Politie Suriname houdt 18-jarige voortvluchtige straatrover aan

10
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen week de 18-jarige voortvluchtige Jason v.d. W. op zijn woonadres aangehouden. De jongeman is een bekende van de politie.

Begin november pleegde hij samen met zijn 22-jarige kompaan Shaquille R., een beroving aan de Zwartenhovenbrugstraat in Paramaribo. Bij die gelegenheid beroofden zij een vrouw van onder andere haar tas en haar iPhone.

Jason heeft een volmondige bekentenis afgelegd. Shaquille was eerder aan aangehouden en in verzekering gesteld voor dezelfde beroving. De 18-jarige is hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de Surinaamse politie.

Het RBTP hield vorige week ook de 37-jarige Milton W. aan de Borretstraat aan. Hij moet bij een autoinbraak een damestas inhoudende onder andere geld en zaktelefoons hebben gestolen. Het strafbaar feit vond plaats begin december toen het voertuig langs de Kwattaweg geparkeerd stond.


10 REACTIES

  1. Afhakken deze dievenklauwen.Hun toekomst is al bepaald anderen roven en bestelen. Ze zijn een grote last in de maatschappij. Deze waardeloze gasten horen definitief achter de tralies thuis. De advocaten en rechters hier in ons land zijn allemaal een slappe was. Leg Amerikaanse straffen op zodat het volk zonder angst de straat op kan gaan of zijn spullen kwijtraakt door dit soort.


    Maak melding

  2. Nederland.. Srif… E straf snel now… Trafasi .. Yeh kies 15 jaar… foe wang simpel feit Now.. Aj Deng mang e kinki a straat beeld.so. Ie NE sie Deng mang Moro… … Kerstdag… binnen…..ding mang e tang folg you… No doo.. … Alah say foto..e hangah. .


    Maak melding

  3. Skowtoe had meteen de trekker moeten overhalen. Neks jail, meteen de mortuarium in. Het zijn deze ratten die de maarschappij ontwrichten met hun acties.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.