Man (22) trekt wapen en schiet bij ingang feest na ruzie met beveiliger

14
wapen

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname heeft vorige week een 22-jarige man aangehouden, die bij een ruzie met een beveiliger van een feest in Suriname een illegaal vuurwapen heeft getrokken.

Uit onderzoek is naar voren gekomen, dat de man Revelino V. een woordenwisseling kreeg met een beveiligingsmedewerker, die voor de beveiliging moest zorg dragen bij een feest in het KKF gebouw op Tweede Kerstdag. Daar zou de Nederlandse band La Rouge optreden.

Op een gegeven moment trok Revelino een vuist vuurwapen tevoorschijn en loste daarmee een schot af. Hij bleek dat wapen illegaal in zijn bezit te hebben meldt het Korps Politie Suriname zojuist in een persbericht.

Hij werd door politieambtenaren van het RBTP aan de Benjaminstraat aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Munder. Ook het bij hem aangetroffen vuurwapen is overgedragen aan de politie van het bureau Munder.

Revelino is ter zake overtreding van de Vuurwapen Wet door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zou het wapen bij meerde strafbare feiten zijn gebruikt.


14 REACTIES

 1. Wat een dong ka om een wapen te trekken waar je geen vergunning voor hebt en daarmee gangster te gaan spelen. Hij zal wel 1 van die paarse bermratten zijn.


  Maak melding

 2. Djies na zuiver militie fasi foe jare tachtig. Tijdens het vervloekt mislukte militair regiem van de duivedidibri en trawanten was het schering en inslag in bars, hoerenclubs, discotheken en publieke feesten. Vaker misdraagden leden van militie zich arrogant, eh gi mi wang Black Label of na tapoe joe rekening mo dringie. Velen werden gewoon openlijk gemanipuleerd en bedreigd, behalve opa die vaker deze klootzakken op hun plaats zette. Veel van ze zijn al dood, ook degenen die onder wijlen Zeeuw werkten.


  Maak melding

 3. Weer zo’n hersenloze gast die voor 30 jaar moet worden opgeborgen. Hij is een groot gevaar in onze samenleving. Een misdadiger die heeft laten zien dat hij meer op zijn kerfstok heeft. Voordat er onnodig meer doden vallen. Opsluiten deze rioolrat.


  Maak melding

 4. De 3 Ba Ka Misbaksels hebben als eerste weer uit hun mond gepoept. Nog ff BOUTA president BAKKA. KNOOP DAT MAAR IN JULLIE HARDE RACISTISCHE COCOSNOOT BOVEN OP JE NEK.


  Maak melding

 5. Loek a Ning rivelino….a be de Wang top voetballer foe brasil.. .ouders.gih.a ning.. .en loekoe sot actie a mang e foer uit…. No wang voorbeeld…no deh


  Maak melding

 6. Deze geweldige gangster hebben altijd van die mooie namen van popsterren, voetballer en kijk naar hun lelijk gezicht en lelijke manieren ik zou me schamen als ouders voor zulke ellendelingen.
  Altijd weer hetzelfde onkruid.


  Maak melding

 7. Aswin 4 januari 2020 At 03:58
  @kornuiten van die paarse ongevoelige berm rat genaamd @laat me.Ze weet meer hij,/zij

  Waar heb ik aangegeven dat ik paars ben en al ben ik geel,groen,rood of bruin dat mag toch niet jou probleem of hoofdpijn zijn wat ik wel of niet ben gaat jou geen ene bal aan,je diekt in zaken wat je geen ene moer aangaat stop je neus en tong niet in mijn bil.


  Maak melding

 8. In jaren 70, kregen we ook ruzie op feestjes, toen vochten we met onze handen, voeten en andere hangende, ledematen.
  Na de ruzie beoordeelden, de medefeestgangers, wie verkeert zat. Toen werden we, elkaars beste vrienden of voor het leven “vijand ”
  Nu wordt meteen een schietwapen en of een steekwapen.Toen gingen wij, puur alleen om plezier te maken, maar er gebeurde nare dingen.


  Maak melding

 9. @ jou vieze flora bil ga liever dood maak niet welke kleur jij bent.Heb mensen gewaarschuwd ben klaar met jou wat lul je nou je ben in mijn ogen lijkbleek.Zou jou nooit afleggen, zou mij ziek melden of wat doen das geheim florahond


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.