Ambassadeur Venezuela biedt geloofsbrieven aan president Bouterse

10
Ambassadeur Venezuela biedt geloofsbrieven aan president Bouterse

De ambassadeur van de Bolivariaanse Republiek Venezuela, Ayerin Yesenia Flores Rivas, heeft haar geloofsbrieven aan president Desi Bouterse aangeboden. Dit gebeurde gisteren op het Presidentieel Paleis.

De ambassadeur gaf aan, dat de relatie tussen Venezuela en Suriname erg goed is. In haar gesprek met de Surinaamse president zei de diplomaat dat beide landen gecomitteerd zijn harder te werken om lopende projecten uit te voeren en na te gaan welke nieuwe gebieden er zijn om de samenwerking verder voort te zetten.

De ambassadeur omschreef tot slot de bilaterale relatie tussen Suriname en Venezuela als uitstekend, meldt het Nationaal Informatie Instituut.


10 REACTIES

 1. De lamme leidt de blind. Beide landen zijn overgeleverd aan leningen en giften. Beide landen kampen met gigantische tekorten aan dollars en beide landen worden geleid door mensen met bloed aan hun handen.
  1 grote poppenkast.


  Maak melding

 2. Venezuela loopt leeg. Het volk zoekt zijn heil al jaren over de grenzen en dan komt deze ambassadeur geloofsbrieven aanbieden. Weer een grote misser voor ons land.Suriname heeft totaal niets aan Venezuela. Het zijn oplichters die oplichters en onderdrukking van eigen volk steunen. Weg met bejaarden kleuter Bouterse. Buitenlandse investeerders doen geen zaken met Suriname, dus ze blijven het proberen. Deze hele regering go home for ever.
  Weer een belachelijke vertoning van deze hersenloze gast ddb.


  Maak melding

 3. Als wij de geschiedenis van Suriname nagaan blijkt dat geen enkele leider het langer dan 2 termijnen heeft volgehouden als president van Suriname. Op 25 mei 2025 loopt de tweede termijn van Desi Delano Bouterse af. Het zal dus een wonder zijn als hij een derde termijn krijgt. Desi geniet van de komende 5 maanden want jouw houdbaarheidstermijn is verlopen. Vaarwel en hopelijk tot nooit meer ziens. Wij gaan de geschiedenisboekjes van Suriname herschrijven. En Sorry, in die boekjes zal je vermeld worden als verkoper van pornoboekjes in het leger, veroordeelde drugsdealer door Nederland en in Suriname voor de moord op 15 intellectueel Surinamers.
  En weet je wat leuk is? Jij kan die boekjes niet verbieden.


  Maak melding

 4. Blijf maar stoer doen Bouterse na 40 jaren onderdrukking leeft je nog steeds naast de realiteit van de wereld gebeuren .

  De realiteit heb je zelf niet in jou geest Bouterse om zaken beter in te schaten op de wereld .

  Bouterse jij en Trump van America slopen meer dan jullie opbouwen .


  Maak melding

 5. Op 2020 loop de tweede termijn van de Nationale Duikboot Partij af .

  2025 zijn al lang af van de Nationale Duivel Partij .

  De tweede termijn van de onderdrukkers loop 2020 af .


  Maak melding

 6. Nog meer achteruitgang en richting Venezolaanse wantoestanden is wat komen gaat als die hersenloze paarse dwazen in 2020 wederom stemmen op de duivelse zoon didibri. Opa en oma kunnen zich niet voorstellen dat zelfs voorgangers knielen voor deze duivelse zoon. Opa taki na monie taki, niets op deze wereld is gratis. Wacht maar af en zie de verwording van dictatoriaal Suribabwe, vol moorden, drugs, beroveingen, geweld, armoede en nog meer geestelijk en moreel verval. Didibri en meedogen, gewetnloze trawanten lachen in hun klauwen en zullen alles doen om aan de macht bte blijven, desnoods moet het volk en zelfs eigen oerdomme dwaze debiele idioten daarvoor bloeden. Oma taki, ndp is een misdadige criminele sekte en alle ndper’ s zijn te beklagen voor de vloek ddb.


  Maak melding

 7. Suriname is niet meer de ex-kolonie van Nederland. We bepalen zelf wie onze vrienden zijn.

  Het is wel een bijzondere relatie met een land die genoemd is naar de bevrijder van Zuid Amerika,


  Maak melding

 8. Hoe vaak moet ik het nog zeggen ….25 mei 2020 de NDP wint de verkiezingen met een overweldigende meerderheid 34 zetels of meer zal me niet verbazen. De bewustwording proces heeft nog een lange weg te gaan maar we komen er wel. Geloof in eigen kunnen . Bouta een man met ballen! Rome is niet in één dag gebouwd. ”lang leve de Revolutie”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.