Bromfietser dodelijk aangereden in centrum Paramaribo

18
Bromfietser dodelijk aangereden in centrum Paramaribo

Een bromfietser is vannacht rond 02.00u dodelijk aangereden door een personenauto in het centrum van Paramaribo. Het ongeval gebeurde aan de Kleine Waterstraat bij de inrit van hotel Torarica. Naar de redactie van Waterkant.Net verneemt reed de bromfietser over de Kleine Waterstraat richting de Centrale Markt. Het voertuig reed in tegenovergestelde richting.

Toen de bromfietser de inrit naderde, sloeg de bestuurder (een dame) van het voertuig plotseling af naar rechts en reed naar de inrit. De autobestuurster lette daarbij niet op dat de bromfietser kwam aangereden met als gevolg een frontale botsing. De bromfietser sloeg zijn hoofd tegen de betonnen pilaren langs de weg en kwam hard op straat te vallen. Daarbij raakte hij zwaargewond.

Omstanders schoten direct te hulp en schakelden het Command Center in. Toen de politie ter plaatse arriveerde, reageerde het slachtoffer niet. Een ambulance werd ingeschakeld, maar bij aankomst constateerde het verplegend personeel dat het slachtoffer reeds was overleden.

De politie is ter plekke bezig met het forensisch onderzoek. De bromfietser is de tweede verkeersdode voor dit jaar in Suriname. De Surinaamse politie heeft nog geen officiele informatie gegeven. Zo gauw die er is wordt het bericht aangevuld.

UPDATE: Het slachtoffer is de 36-jarige bromfietser Kenneth Cairo. Hij werd aangereden door de autobestuurster N.B. meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Bromfietser dodelijk aangereden in centrum Paramaribo-1
- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Of die bestuurder had geen oog voor de bromfietser maar meer nog voor de daar loslopende vrouwen of de bromfietser had geen licht waardoor hij niet is opgemerkt of één van beiden was misschien beschonken


  Maak melding

 2. Dit gebeurt vaak dat automobilisten die rechts of links af een straat of inrit inslaan fietsers en brommers die rechtdoor gaan omver rijden.

  Die Klojo’s denken dat fietsers, voetgangers en brommers geen deel uit maken van het verkeer.

  De gemiddelde autobestuurder denkt dat hij The King of The Road is in Suriname.

  Ik stoor mij erg aan het gedrag van deze verkeerscriminelen.


  Maak melding

 3. Weet niet of Suriname het heeft maar een punten rijbewijs zou een goed bezig zijn. 3 keer de fout in gegaan betekent opnieuw lessen en afrijden. Vind trouwens dat alle rijders aanvullende lessen moeten volgen.
  Plaatsen van meer radar en foto apparatuur moet versneld worden. Ook goed voor de schatkist. Sommigen voelen zich god op de Surinaamse wegen. Moet afgelopen zijn


  Maak melding

 4. Waarom schakelt men niet direct een ambulance in, eerst komt de politie en
  die schakel de ambulance in. Ondertussen zijn er kostbare minuten verloren
  gegaan. En dit kan het verschil zijn tussen dood of blijven leven.

  Ik pleit ervoor als een alarmnummer gebeld dat er direct een politiewagen en
  een ambulance gestuurd worden en bij brand natuurlijk ook een brandweerwagen.
  Dat lakse gedoe, kost levens.


  Maak melding

 5. Die vrouw dr kop zat al waar ze wezen moest. Hoop dat de politie haar goed onder handen neemt als ze gezopen heeft.
  De politie moet erop toezien dat bromfietsers een goede valhelm aandoen. Dat had deze man kunnen beschermen.
  De politie moet de ambulance bellen omdat er in her verleden zomaar de e werd gebeld waar het niet nodig was. En waar ze nodig waren konden ze er dan niet zijn bij drukte.
  Brandweer bel je zelf en die bellen terug omdat men ze ook zomaar belde en er was geen brand.
  Zet de kosten van alles ook op de dame haar bord


  Maak melding

 6. Ik weet niet wie de journalist is die deze stukken in elkaar flenst maar die storende (de Surinaamse politie) keert telkens weer terug alsof hij/zij een verplicht aantal tekens moet halen voor een stuk. Je schrijft over gevallen die zich afspelen in Suriname.Welke politie denk je dat het onderzoek verricht.? of denk je dat wij dat niet snappen? Telkens weer De Surinaamse politie doet het onderzoek.Misschien dat af en toe de nederlandse ,of de franse politie wordt geroepen bij een ongeval.


  Maak melding

 7. @Praserie,

  Waterkant.nl zit niet in Suriname vandaar dat ik denk dat er geschreven wordt over de Surinaamse politie of de Surinaamse dit of dat.

