing maktie kang bigie moro die foe Gado en dat klopt. Kwakzalverij gaat samen met list en bedrog. Hoop dat deze te vondeling gelegde new born later president wordt van ons land.


  Maak melding

 3. “Het kind is vermoedelijk van het gemengd ras”

  Vroeger werd er gesproken over verschillende soorten menselijke rassen om zichzelf te verheffen boven anderen. Tegenwoordig spreken we van 1 menselijk ras met verschillende etniciteiten.
  Doet klinken alsof het kind half mens half dier is. Dus dat gemengd ras in het artikel is een beetje achterhaald.


  Maak melding

 4. Kondremangs
  Mijn hart bloedt bij dit soort berichten. …..wie weet wat de moeder moest meemaken en welke beweegredenen zij had om tot zo’n wanhoopsdaad te komen. ….mama na sribi krosie. …..laten wij hopen dat de kleine goed terecht komt.
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 5. Je eigen bloed en vlees, ohhh oma taki, hoe laag kan men niet vallen. Opa taki, sari, maar gelukkig dat er engelen zijn die waken en dat er ook mensen zijn die deze verworpenen met leifde zullen odaopteren en grootbrengen. Opa vervolgde, maar zo erg als datgeen wat de duivesle zoon ddb en trawanten op hun geweten hebben is des duivels en niet te vergeven. Oma taki, wie weet is de moeder een ndper, een gewetenloze sektelid.


  Maak melding

 6. Tja….liever op deze manier dan abortus of ergens op een vuilnis belt dumpen. Hopelijk is er wel een goede opvang voor deze jonge sranang mang. May Jah be your near you for the rest of your life


  Maak melding

 7. Tja….liever op deze manier dan abortus of ergens op een vuilnis belt dumpen. Hopelijk is er wel een goede opvang voor deze jonge sranang mang. May Jah be near you for the rest of your life.


  Maak melding

 8. Jammer hé zo een Dubai. Daarom wilde ik geen kinderen in de jaren 80, je moest in de rij gaan staan voor melk. Dit is de zelfde NDP die jullie gekozen hebben. Het volk van Suriname vergeet gauw zijn geschiedenis.


  Maak melding

 9. Gelukkig daar gezet we zijn deze dingen niet echt gewend in Suriname maar liever dat dan ie troweh eng of kiri eng in andere landen gebeurt dat vaak dus Gado bigi


  Maak melding

 10. Liever zet je het kindje bij de kerk. Degene wist dat er dienst was. Niet vermoord. Of in de vuilniston in plastic zak.
  Ik hoop dat het kindje een liefde volle verzorging krijgt.
  Andere kunnen hun kinderen eten geven maar gooien ze van de brug, rijden met ze de rivier in.
  Op wie lijken die mensen?? Oja op Chan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.