Politieagent aangehouden voor zware mishandeling partner

16
Archieffoto: Echte manschappen van het Regio Bijstandsteam (RBT)

Politieagent A.M. is eerder deze week aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling van zijn partner. Het slachtoffer raakte zodanig gewond dat zij opgenomen moest worden in het ziekenhuis voor medische behandeling.

Waarom de agent zijn partner heeft mishandeld is niet bekend. De redactie van Waterkant verneemt dat er over het gebeuren aan de bel is getrokken bij de afdeling Onderzoek Personeelszaken in Suriname. Vervolgens is er aangifte gedaan waarna de zaak terstond onderzocht werd.

In het belang van het verdere onderzoek is de politieman na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Land en volk zijn verstrengeld in het mislukte revo spiraal vol paars misdadig geweld, dankzij oerdom tot in het bot zijnde ndp debiele dwaze imbeciele moordenaar en drugscriminele ddb vereerders. We hout veel van baas, ook al wete we hij is drugscrimineel en moordenaar, NEKS NO FOUT, want hij hout ook van ons, ieja, ie sabi tog, wi djadja ndper’ s met verschrompelende hersens wete een dinges 100%, we gaa wee voor 3x in 2020 voo nog meer moorden, drugs, roof, geweld ieja is paars lekker dikke kuut als we 3x stemt op de moordenaar en drugscrimineel ddb, want alleen zo houde we van onszelf, land en nageslacht, ieja we sterfe allemaal voor de duivel ddb zoals de paarse gekke gedrogeerde awariedomroie no 3. Donkaw hebt gekrijst, et volk moet sterfe voo baas. Opa en oma lafu, a mang Donk na wang ma pangpang ddb bezeten ma pima aanhanger, laat hij eerts et voorbeeld geve en de oerdomme ndp dagoes voor gaan, ai meki a gi eng libi alvast gi eng didibri baas. Baas e lafoe alle deng deng dong no mpp ndp stommelingen uit.


  Maak melding

 2. Wellicht een derde in het liefdesspel????
  Of ze wilde zijn honger niet stillen
  Of hij was dronken
  Of hij kon haar doorgaans niet de baas
  Of hij is een echte stoere bink


  Maak melding

 3. Oom.Ludwig foe Abra Broki

  kleur paars “Trauma” voor jouw.
  Nanga ding letters uit het alfabet
  n d p.🙈🙈🙈
  Mie Gadooooo vuurballen uit jouw ogen.
  Oom Ludwig bloeddruk heerst
  Nanga loekoeboeng nanga wang hartaanval.
  Dat is nr 1 tegenwoordig.
  Go tjek joe bloeddruk


  Maak melding

 4. Ik stel voor stenigen, deze achterlijke idioot.
  Hij was boos, omdat de zon te fel scheen
  Naarden zal het wel betreuren
  Getrouw zal de zaak bestuderen.


  Maak melding

 5. Tranga 5 januari 2020 At 11:08
  Oom.Ludwig foe Abra Broki

  kleur paars “Trauma” voor jouw.
  Nanga ding letters uit het alfabet
  n d p.🙈🙈🙈
  Mie Gadooooo vuurballen uit jouw ogen.
  Oom Ludwig bloeddruk heerst
  Nanga loekoeboeng nanga wang hartaanval.
  Dat is nr 1 tegenwoordig.
  Go tjek joe bloeddruk

  NO NONSENSE. 5 januari 2020 At 13:10
  #Oom Lulwig~ ie ton”go Paars NO ka.
  Tra sanie joe NO mang takie.
  25-5-2020 iem loek boeng joe ati NO tantieri

  na leki oenoe basi tog, tjes oenoe dong ndper’ s mooi beet voe teki steeds aanstoot tapoe mi comments.


  Maak melding

 6. Aan zulke uitspattingen kan gezien worden hoe het land ontwricht is.Het schrikt de agent ook niet meer af dat hij de tralies van de andere kant gaat bekijken terwijl hij al die tijd aan de goede zijde stond.Wat heeft het moreel in Sur. zo naar beneden gehaald?


  Maak melding

 7. @ Jacobus 5 januari 2020 At 13:27
  “Wat heeft het moreel in Sur. zo naar beneden gehaald?”

  DiDiBri/bouta en de rest van z’n paarse bende.


  Maak melding

 8. Zijn partner heeft zeker een bijbaan in 1 van die herenclubs. Toen hij in 1 van de clubs ging om te chillen, viel hij bijna van zijn stoel. Zijn partner schrok, hij keek met een blik van “wakti te un da oso da yo sjie”.

  Allemaal speculatief natuurlijk, met veel zout, peper en ketjapsaus…


  Maak melding

 9. Deze man is een gevaar voor de maatschappij en moet gelijk zijn politiepenning inleveren. Geen discussie over voeren, gewoon weg bij de politie en nooit meer in overheidsdienst laten terugkeren.


  Maak melding

 10. #Bigi Sma, zeker relatieproblemen andere kapers op de kust waarbij deze agent de bloemetjes buiten zette en flink naast zijn potje piest.
  Politie militaire douane brandweer cipier hebben last van het vrouwelijke geslacht. Ze houden van mannen die macht uitstralen. Dus koste wat het kost komen ze een relatie verstoren en de mannen kunnen zich zogenaamd niet beheersen.
  Meki a tang drape dong beest.


  Maak melding

 11. Suriname is berucht geworden dankzij oerdomme idiote dwaze imbeciele bouta vereerders. Laatst waren we met vakantie in het buitenland. Tijdens een sociale bijeenkomst vroeg men of we Afrikanen waren. No, we from Surinam. Wenkbrouwen werden gefronst met de vraag; Ooh, the country where a convicted murderer and convicted drug criminal is elevated to president. Oe sjeng no ka. Voortaan zeggen we gewoon uit een ander land, desnoods Zimbabwe.


  Maak melding

 12. VERKLARING NAAR DE WAARHEID

  Aan de President van het
  Illegaal Onafhankelijke land
  Suriname
  D. D. Bouterse

  Amsterdam 21-12-2015

  Zeer geachte Excellentie Bouterse,

  Waarom liegt u meneer Bouterse. U verklaart dat in 1980 de Elnt S. Rambocus jouw wilde vermoorden. Dit is niet waar. Je weet bliksems goed wat de waarheid is.
  Ik ga de waarheid aan jouw weer vertellen leugenaar Bouterse:
  Na de illegale coup gesteund door NL. Missie Militair H. Valk had u zelf Elnt. S. Rambocus Bataljonscommandant bevordert. Rambocus deed zijn werk op een zeer democratisch en eerlijke wijze. Bouterse U en uw coup – kompanen waren alleen op macht gefixeerd. Bouterse u en Horp hadden interview op staats – televisie vlak na de coup van 1980 gegeven, dat er een democratische verkiezing zou komen en de militairen gaan terug naar de kazerne.

  Ik kan mij heel goed herinneren toen Elnt S. Rambocus jullie 16 coup kompanen uitgenodigd had om te bespreken. Ik was toen lijfwacht van Elnt. S. Rambocus. Rambocus had aan jullie gevraagd, wanneer komt de beloofde vrije verkiezing en wanneer gaan de militairen terug trekken in de kazerne. Volgens Rambocus stellen veel burgers dezelfde vraag aan Rambocus omdat hij Bataljonscommandant is en de enige overgebleven geschoolde officier bij de Nationaalleger. Bouterse, de vraag van Elnt. S. Rambocus was in de verkeerde keelgat van jullie 16 coup kompanen geschoten. Jullie konden opdat ogenblik geen antwoord geven aan Elnt. Rambocus. Jullie 16 coup kompanen zouden intern overleggen en na een week een passende interview geven op de staatstelevisie. Maar zover kwam het niet. Na enkele dagen stuurde u en uw coup kompanen de Elnt S. Rambocus om de opleiding kazerne Bos Bivak Zanderij te inspecteren. Toen Elnt. S. Rambocus op Bos Bivak Zanderij was gegaan, heeft sergeant Olvers (magazijnmeester van wapenopslag plaats) op verzoek van de zieke Sergeant Majoor Fernandes (was in ziekte verlof sedert de onafhankelijkheid van Suriname wegens dat veel familie van hem waren vermoord in de tweede wereld oorlog en hij had veel heimwee) wapens in de huis van Elnt. S. Rambocus geplaatst. Daarna ging de zieke sergeant majoor Fernandes aangifte doen bij de militaire politie dat Elnt. S. Rambocus wil coup plegen en hij zou ook Bouterse en Horp vermoorden. En dit aangifte heeft de zieke sergeant-majoor Fernandes bij MP Abraham gedaan, want militair politie Abraham was een naaste collega van Bouterse en Horp. Want er was geheime gesprekken geweest tussen Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers om Elnt. S. Rambocus te elimineren en daarna gaat Fernandes de plaats van Rambocus innemen.

  De huis van Elnt. S. Rambocus werd onderzocht door militair politie Abraham, waarbij 30 tal uzi’s werd in slaapkamer gevonden. Spoed bericht werd gestuurd naar Bos Bivak Zanderij om hem te arresteren. Opdat ogenblik bevond Elnt. S. Rambocus en een paar van zijn naaste vrienden ergens bij de vliegveld Zanderij in een auto. Als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus was ik wegens spoed opdracht in de kazerne van BBZ achter gebleven.

  De militairen die in opleiding op BBZ waren gelegerd, hebben Elnt. S. Rambocus gearresteerd. Hij werd overgedragen aan de MP Abraham. Mp Abraham heeft aan Elnt. S. Rambocus medegedeeld, dat hij op verzoek van Bouterse, Horp en Fernandes hem hebben gearresteerd en bij zijn huisonderzoek veel wapens is aangetroffen. En dat Elnt. S. Rambocus was bezig een coup voor te bereiden met de militairen van de opleiding plaats Bos Bivak Zanderij.

  Elnt S. Rambocus heeft vel geprotesteerd bij mp Abraham. Elnt. S. Rambocus heeft aan mp Abraham gevraagd dat hij in het bijzijnde van Bouterse en Horp de militairen van de opleiding plaats BBZ wil verhoren over de beschuldigde coup plan. Maar Bouterse jij, Horp en Fernandes hebben de verhoor en getuigen verklaring van de militairen van Bos Bivak Zanderij gedwarsboomd. Want Jij wilde de waarheid niet luisteren. Bouterse jij weet bliksems goed, dat Elnt. S. Rambocus onschuldig was in 1980.

  Om de waarheid te verbergen hebben Bouterse en zijn coup kompanen Elnt. S. Rambocus naar Nederland verbannen.

  Ik was ook aanwezig als lijfwacht van Elnt. S. Rambocus op BBZ. Er was geen plannen in 1980 dat Elnt. S. Rambocus een coup wilde plegen en jouw vermoorden leugenaar Bouterse. Integendeel wilde jij Bouterse, Horp, Fernandes en Olvers, Elnt S. Rambocus vermoorden.

  Ik Dewdat Rampadarath Militaire en lijfwacht van Elnt. S. Rambocus ben ook verhoord door MP. Abraham, waarbij ik verklaard had, dat er geen coup plannen was. Ook werd mijn PSU kast alles over hoop gehaald en onderzocht. Er was niks gevonden, dan een pot peper sambal. MP Abraham had mij gesommeerd, dat ik mijn mond moet dicht houden, anders loop ik en mijn familie in gevaar. Daarna werd ik overgeplaatst bij de SSV-Cie om administratie werk te doen.

  Bouterse je snuift dagelijks drugs en je bent schizofrene, welke je denkt dat jij nooit moorden hebt gepleegd. En je bent ook gestraft door god. Kijkt de straf die je dagelijks ondergaat. Je zoon zit gevangen in V.S. (16 jr) en je bent omringt door oplichters, kappers, drugsdealers, misdadigers, financieel-oplichters, dieven, overvallers, smokkelaars, kwadere bedriegers en grootste moordenaar ben jij Bouterse. En al deze personen zitten in jouw geïnstalleerde regering. Al wil je weg van alle ellende die te danken is aan jouw, maar er is geen weg voor terugkeer. Enige wat je kan doen is zelfmoord plegen of dood bloeden.

  Groetjes uit Amsterdam
  Leugenaar Bouterse
  D. Rampadarath
  (Lijfwacht van Rambocus)


  Maak melding

 13. Oom ludwig van abra broki
  Hout is wat je krijgt van bomen.
  Houden van is als je om iemand geeft.
  Als je veel wilt praten/schrijven ga op les.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.