  Ik hoop dat deze regering in mei plaats maakt voor een nieuwe Overheidsadministratie. Dat is mijn grootste zorgpunt.

  Jij bent een aanhanger van deze Cosa Nostra Gang dus je maakt je nergens zorgen over alleen om het feit dat men schrijft Surinaamse dit of weet ik veel.

  On jouw optiek gaat het immers fantastisch in Suriname.


  Maak melding

 8. Dit ongeluk had voorkomen kunnen worden als die vrouw even over de schouders had gekeken. Daarom ben ik blij dat ik m,n brommer(zundapp) heb weg gedaan. Als ik dit jaar op vakantie kom huur ik lekker een auto.


  Maak melding

 9. Basis rijvaardigheid zegt, eerst kijken in de binnenspiegel, buitenspiegels en links of rechtsom kijken. Dan pas afslaan.

  Zoals aangegeven kan men geen auto rijden in Suriname.


  Maak melding

 10. De vele veroorzakers waar doden bij vallen zijn weggebruikers die besmet zijn met het arrogante paarse misdaad virus die land en volk landelijk teisteren, thuis, op het werk, in he verkeer, op straat, op de markt, overal loert de paarse dood, aangemoedigd door de paarsdomme dwaze stemkeuze, we wille een moordenaar, we wille een drugscrimineel en we weille staatskasrover als lijder om ons paars te lijden in het al.


  Maak melding

 11. Als dit, misschien dat, hij had moeten, zij had moeten, dit had gemoeten.

  A ka sani pesa keba…

  Dat kun je niet terugdraaien.
  Al die theorieën en speculaties hebben de betrokkenen en nabestaanden geen ene moer aan.


  Maak melding

 12. In Suriname geld wie sneller en groter is heeft voorrang op alles, dat zijn de regels.
  hoe haalt die brommer het dan ook in zijn hoofd, dat hij daar zomaar mocht zijn.😏
  Dus nummer twee, op de tweede dag. Goeie score, nu nog 364 te gaan, dan lopen we goed op.👍


  Maak melding

 13. Niets zal helpen om het aantal verkeersincidenten naar beneden te krijgen omdat de mentaliteit van de Surinamer compleet zoek is:

  Spotjes of wat dan ook op de televisie zullen geen soelaas bieden.

  Als de Surinamer achter het stuur zit denkt hij dat hij familie is van Jezus Christus.

  De zwakke verkeersdeelnemers zullen in Suriname het onderspit moeten delven omdat de handhaving veel te wensen overlaat.

  Ik pleit voor keiharde sancties tegen verkeerscriminelen. Je zal ergens toch moeten beginnen.


  Maak melding

 14. Een land in noord Europa had maar één gado verkeersdode.
  Voor mij is dit een sprookjesland waar paard en wagen nog bestaat.
  Al zouden ze paard en wagen invoeren in Suriname toch zouden ze kans zien die op te voeren met PK’s.

  Dit is gewoon verschrikkelijk.
  Sterkte aan de familie en R.I.P😢
  Zeker zit de veroorzakster thuis op de bank zielig te doen.
  Sorry, ik heb geen medelijden met mensen die hun gedachten ergens anders hebben in het verkeer vb. hun mobiele telefoons.


  Maak melding

 15. pero
  Ooit van satire gehoord of gelezen?
  Ga eens googlen en beleef dit in

  Indien je dit niet zelf kunt, bij deze:

  Een satire of hekeldicht is een kunstvorm waarbij vaak op humoristische wijze maatschappijkritiek of kritiek op personen wordt gegeven. De kritiek kan geleverd worden via parodie, ironie, sarcasme, pastiche en karikatuur.


  Maak melding

 16. Politiek neutraal 5 januari 2020 At 12:30
  Dit ongeluk had voorkomen kunnen worden als die vrouw even over de schouders had gekeken. Daarom ben ik blij dat ik m,n brommer(zundapp) heb weg gedaan. Als ik dit jaar op vakantie kom huur ik lekker een auto.

  😂😂😂 oke en wie wil weten dat jij naar Su gaat en dat jij een auto gaat huren alsof jij de enigste bent die naar Suriname gaat en een auto huurt je praat een hoop loes bere en onzin. Je weet niet wat privé is WACHTERTJE trek he s3 kogelwerend vestje aan en pak je dekentje en ga lekker achter je verwarming zitten genieten van het koude weer.


  Maak melding

 17. Laat Me, je kan niet zonder mij hè? Een keer nodig ik je uit om bij mij op de woonwagenkamp in St. Willibrord (Noord-Brabant) te komen. Dan maken we echt kennis. Zorg dat je binnen een uur aanwezig ben zoals je beloofd hebt. We zullen, ik bedoel…Ik zal heel lief voor je zijn ok?😉👍


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.