Politie Suriname maakt identiteit doodgereden bromfietser bekend

1
Bromfietser dodelijk aangereden in centrum Paramaribo-1

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag de identiteit bekend gemaakt van de bromfietser die in de vroege ochtend van zondag 5 januari bij een aanrijding met een personenauto in de Kleine Waterstraat om het leven kwam. Het gaat om de 36-jarige Kenneth Cairo.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 38-jarige automobiliste N.B. over de voornoemde straat reed en rechts afsloeg met de bedoeling het terrein van hotel Torarica op te rijden. Zij verleende daarbij geen voorrang aan de bromfietser Cairo die vanuit de tegen over gestelde richting kwam aangereden en rechtdoor ging.

De autobestuurster N.B. reed de bromfietser Cairo aan met het gevolg dat die zodanig gewond raakte dat hij ter plaatse het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde de dood van meneer Cairo officieel vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in beslag genomen meldt de politie.

De autobestuurster is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Inverband met het onderzoek is haar rijbewijs ingevorderd door de politie. Verder zijn beide voertuigen ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

De politie verkeersunit Paramaribo gaat deze zaak onderzoeken.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Beste mensen, automobilisten in Suriname. Via deze weg wil ik u het volgende leren.

    Basis rijvaardigheid tip1:
    Voordat u afslaat, kijkt u eerst in de binnen spiegel daarna in de buitenspiegel vervolgens kijkt u over uw schouders. Is het vrij dan.. heel belangrijk geeft u richting en slaat af.

    Volgende week krijgt u tip nummer 2


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.