zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgent schiet op auto die inrijdt op politie en burger

Agent schiet op auto die inrijdt op politie en burger

-

Does Travel - naar Suriname

Een agent van het Korps Politie Suriname heeft op oudjaarsdag schoten gelost op een auto, toen de bestuurder met zijn voertuig wilde inrijden op agenten en een burger. De politieman maakte gebruik van zijn vuurwapen met de bedoeling een der banden van de auto kapot te schieten.

Op dinsdagavond 31 december 2019  gingen politieambtenaren van het bureau Munder naar de Abraham Samsonstraat om een ruzie te beslechten tussen twee autobestuurders die betrokken waren bij een aanrijding.

Ter plaatse  troffen de politieambtenaren alleen de vermoedelijke benadeelde partij aan. Hij verklaarde van achteren te zijn aangereden door een andere autobestuurder. Voorts dat die bestuurder tegen hem tekeer ging om vervolgens weg te rijden voor dat de politie ter plaatse arriveerde.

Terwijl de politie bezig was met de vermoedelijke benadeelde kwam de vermoedelijke veroorzaker in zijn auto ter plaatse. Hij stapte niet uit maar reed in op de politieambtenaren en de vermoedelijke benadeelde. De politieambtenaren en vermoedelijke benadeelde wisten zichzelf in veiligheid te brengen. De vermoedelijke veroorzaker reed vervolgens met hoge snelheid weg.

Een der politiemannen probeerde op de banden te schieten maar dat is niet gelukt. De politie werk aan de opsporing en aanhouding van deze kwaadaardige persoon schrijft de politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Deze autobestuurder die opzettelijk inrijdt op de politie en een burger is vermoorden met voorbedachte rade. Hij verdient een flinke straf en geldboete. 30 jaar de bak in. De agenten en de burger zijn de dans ontsprongen. Gelukkig kunnen zij het navertellen.


  Maak melding
 2. Politiek neutraal/aswin@ wat is het stil schrijf je geen zwakzinnige commentaar meer over mij, ie kies joe srevie ben je bang geworden of snap je nu pas mijn nickname ik wacht wachtertje zonder wapen
  duszzzz

  🗣Laat Me rustig met rust 😂😂😂


  Maak melding
 3. Op de banden schieten?? Gewoon hoger. En je wapen ledigen op die gast
  Volgens bepaalde debielen is iedereen NDP er. M.a.w. heeft Su alleen NDPers.


  Maak melding
 4. @ Het is niet stil .Ik werk en ga niet .met Flora honden om jammer dat ze niet op jou en je hoeren moeder hebben ingereden.Vuile hond donder op ga je aandacht ergens anders zoeken .Katwijk of Clevia,.Donder op omgebouwde beest vervloekt afgod dat je om aandacht smeekt,ben jou al vergeten.Bang ben ik niet ik werk met mijn verstand Flora teef die loops is,laat je door een hond nemen.Een nogmaals ik ben niet bang ,ik was heel december vrij vuile hond begrepen geen tijd voor flora honden.Af en.toe kijk.ik mijn werk is belangrijker dan een Braziliaanse loopse teef begrepen.


  Maak melding
 5. En van wachtertje zijn belasting geld/en mij betalen jou uitkering want heb allang door dat jij hier woondt,met je teefjes/reutjes met verschillende mannen .En mijn pauze is om.Vuil vies mens kots jou uit dacht jij dat ik bang .voor jou bent rot een eind op. Ga mijn mooi leven niet opofferen voor een loopse manwijf,ik werk ga google wat dat betekent.En ja ik heb gepest ja. Maar als je moet kiezen om te discusseren met een loopse teef of geconsetreerd werken zou iederweldenke voor zijn baan kiezen donder op afgod.


  Maak melding
 6. 8Jan 2020
  At 07.33 Jemig heb je geen moer te doen of nog loops die tijd strijk ik oke om te gaan werken.Heb al een hekel aan dat ……ras dus wij werken ,hebben winkels nogmaal k uit mijn leven.


  Maak melding
 7. En NDP er zijn is niet bepaald een verheffing van ons samenleving.Pak maar geblinddoekt iemand uit NDP en het zal blijken dat hij een strafblad heeft.Neem nou Akimboto.Bij zijn aantreden al begon hij te vertellen dat hij zijn vouw op tijd mept.


  Maak melding
 8. Ben thuis Politiek Neutraal je reageert niet op .Doei loopse teef denk aan u reputatie.Had een lange dag laat loopse hoer manwijf .Denk dat u het .Maar we doen aan schelden niet aan adressen .zijn loopse flora feven oke bro. Ik wil die hond geen antwoord geven maar laat haar zien.dat ik niet bang bent,maar denk aan mij mooi leven schelden mag,bedreigen te ver flora feef. Slaap ze Politiek Neutuaal laat die loopse teef luister a.u.b schelden mag maar bedreigen gaat te ver. Laat.ze komen fudel jammer dat forum niet zeg schelden/ bedreigen niet ben niet bang voor die teef laat haar mij buurman pittbul. Haar ………


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES