VIDEO: Houten woning in Paramaribo in brand gevlogen

5
VIDEO: Houten woning in Paramaribo in brand

Bij een brand zaterdagavond in Paramaribo is een houten woning verwoest. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een woning aan de Dr. Sophie Redmonstraat naast de winkel Tegelwereldplus.

Het vuur begon rond 19.45u waarbij de vlammen snel om zich heen grepen. Uit bovenstaande foto is op te maken dat de brand boven zou hebben gewoed. De brand veroorzaakte een flinke opstopping in het verkeer.

De oorzaak is nog niet bekend. Rond 20.30u zou het sein ‘brandmeester’ gegeven zijn en is het Korps Brandweer Suriname gestart met nablussen. De autoriteiten melden dat de belendende panden gered zijn.

Een automobilist maakte een filmpje van de brand, welk hieronder te zien is:

https://www.instagram.com/p/B66rhaHl5Fk/?igshid=ytsyh7n0mceu
- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Politiek neutraal/aswin@ die in het bezit is van een Nederlands paspoort en lekker in Nederland woont waar hij zo trots op is die heeft het gedaan die paarse zwakzinnige muskusrat.


  Maak melding

 2. Gelukkig zijn er geen gewonden en doden gevallen. Op deze manier zal su ook een beetje verlost zijn van het verleden waarmee veeel surinamers onder lijden. Weg met al die oude woningen. Oh ja, ik ben benieuwd of het niet een Chinees winkeltje wordt! !!!


  Maak melding

 3. @ laat me heb je goed gezien vanaf ,dat jullie na tachtig kwamen had ik hem al dus je heb goed gezien,is zwart van kleur.Nu Bordeaux.Maar de vraag is wie wil voor een dweil garrant staan .


  Maak melding

 4. Bouta heeft met z’n eigen smoel gezegd dat al zou de hele stad in brand staan, hij gewoon rustig doorslaapt.
  Hij geeft dus duidelijk geen ene moer om het welzijn van de bevolking en toch heeft zo’n waardeloze en criminele figuur nog een aantal hersenloze aanhangers die bereid zijn om z’n kont te likken.
  Julian With heeft groot gelijk dat er heel wat domme mensen zijn in SU.


  Maak melding

 5. @laat me mislukking wie reageert op jou ,desondanks hebben een paar op mij gereageert flora hond.Ja ik heb jou huis verbrandt en bij deze wil ik mij zelf feliciteren dat ik groei,want ik lees dat iemand schreef van joe atie no tan tierie ete.Ik heb nog niemand de dood gewenst,maar ik ben ook mens dus kijk uit wat je schrijft.Ik geef jou mijn ere woord ik ben niet bang voor jou.Reden waarom die hindustaanse komt naar boven nu ,je.lult toch grote bek en wil andere niet beledigen om jou kinderachtig fudoe gedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.