dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentHeppie de Peppie van Roué Verveer op Blue Monday in Pathé bioscopen

Heppie de Peppie van Roué Verveer op Blue Monday in Pathé bioscopen

-

Does Travel - naar Suriname

De derde maandag van januari is het Blue Monday oftewel depri-maandag, de meest deprimerende dag van het jaar. En daar heeft Pathé iets leuks op bedacht! Op maandag 20 januari is de voorstelling ‘Heppie De Peppie’ van Cabaretier en stand-upper Roué Verveer te zien in 19 zalen van Pathé.

De in Suriname geboren Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, slimme improvisaties en energieke uitstraling. Zijn theatershow Heppie De Peppie bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot! 

De altijd vrolijke Roué is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s, stond als enige comedian ooit tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers en heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Roué geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met Heppie De Peppie wederom een ijzersterke voorstelling neer.

Dus wil je Blue Monday doorkomen? Kom op de derde maandag van januari naar Pathé voor een bijzondere datenight. Met cabaretier Roué Verveer zijn bezoekers deze avond verzekerd van een goed humeur.

https://www.facebook.com/RoueVerveer/videos/2562955560590941/
https://www.facebook.com/ver.veer.3/videos/2631592593615408/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES