Identiteit slachtoffers zware aanrijding Oost-Westverbinding op oudjaar bekend

5
Identiteit slachtoffers aanrijding Oost-Westverbinding op oudjaar bekend
Beide voertuigen waren zwaar beschadigd door het ongeval.

De Surinaamse politie heeft vandaag de identiteit bekend gemaakt van de slachtoffers die vielen bij een zware aanrijding op de Oost- West verbinding op oudjaarsdag in Suriname. In totaal kwamen door dit ongeval drie mensen om het leven en raakten vijf mensen gewond.

Bij de aanrijding op dinsdagmiddag 31 december 2019, verloor de 22-jarige bestuurder Lorenzo A. de controle over zijn voertuig en kwam op de rijhelft van zijn tegenligger terecht met als gevolg de aanrijding. De tegenligger was op dat moment een autobus die bestuurd werd door de 72-jarige Jacobus P.

De 26-jarige Maikel Adjako en de 27-jarige Muriël Ajaw kwamen ter plaatse om het leven. Daarnaast raakten beide bestuurders, de 72-jarige Jacobus P. en de 22-jarige Lorenzo A., gewond evenals de passagiers Stephen L.( 20), Nora P. (54), de 50-jarige Carolina P. en de 61-jarige Annie Pinas.

Zowel de gewonde passagiers als de bestuurders werden voor de komst van de politie door omstanders afgevoerd naar Albina om vervolgens naar Frans- Guyana overgebracht te worden voor het verkrijgen van medische hulp.

De 61-jarige passagier Annie, Pinas overleed op woensdag 1 januari 2020 in een ziekeninrichting te Frans-Guyana. Mevrouw Annie, Pinas is daarmee de eerste verkeersdode voor het jaar 2020 voor wat ons land betreft meldt de politie.

- Advertentie -

5 REACTIES

  1. Op oudjaarsdag wil men zoveel mogelijk ritten maken .en dat gaat gepaard met hardrijden… deze mannen racen over de weg naar albina …hebben altijd haast..ze zijn ook behoorlijk onbeschoft de goeie niet na gesproken maar het grootste deel weten niet hoe het hoort …in albina zelfs bestuurd men grote dumping trucks zonder rijbewijs..politie albina stelt niets voor..


    Maak melding

  2. suriname is rijp voor gescheiden rijstroken dus de onderbroken midden streep moet plaats maken voor een afscheiding zodat nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiitttt meeeeerrrrrr de neiging bestaat om te willen inhalen en sneller te gaan rijden!!!! lekker achter elkaar rijden !!!! een land vol ezels bij elkaar. die weten niet hoe je met andermans leven moet omgaan…onschuldige mensen vermoorden door aanrijdingen…..het zal je familie net zijn… je wilt de dader meteen……..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.