Man en vrouw dood aangetroffen in woning te Saramacca

18

Aan de Kochweg in het district Saramacca zijn vanmorgen een man en vrouw dood aangetroffen in een woning. De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie dat de melding rond 12.00u binnenkwam en dat de lichamen nog helemaal in tact zijn.

UPDATE: Er zou sprake zijn van een roofmoord. Het zou gaan om een ouder stel van Javaanse afkomst. Ze werden gevonden door hun schoonzoon die direct de politie inschakelde. De man werd in de woning aangetroffen, de vrouw op het achtererf. Van beide slachtoffers is de hals doorgesneden.

De redactie van Waterkant verneemt verder dat de woning overhoop is gehaald. Het gaat om een woning in het centrum van Groningen. Verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse voor onderzoek. Het gebied is groot afgezet om mogelijke sporen te traceren.

Bekijk ook dit filmpje:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2864994930227864/


18 REACTIES

 1. Van beide slachtoffers is de hals doorgesneden. De demonen van moord die sind 25 februari 1980 land en volk in hun greep hebben en in 2010 wederom onder het mom van nationalisme dmv de duivelse zoon door oerdomme dwaze moordenaars aanbidders zijn geactiveerd zorgen landelijk op welke plek dan ook voor dit soort van vreselijke gebeurtenissen. Sindsdien en tot op heden wordt het land nog meer door moorden verontreinigd. Wat 99,9% van alle dwaze ndper’ s niet weten op de duivelse zoon na is dat onder zijn destructief wanbeleid velen worden verdelgd en verderfd. 99.9% en zijn dader en slachtofer paars van politieke kleur. Straks komen die paarse oerdomme dwazen op dit forum wederom met hun hersenloos paars geindoctrineerd geklets. Opa en oma taki, overal lijkt het schering en inslag te worden, deze paarse moord,- drugs- en roofvloek. Oma taki, is typisch de paarse cultuur geworden.


  Maak melding

 2. Ah,ja de lijder van het land is een van moord veroordeelde crimineel dus van de rest in de criminele wereld van Suriname verwacht je niet beter.Rip .


  Maak melding

 3. Sari torie
  R.I.P.
  Had net gelezen in een ingezonden stuk dat één van de belangrijke speerpunten van de doelstellingen zou zijn “Suriname veiliger maken”.
  Vraag mij al jaren af wanneer. Ja 40 jaar geleden kon je over veilig praten. Je had geen dievenijzer, ik woonde aan de costerstraat, en je had toen sociale controle.

  Ai boi overal ter wereld verruwt de maatschappij en is het ieder voor zich


  Maak melding

 4. Emotionele oproep van agent na schokkende messenvondst bij kinderen: ‘Geen woorden voor’
  De politie in de Amsterdamse wijk Buitenveldert heeft naar aanleiding van de vondst van een aantal grote kapmessen bij jonge tieners een ‘emotionele oproep’ gedaan. Ze roepen ouders en leraren op om in gesprek te gaan met hun kinderen. ,,Ik heb er geen woorden voor.’’

  Lex de Bruijn 06-01-20, 13:04
  Laatste update: 17:07

  Ad.nl

  Ze beginnen ook vroeg daar in Nederland…


  Maak melding

 5. Erg om op je oude dag afgeslacht te worden als een kip.Dat verdient geen mens.Diegene die het land bestuurt heeft onschuldig bloed aan zijn handen dus dit zal van kwaad tot erger worden.De criminelen denken wat de hoogste baas kan kan ik ook.


  Maak melding

 6. Heel triest. Ik hoop dat ze de moordenaar pakken en zijn straf moet niet mals zijn.
  R.i.p.
  In ieder geval is de moordenaar een lafaard. Hij zal bloed aan zn lichaam of kleren moeten hebben. Iemand moet iets verdachts gezien hebben.
  Mensen help de politie want andere oudjes zijn niet veilig


  Maak melding

 7. lijkt het werk van midden-zuid en amerikaanse drugsbendes ….misschien was ze verteld dat hetgeen ze verloren hadden of zochten op dat adres lag.


  Maak melding

 8. Inderdaad! Of je moet echt heel erg goed gek zijn of het werk van Mexicaanse drugscartels.
  Die paarse rat op de troon geeft hier niks om. Zelf ook mensen vermoord, dus waarom zou hij hier woorden aan vuil maken? Die bejaarde clown..


  Maak melding

 9. In Nederland is het ook erg het word tijd dat de regering 17 miljoen s3 kogelwerende vestjes geeft maar ze kunnen alsnog je strot open snijden of ze moeten beveiligers zonder wapens in dienst nemen om die vieze moordenaars op te pakken


  Maak melding

 10. Het geeft de domheid aan van mensen om elke keer Nederland hierin te betrekken.
  En alleen hierom zullen deze mensen nooit vooruit komen.
  Dom, ga terug naar school.


  Maak melding

 11. Ik wil rest in peace zeggen tegen deze twee mensen. Als jullie Moslim waren moge julie bij Allah zijn. Verschrikkelijk om zo dood te gaan.Zelfs thuis in het verre district ben je niet veilig.


  Maak melding

 12. politiek neutraal ik snap dat u boos wordt.Maar a.u.b niet reageren op die braziliaanse hond.Denkt aan uw werk laat ze lullen iedereen kots haar uit,.Geen leven ,Zult u wel zeggen maar jij reageert, ik ben dit gewend als ze sterven gebruiken wij cetabever hun ogen kunnen niet dicht de rest geheim.Laat ze naar Suriname oppluren maar scheld op nl en Politiek Neutraal ik praat tot jou die hond ( straathond ) woond hier ben vandaag via via erachter gekomen mijn neef werkt bij de AIVD, hij mag niets loslaten maar wel vertellen of die email van hier is.Ze zeggen moet het beschermd worden vink je ja aan maar hun kunnen dat zien.Maar doen niets alleen zonodig dus met een straathond kunnen.ze niets doen alleen hondenbrokken werk ze ga naar bed bro .reageer niet je moet.boven die manwijf flora hond staan denk.aan je reputatie bro


  Maak melding

 13. Ik ben in Suriname geboren dat staat in mijn paspoort in het stadhuis en op mijn grafsteen zal staan geboren in Suriname maar velen willen het niet weten en dan staan ze hoog van de daken te gillen dat je niks verkeerd over Nederland mag zeggen alsof alles in Nederland melk en honing is zelfs de autochtonen gillen niet zo,als de fake Nederlanders uit Suriname die moderne huisslaven denken ook beter te zijn dan hun landgenoten omdat ze een Nederlandse paspoort hebben mij doet het geen bal ik word er niet warm of koud van dan ben ik maar dom ik heb er vrede mee en wie er niet mee eens is dat is zijn volste recht.


  Maak melding

 14. Aswin/Politiek neutraal@ je verteld een hoop zwakzinnige poeperij je zogenaamde neef heeft een probleem met één druk op de knop weet de AIVD wie jij bent en ook wie je neef is dombo 😂😂😂 en de AIVD pakt mijn paspoort af dan ben ik state loos waar zullen ze mij naar toe sturen naar welk land aangezien ik nooit een andere nationaliteit heb gehad dan de Nederlandse 🤭🤭🤭 je bent zwakzinnig dan zeg ik 🗣fuck jou je neef en de AIVD ik ben niet bang over 5 jaar mogen ze hun paspoort hebben ren ga ze vertellen dat ik dat heb gezegd 😂😂😂 met je Loes bere blablabla 🗣JOE 🐂🐃🐄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.