Heppie de Peppie van Roué Verveer op Blue Monday in Pathé bioscopen

0
Heppie de Peppie van Roué Verveer op Blue Monday in Pathé bioscopen

De derde maandag van januari is het Blue Monday oftewel depri-maandag, de meest deprimerende dag van het jaar. En daar heeft Pathé iets leuks op bedacht! Op maandag 20 januari is de voorstelling ‘Heppie De Peppie’ van Cabaretier en stand-upper Roué Verveer te zien in 19 zalen van Pathé.

De in Suriname geboren Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn enthousiaste speelstijl, slimme improvisaties en energieke uitstraling. Zijn theatershow Heppie De Peppie bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen en zelfspot! 

De altijd vrolijke Roué is een graag geziene gast bij vele tv-programma’s, stond als enige comedian ooit tien keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers en heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Roué geeft op originele en grappige wijze een eigen kijk op de wereld en zet met Heppie De Peppie wederom een ijzersterke voorstelling neer.

Dus wil je Blue Monday doorkomen? Kom op de derde maandag van januari naar Pathé voor een bijzondere datenight. Met cabaretier Roué Verveer zijn bezoekers deze avond verzekerd van een goed humeur.

Heppie de Peppie – Pathé Bioscoop Trailer

Attentie‼ Attentie‼Maandag 20 januari 2020 is “Blue Monday”, de meest depressieve dag van het jaar 😳 Maar daar ga ik een stokje voor steken!! Op die dag is mijn voorstelling “Heppie de Peppie” te zien in de Pathé bioscopen in heel Nederland 🎉🎉 Het is een primeur!!Nog nooit eerder werd een standupcomedy show op deze manier vertoond💪🏾 Koop je kaarten nu via www.pathe.nl/heppie-de-peppie en kom met al je vrienden keihard lachen! #LeefEnLach #HeppieDePeppie #InDeBios #Gezelligheid

Geplaatst door Roue Verveer op Maandag 30 december 2019

Zaterdagavond hebben Julian en Randy Verveer hun neef Rudi Sewgobind op bezoek. Het is dan FIFA20 op de PlayStation ⚽️ Ik heb ze stiekem vanaf de bank gefilmd. Ik kom erachter dat mijn kinderen en m’n neefje bij bepaalde emoties alleen Surinaams🇸🇷 spreken😂#LeefEnLach #SerAPley #Lon #NeksYuAbi #GronNjan

Geplaatst door Ver Veer op Zaterdag 4 januari 2020
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.