Rechercheur werkzaam op haven aangehouden in 855 kilo drugszaak

39
Opnieuw grote partij drugs aangetroffen op haven Suriname
Archieffoto van de haven in Suriname

In de drugszaak, waarbij op 27 december 855 kilo cocaïne op de haven van Suriname werd ontdekt, is een bedrijfsrechercheur werkzaam op de haven aangehouden. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT).

Naast de rechercheur zijn ook nog twee andere mannen die op de haven werken, aangehouden meldt de krant. Na hun voorgeleiding zijn zij in verzekering gesteld. Er zitten nu in totaal 6 mensen vast in deze zaak. Het is nog onduidelijk wat hun aandeel bij de zaak is geweest aldus dWT.

Op vrijdag 27 december 2019 ontdekte de Narcotica Brigade, in samenwerking met de Port Controle Unit van de Jules Sedney Haven, de Narcotic Intelligence Unit en de Honden Brigade 855 kilogram cocaïne aan de bovenzijde van een vriescontainer op de haven.

De container met drugs moest richting het Belgische Zeebrugge. De Belgische autoriteiten houden er rekening mee dat de lijn richting de haven van Zeebrugge een nieuwe importroute is voor drugssmokkelaars, ook vanuit Suriname.- Advertentie -

39 REACTIES

 1. Drugs is dagelijkse kost in Sur.Zelf de president loopt met een drugs vonnis rond.Gevoeglijk kan je van uit gaan dat het merendeel van het gewone volk ook hand en spandiensten verleent aan de drugs handelaren.Dat dan een rechercheur wordt aangehouden,is ook geen verrassing.


  Maak melding

 2. Opa en oma taki, wat wilt men nog nog meer te weten komen. Sinds de bij verstekveroordeelde drugscriminele en veroordeelde moordenaar door oerdomme debiele dwaze idiote imbecielen is uitgeroepen als pleziertent, zijn zoon alsook vele dwaze domme aanhangers met de dag verworden als hun soso lobi didibri drogabaas, nu ook overheids instituten en instellingen die onder zijn hoede staan, enkele medewerkers aldaar nu ook hun heil zoeken in drugshandel en smokkel. Opa taki, wat een oerdom idiote daad, maar de allergrootse idiote dwaze daad is de oerdomme stemkeuze van de vervloekt misdadig geaarde doorsnee ndper. Oma taki, ndp is en staat voor drugs.


  Maak melding

 3. Hoe dacht je dan dat narcotica werden gesmokkeld. De mensen die dicht zijn bij de routes en instanties, die worden omgekocht of gedwongen/bedreigd om mee te werken. Gaat overal zo.


  Maak melding

 4. Douane su is n rottende gezwel. Kijk naar hun bezittingen dat bevestigd alles. Of hebben ze allemaal miljoenen euros gewonnen in de staatsloterij. Zou kunnen


  Maak melding

 5. Gewoon gehaald op Google.

  Nederland drugsland: ‘Waar een klein land groot in kan zijn’

  Wij staan in Nederland aan de top als het op drugs aankomt. Die twijfelachtige eer gaat helaas wel gepaard met geweld en criminaliteit. We zijn niet alleen de grootste producent van synthetische drugs zoals xtc, maar ook het belangrijkste overslagpunt in de handel van deze verdovende middelen. Pieter Tops, hoogleraar Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg en verbonden aan de Politieacademie, gaf hier woensdagmiddag een lezing over op uitnodiging van Studium Generale.


  Maak melding

 6. Suriname is berucht geworden dankzij oerdomme idiote dwaze imbeciele bouta vereerders. Laatst waren we met vakantie in het buitenland. Tijdens een sociale bijeenkomst vroeg men of we Afrikanen waren. No, we from Surinam. Wenkbrouwen werden gefronst met de vraag; Ooh, the country where a convicted murderer and convicted drug criminal is elevated to president. Oe sjeng no ka. Voortaan zeggen we gewoon uit een ander land, desnoods Zimbabwe.


  Maak melding

 7. Waarom geen voornaam van deze man zodat we weten of hij een Indiaan of Chinees is het paarse volk natuurlijk.
  Wat een binnenpret had ik willen hebben vandaag op deze zonnige zondag.


  Maak melding

 8. @NO NONSENSE

  Je moet je naam veranderen in NO SENSE want je zit alleen maar paars te likken en “two wrong – one good”KA te verkopen.


  Maak melding

 9. Goed werk van de narcotica brigade. Het bewijst dat Suriname is een democratisch land waar wet en recht geldt.

  De armoede is de oorzaak van onze maatschappelijke problemen.

  Maar onze vrijheid van meningsuiting, geloof en tolerantie is uniek in deze wereld. En Surinamers zijn ook heel sociale en vreedzame mensen.


  Maak melding

 10. NO NONSENSE. 5 januari 2020 At 16:20
  #Oom Lulwig~ ie ton”go Paars NO ka.

  Tra sanie joe NO mang takie.

  25-5-2020 iem loek boeng joe ati NO tantierie.

  Des te meer men de paarse dwazen, waarvan No Nonsense een dwalende is, ironisch hierop erop wijst, des te harder krijsen ze van dwaasheid en dwaling. Dwaling wijst op het ontbreken van verstandelijke scherpzinnigheid; kwaad op gebrek aan wijsheid; zonde op rampzalige geestelijke armoede; ongerechtigheid evenwel wijst op het wegvallen van persoonlijkheidsbeheersing.


  Maak melding

 11. Door zonde wordt de intellectuele ontwikkeling, de morele groei, de sociale vooruitgang, en het en masse bereiken van geestelijke verworvenheden enorm vertraagd. Maar zij verhindert niet dat ieder mens die verkiest God te kennen en oprecht zijn goddelijke wil te doen, de hoogste geestelijke doeleinden kan verwezenlijken.
  Opa en oma taki, zeg dat niet aan ndper’s, een slecht misdadig van aard zijnde sekte vol dwazen.


  Maak melding

 12. Politiek neutraal/aswin waar blijven jullie lees de reactie van no nonsense en Jacobus nu verstoppen jullie je in de bil van Rutte en Wilders 😂😂😂 vuile vieze zwakzinnige synthetische drugs vereerders en dat keuren jullie goed muskusratten en jij bent zoooo trots op je Nederlands paspoort ik ben er niet trots op,om het te krijgen heb ik niks voor hoeven te doen en wat heb jij ervoor moeten doen dat je zo trots op bent. Tot 1975 werden alle Surinamers geboren met een Nederlands paspoort Maar dat snap je niet dombo,nog 5 jaar dan heb ik het niet meer nodig ik ben niet in Nederland geboren dus het is niet mijn land mijn land is Suriname alhoewel ik daar ook een vreemdeling ben is het toch mijn land en daar ben ik trots op en wat of waar is jou land je bent niet alleen zwakzinnig maar ook olie domme WACHTERTJE met een s3 kogelwerend vestje gebruik het maar als body warmer 🤭🤭🤭


  Maak melding

 13. @’tief je toch daar na toe mongool.Ga psygologie volgen waar het jou goed gaat is jou Vadersland.En stop andere erbij te halen praat voor je vleesetende florabek.Als je vindt dat andere wachtertje zijn vertel dan wat over jou hond,o sorry een hond is beter dan jou .Enfin je stelt geen moer voor Flora hond heb al een beeld van jou ga jij mij komen leren over verblijf etc kruip in jou pese pese hol.En ja ik heb Politiek Neutraal gezegd om niet met een Braziliaanse straathond te discusseren.Want je krijg je grijze pas een keer. Ik weet waar ik werk vertel over waar jij werk dan.Als je mensen wachtertje noemt. Hij heeft een fout gemaakt door te zeggen waar hij werkt en maak jij afgod,Genetische mislukking gebruik van. Vieze dweil.Is een site om te discusuerren niet om mensen naar adres te vragen/ en te bedreigen. ik weet hoe agressief beveiligers kunnen zijn .ik qua geloof kan ik jou niets aan doen anders wordt ik eruit getrapt ,heb een eed afgelegd .Vraag jou hoeren moeder wat een sparimakka is.Maar ik sta erboven .Dus denk maar dat jij gewonnen heb never maar ga al het moois in mijn leven niet achterlaten voor een dweil die ook niet in mijn Sociogram behoort verlagen.Zie mensen bekvechten maar nooit bedreigen alleen honden zoals jou doen dat iedereen kots jou uit je loopt met jou arm onder je ziel.Politiek neutraal reageer niet op honden maar mensen die nadenken en niet zo van de Profane Wereld zijn.Onbetamelijk taal denk aan jou baan ook als( wachter )beter dan hoer zijn nogmaals bedankt voor ontmaskering van dat volk van dat vies ding.Wat lult ze nog in Nl dan.Ze denk dat beveiliging alleen voor een winkel staan is.Maar vertel wat jij doet drie buggys in de berging,wachten op kindertoeslag en Nederland uitschelden donder op man .


  Maak melding

 14. Jammer is moelijk als je mix bent,ik wil niemand beledigen maar zou dat ding genaamd,t veel kunnen zeggen nu komt die Hindustaanse naar boven maar houdt mij sterk.Dot ………………………………..Dat je bent.


  Maak melding

 15. @Aswin, dank voor je tip vriend. Ik zal me niet verlagen tot dat niveau van die travestiet “laat me ” ik ben die ellendeling ook kotsbeu. We zijn achter gekomen dat díe man/wijf een zeer slechte eigenwaarde heeft. Laat Me is zo dom, dat ze m,n adres vraagt om binnen een uur bij me te zijn. Waarschijnlijk om haar /zijn lichaam te verkopen aan mij als prostituee. Iedereen mag weten dat @Laat Me worsteld met zichzelf ivm haar onzekerheid, waarom ? Omdat die travestiet probeert mij en Aswin naar beneden te halen om zelfverzekerd over te komen. Aswin, Ik denk dat we geen aandacht aan die pot meer moeten schenken. Laat ze maar achter ons huppelen bro .


  Maak melding

 16. Nee ze heeft een fout gemaakt.Slim van u zo achterlijk dat ze is .Ik zeg niet dat dat wij heilig zijn .Maar iemand bedreigen ga je ver.Maak mij niet bang maar triggerd mij.Iedereen heeft mot met een.Ander net lees ik van dat iemand oom l vraagt leeft u nog.Dat heb ik nooit gedaan. Mensen zoals Nina 1 die kwam voor die dweil op ik heb gescholden op Nina1 en weet je wat pijn doet als je inzicht heb Nina zegt ik ben het voor het eerst eens met jou ,ze scheld niet en ja ik ben rechtvaardig mijn staart tussen mijn benen .Goed gelezen ja Nina heeft mij niet uitgescholden en wie is slimmer Nina1 dan moet ik naar deze deze flora dweil luisteren nee.Dus laat dat levend wezen gaan bro en vestigt je op die mensen die discusseren ,zodra iemand schrijft zet je adres is iemand van de Profane wereld.Tuurlijk kunnen ze zeggen je lult uit jou nek maar vragen niet om adres laat die manwijf en u bezig zoals vroeger en ik ben u vader niet,maar laat niet teveel lost daar pak die dweil u nu op .Ze heeft geen leven haar woorden.Al sedert wanneer hoor je dat men in Nedeland iemand wachter noem Die gay /travo weet niet dat boa,s orde en handhaving binnenkort een wapen gaan dragen.Z zijn mee bezig,en krijgen ook een beetje Wetboek van strafrecht,veiligheid gebouwen en ,veiligheid van gebouwen eigendommen,centralist politie aspirant ik zit niet in die brance heb wel met jullie te maken.Vriend reageer maar heb ook reserve want die flora hoer gaat je raken en dat wil ik voorkomen.Geef eerlijk toe nog steeds vindt ik.@ laat me een omgebouwde maar adres gaat te ver waarom ik kwaad ben .ik kan niets doen en nu geniet ze denk ze Alpha en Omega echt voer voor mij regeer niet meer bro abun.Oja voor het laatst klopt wat ze zegt als je iemand zeg doe je tas open heb je geen recht,kan die dweil wijzen als haar fam komt te vervallen wat mij gen reet interreseert, en jij staat bij die Gate en zegt koffer open gaat ze niet naar flora,je krijgt eerst Lane.Toewijzers dan Beveiligers dus ze lult. Oke laat haar in haar gaar soppen.Ze mag weigeren door jou maar mist haar vlught kunt haar ook pesten door vragen te stellen en nee zit niet in de beveilinging ,maar ze hebben mij nodig voor iets u begrijpt mij denk aan base fijne nacht brada bus………. en test mooi vak beter dan een hoer tammarra bro


  Maak melding

 17. Politiek neutraal/aswin @ Alleen maar zwakzinnige onzin gissen,raden en verzinsels alleen maar Loes bere niks concreets zwakzinnige geratel en nu word ze boos Jack and hyde 🐷🐽🤭🤭😂😂😂😂


  Maak melding

 18. Politiek neutraal/aswin@
  Een hoer = een prostituee
  Een schoonmaakster = een interieur verzorgster
  Een 🗣WACHTERTJE = een beveiligertje 🤭🤭😂😂😂😂


  Maak melding

 19. Politiek neutraal/aswin@ een passagier pesten zodat hij zij vlucht mist wat ben jij een zwakzinnige dombo 4 uur voor vertrek aanmelden koffer word gewogen en ingecheckt wat voor koffer moet ik bij de bewaking open doen hand bagage gaat door de scan verder is niemand verplicht zijn bagage open te doen of antwoord te geven als ik mijn hand bagage niet open doe dan doen ze het zelf open of gaan ze wachten tot de bom ontploft zwakzinnige dong kaw😂😂😂😂 een echte professionele beveiliger weet wat hij moet doen en zeker geen passagiers pesten 🗣JOE WACHTERTJE 🙄😂😂😂


  Maak melding

 20. Kleine vis foetoe boi moet toch realizeren dat zij hun toekomst op het spel zetten om deze drug dealers te helpen.Hun vrijheid, hun baan, hun familie.


  Maak melding

 21. Ai Aswin Thanks brada. Laat je niet op een dwaalspoor brengen door dat ding. We begrijpen elkaar. Een leek als laat me weet niet wat beveiliging inhoud en ik hou haar ook dom want ze krijgt geen enkele info meer over mij. Ik zal proberen die gay te vermijden. Ok we spreken elkaar gauw bro.


  Maak melding

 22. En nu word de zwakzinnige Politiek neutraal/aswin boos 😂😂😂😂🤭🤭👍👍👍2 in 1of 1 in 2 jackal and hide pak je s3 kogelwerend vestje en ga naar Amerika met vakantie 🤭😂😂😂😂


  Maak melding

 23. @laat me boos op een dweil met mijn werk spot ik niet hoerenjong .En je vieze hoeren moeder.Jij bent die k wachtertje .Want je moet wachten tot die auto,s langzaam rijden met zwaaiende koplampen,afgoot dat je bent,boos op een hond,ik werk vriend je lult.Heb nu weekend.Flora hond.Loopse aandachtzoekerij laat een reu jou en jou k moeder palen.Opzouten nu


  Maak melding

 24. Noem mijn naam aswien niet in jou bek want ik pak je zaterdag terug.totdat iemand een melding van maakt dat je niet kan.posten.Nogmaals ik.ga het niet doen ben niet.bsng voor let de dg fuck jo


  Maak melding

 25. K jij op naar een bordeel ,nee blijf laten ze jou door jou kop doorzeven Flora hond.Polieiek neutraal is een flikker die aandacht zoekt een echte vrouw gedraag zich niet zo.Sorry voor mijn taalgebruik nu kan ik dat ding aan door de weeks niet. Ze weet geen moer van orde en handhaving beveiliging ,geen schaamte en geen info meer geven .Zelfs een ziel heeft ze niet dat ding als iemand mij zo zo uitbaggeren zo ik er boven staan maar die hoerenjong is koud en.haar hoeren moeder en kids sorry die honden.Van haar.


  Maak melding

 26. Alles wat je noemt ben.jij en.je k hoerenmoeder.Woordt wachter heb ik tig jaar niet gehoord.Maar oudste beroep van en.jou en jou moeder wel laat je door een paard nemen.vies vuile flora loopse teef.


  Maak melding

 27. @als laatst @laat me als hij wilt kan hij jou pesten de deur van een discotheek .Dus jij en jou hoeren moeder kunnen niet naar binnen zelfs wijdbeens niet .Je kunt wel werk van maken je wint toch niet del .Trouwens heb je voor zoveel uitgemaakt toch lul jij ga je aandacht zoeken bij jou soortgenoten,ken een woord ie na jeje.Jaar is pas begonnen zijn mensen op jou dierlijke naam fuck ja.En.trouwens je moet jou k schoenen uit doen en riem in een grijze bak doen k idioot ik reis vaak.En ze kijken ook in je tas .Zeg nee ne dan flora dagoe,.Komt die suprovicer dus je houd de boel op.jij jou hoeren moeder en honden van die kinderen met verschillende mannen wat weet jij en opzouten nu.teveel s geslikt in je k kop vandaar onzin.Donder uit mijn leven vuile satan treiteren oke maar bedreigen ik steek.jou lek maar kan ik niet doen wordt eruit geknikkerdt.Opdonderen mijn naam aswien nu Koetya


  Maak melding

 28. @dagoe laat me ga lezen tuurlijk kun je mensen pesten als je macht hebt.Dong kaw dat meisje van Iraaanse komaf .Ze wisten dondersgoed wat er zou gebeuren.Ze is achtergelaten bij de gate ondanks alles geregeld is. Dus wat ik een flora teef wil uitleggen in jip en janneke taal ,je kunt mensen pesten.Maar een hoer als jou zal dat nooit weten.Hoop dat jegenoeg pese pese gespeeld hebt zelfs wijdbeens lusten ze jou niet.Ben ook geweigerd vroeger in discotheken omdat ik die beveiliger uit maakte voor.vette koe.Maar dat kan je niet weten hoer manwijf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.