maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezin van negen dakloos na felle brand in houten woning

Gezin van negen dakloos na felle brand in houten woning

-

Does Travel - naar Suriname

De brand die dit woonhuis in de Dr. Sophie Redmondstraat afgelopen zaterdag verwoestte, heeft een gezin bestaande uit negen personen dakloos gemaakt. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd gaat het om een moeder met haar vijf kinderen en drie kleinkinderen.

De politie van het Ressort Centrum kreeg op zaterdagavond 4 januari de melding van het Command Center dat een woning brand gaande was op pand nummer 198 in de Dr. Sophie Redmondstraat.

De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof het huis in lichterlaaie aan. Het betrof in deze een hoogbouw woning dat van hout was opgetrokken. De woning is nagenoeg totaal in vlammen opgegaan. Een belendende woning heeft schroeischade opgelopen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de brand in een slaapkamer op de bovenste verdieping van het huis moet zijn ontstaan. De oorzaak daarvan is vooralsnog niet bekend aldus de politie.

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname, zou een hoofdbewoonster hebben verklaart dat zijn een brandende wierook had achtergelaten in haar slaapkamer boven.

Bekijk ook een filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Het zou zo zijn dat Sociale Zaken deze slachtoffers een huisvesting geven. Of er moest een fonds zijn voor de slachtoffers als deze mensen zijn. Nu zijn ze aangewezen op de stichting 5 voor 12 en donerende personen.
    Het is een creoolse familie oude style. Alleen staande moeder met kinderen. Hopelijk is er familie die ze op kan vangen.


    Maak melding
  2. Heeft iedereen weer zijn praatje klaar, sjeesis. Steek dan je klauwen uit je zak en help, niet praten met je mond. Al was het een alleenstaande met 20 kinderen, helemaal niet nodig dit te vermelden, jij ben zeker netjes getrouwd en woont in paleis. Jullie praten alleen rommel met jullie mond, useless people🤮🤮🤮


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES