Automobilist rijdt auto in goot en raakt bewusteloos

8
Automobilist rijdt auto in goot en raakt bewusteloos

Bij een verkeersongeval vrijdagmiddag in Suriname is een automobilist met zijn voertuig in een goot terecht gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder van het voertuig bewusteloos werd aangetroffen. Het eenzijdig ongeval gebeurde aan de Merveilleweg en werd rond 17.00u gemeld.

De politie ging ter plaatse en trof de bestuurder daadwerkelijk bewusteloos aan. Gezien de ernst van de situatie werd een ambulance van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) te Lelydorp ingeschakeld, om het slachtoffer af te voeren naar de Spoed Eisende hulp.

Ook werd een sleepbedrijf ingeschakeld om het zwaar beschadigde voertuig uit de goot te takelen. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.

De Surinaamse politie die ter plekke was, heeft de zaak in onderzoek.


8 REACTIES

 1. Zien doen, laat doen:
  Eerst werden de winkels/gebouwen binnen gereden,
  Daarna sloegen ze over de kop,
  Toen was het geen voorrang verlenen aan elkaar,
  Toen de masten van EBS,
  Nu zijn het de sloten langs de weg,
  What’s nex??

  O, ja ze verloren ook vaak de controle over het stuur en kwamen op de andere weghelft terecht.

  Allemaal rijbewijs inleveren en opnieuw gaan lessen.


  Maak melding

 2. Cornel, Het probleem ligt bij LAAT ME. Zodra ze dat buitengewoon mens zien raken de autobestuurders in paniek. En dit is nu het gevolg.


  Maak melding

 3. De bestuurder zag zeker die paarse misbaksel en tranny RobG aka Wendy langs de weg staan tippelen en verloor na het zien van zo’n afschuwelijk lelijk geval prompt het bewustzijn. Tranny RobG aka Wendy is een groot gevaar voor de verkeersveiligheid.


  Maak melding

 4. Roekeloze gasten blij toe dat er geen onschuldige bij betrokken zijn als ze levensmoe zijn prima geen vuiltje aan de lucht

  Jammer voor de strompalen dat de buurt tijdelijk zonder stroom en internet zitten is lastig.


  Maak melding

 5. Het wordt tijd dat de rijscholen goed doorgelicht worden over hun manier van lesgeven. Die zijn ook verantwoordelijk en vaak wordt voor een rijbewijs betaald zonder ook maar 1 rijles te nemen. I rest my case!!


  Maak melding

 6. Waarschijnlijk geen rijbewijs, hij hoort op een ezelskar rond te rijden. Goed voor hem, voor hetzelfde geld had hij iemand doodgereden. Gelukkig heeft hij alleen zichzelf ermee, lekker een avondje laten weken in het water, misschien waren zijn al weinige hersens uitgedroogd.😂🤣 in ieder geval geen sari van mijn kant.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.