Vrouw zwaargewond na ongeluk bij uitstappen uit rijdende lijnbus

10
Vrouw zwaargewond na ongeluk bij uitstappen uit rijdende lijnbus

Bij een ongeval in het verkeer zojuist rond 11.40u op de hoek van de Dr. Sophie Redmondstraat en de Hofstraat, is een vrouw zwaar gewond geraakt. De redactie van Waterkant.net verneemt dat het ongeluk gebeurde nadat ze als passagier plotseling uit een rijdende lijnbus stapte.

Volgens de verklaring van de buschauffeur en enkele passagiers stapte de vrouw plotseling uit de bus zonder de chauffeur daarop te attenderen. Het vermoeden bestaat dat ze daarbij ten val kwam en gedeeltelijk door de bus werd overreden.

Een politieagent die toevallig in de buurt was schakelde snel het command center in die een ambulance naar de plaats van het ongeluk stuurde.

De vrouw is zwaargewond door de ambulance meegnomen naar de Spoedeisende Hulp.


10 REACTIES

 1. Weer een taak voor de regering om d.m.v. wetgeving preventieve maatregelen te eisen van busvervoerders. Op grond van dit incident is duidelijk geworden dat passagiers de deuren van rijdende passagiersbussen niet moeten kunnen openen.


  Maak melding

 2. In Nederland is het onmogelijk bij een rijdende bus de deur te openen. Die troep waar ze in Suriname passagiers mee vervoeren zijn doodskisten op wielen.
  Overheid moet min veiligheidseisen invoeren. Anders gaat dat ding niet de weg op.


  Maak melding

 3. Robbie lees je wel eens na en denk je wel eens na bij wat je schrijft en hebt geschreven?
  Nu kom je met de opmerking: Weer een taak voor de regering enz
  Een ander keer schrijf je dat de regering zich afzijdig dient te houden en dat de burger zelfredzaam moet zijn.
  Weet je wat het punt is met jou?
  Je staat niet achter wat je schrijft, je schrijft maar wat en een volgende keer weer wat anders.
  Morgen ben je dit al vergeten en schrijf je weer wat anders.
  Vorm een mening en sta er dan ook achter


  Maak melding

 4. Koos@ heb jij als jeugdige kwajongen nooit gebruik gemaakt van de nooddeur van de bus als de controleurs kwamen zelfs de tramdeuren kregen we open dus zeg niet dat de deuren niet open kunnen.maar wel uitkijken bij springen anders lag er iemand voor pampus onder een auto.


  Maak melding

 5. @ koos niet reageren om een domme inbiciel.Gebeurt zelden of nooit gehoord dat eenbus in Nederland opengaat en als dat zo is was het zeker een grondig onderzoek.Geen anrwoord geven op flora dweilen oke ze gaat u achtervolgen .Oke gezien mijnwerk ben ikgeestelijk sterk .laat ze opluren naar Suriname. Ze vreed van Nederland maar heeft de meeste commentaar .Laat die braziliaanse straathond eenmaal op haar eigen reageren gaat ze u volgen suku trobie bakroe( kwel kunu geest).


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.