Singi Neti Onkel Seedo vanavond in BEP-centrum, begrafenis morgen

13
Bekende Surinaamse zanger Onkel Seedo plotseling overleden

De singi neti van de bekende zanger Onkel Seedo, die op 10 december plotseling is overleden in Schotland, wordt vanavond gehouden in het BEP-centrum aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname. De begrafenis vindt morgen plaats te Marius Rust aan de dokter Sophie Redmondstraat.

De singi neti is vanavond vanaf 20.00u tot 24.00u. Na de singi neti is er een open podium tot en met 02.00u voor artiesten, vrienden en kennissen om hem op hun eigen wijze de laatste eer te bewijzen.

Morgen is er vanaf 14.00u tot 15.30u in de grote Aula van het Academisch Ziekenhuis gelegenheid om afscheid te nemen. Hierna vindt de uitvaartdienst plaats tot en met 16.30u, waarna de stoet zal vetrekken naar Marius Rust.

BEP heeft zijn partijcentrum ter beschikking gesteld voor de singi neti omdat veel leden directe familie zijn, of een directie familieband hadden met de overleden zanger.

De Surinaamse artiest zou eerst op donderdag 19 december in Schotland begraven worden, maar op 17 december werd bekend dat hij toch in Suriname ten grave zal worden gedragen. Seedo is 61 jaar geworden. Hij overleed precies 10 dagen nadat zijn broer Ernie ‘Boogie’ Seedo het tijdelijke met het eeuwige had verwisseld .


13 REACTIES

 1. Deze man is al bijna 1 maand niet in ons midden. Vraag me af als hij het graag zo had gewild. @ Aswin…..beetje respect voor de doden. Daar gaat het om. De overledene heeft ons/ mij heel wat leuks gebracht op muzikaal gebied tijdens zijn leven. Be respectfull


  Maak melding

 2. Begrijpenlijk
  maar voor de dood heb ik zeker respect.Heb op zijn muziek gedanst maar toch bedankt voor de tip ,iedereen interpreteerd iets op zijn manier zal op letten .Maar ik wilde juist @laat me belachelijk maken omdat ze mij zwakbegaafd noemt.Maar bedankt frank.


  Maak melding

 3. @Aswin: Zelfs nu kunnen jullie je aard niet bedwingen. Maar ja, als je uit varkens bent geboren, kan je niet anders zijn dan wat je bent. Heb trouwens nog nooit een zwakbegaafd varken tegen gezien, weer en bijzonderheid op dit forum.


  Maak melding

 4. Mijn excuses aan Ashwin, I was totally out of order met mijn opmerking. Wilde gewoon zien of de moderator dit zou toestaan, want vele van mijn POLITIEKE opmerkingen worden geweerd. Hoop dat de moderator ook deze post zal verwijderen zoals ze dat met posts van kritische NIET-VHPers doen.


  Maak melding

 5. Vindt niet erg kan gebeuren lucien@ als je inhoudelijk op Politiek in gaat komt er bij mij ( wij moeten uw reactie beoordelen) en bij sommige lukt het weer wel.


  Maak melding

 6. Okay, meneer Aswin, u bent dus een van de moderators. Waarom stuurt u mij dan niet een mailbericht om aan te geven wanneer en waarom een post van mij is geweigerd? Als ik de retoriek en de ard van bepaalde, zeg maar de meeste responders in beschouwing neem, zie ik de mijne als nog wel gematigd. Hierdoor ontstaat er en zweem van partijdigheid en blijkbaar doet u ook zelf mee aan de verloedering van de discussies op deze site. Ik zou zeggen, laat en ieder zijn ding posten of stel duidelijke, onpartijdige, niet vooringenomen grenzen aan wat er hier gepost kan worden en wat niet. Dit allemaal natuurlijk als u, zoals u mij wil doen geloven, (een van) de moderator(s) bent.


  Maak melding

 7. Politiek is moeilijk ze gaan toch kijken wie achter de scherm schuilt .Dus weet wat u zegt of praat ik woon hier misschien u ook,maar ben 20 jaar niet geweest.kijk uit en als je post niet doorgekomen is hebben ze u in het vizier en alle landen zijn zo. Politiek is gevaarlijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.