Opnieuw seniore drugsdealer (60) in Suriname aangehouden

10
gevangenis suriname

De Surinaamse politie heeft onlangs een 60-jarige drugsdealer aangehouden. De man, Mohamed M., verklaarde reeds 30 jaar drugsverkoper te zijn, meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Hij werd na een drugsinval door de politie van de afdeling Narcotica Brigade in zijn woning in het politie ressort Domburg aangehouden.

Tijdens de inval stuitte de politie op wikkels cocaĆÆne die reeds waren verpakt voor de verkoop, verpakkingsmateriaal en een geldbedrag in SRD. Het verderfelijk spul is in beslag genomen. Mohamed verklaarde tijdens zijn verhoor reeds dertig jaar drugsverkoper te zijn.

De Narcotica Brigade werd tijdens deze inval bijgestaan door de politie van het bureau Domburg en de Narcotic Intelligence Unit (NIU). Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de drugsverkoper in verzekering gesteld.

Het is niet de eerste seniore drugsdealer die kortgeleden is vastgezet. Gisteren werd ook bekend dat de 61-jarige Franklin R. na zijn pensionering drugsdealer besloot te worden. Ook die dealer werd in de tweede week van december aangehouden bij een drugs inval:

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Bij zijn aanhouding zei hij, neks no fout, mi trong leki mi lijder en zoon, mi na djadja nationale droga partij aanhanger.


  Maak melding

 2. Het blijft oneerlijk.Terwijl de kleine man gelijk wordt opgepakt,loopt de president met drugs vonnis van elf jaar vrij rond.Trouwens.Deze president grossiert in lange straf vonnissen.


  Maak melding

 3. Ze volgen het crimineel vb van de lijder van Suriname,een van moord veroordeelde crimineel tevens wapen en drugshandelaar met sterke banden met de farc.


  Maak melding

 4. Het wordt tijd dat Mohamed ook voor 30 jaar met zijn drugs reet achter de tralies verdwijnt.
  30 jaar mensen hun leven naar de knoppen geholpen. 30 jaar heeft KPS liggen slapen.


  Maak melding

 5. Is de nieuwe amnestie wet ook niet voor hun bestemd, of bestaat deze wet alleen voor onze grootste drugsdealer meneer Bouta himself. šŸ¤”


  Maak melding

 6. Maak dat debkat maar wijs dat die Mohamed 30 jaar lang zijn “beroepsactiviteiten” heeft kunnen verbergen. De buurt zal wel weten en als je tij en ontij van die ongure figuren langs ziet lopen dan weet je wel hoe laat het is.

  Misschien heeft hij iemand niet genoeg omkoopgeld betaald…


  Maak melding

 7. Zijn deze gepensioneerden of dichtbij zijnde een nieuwe strooming van drug dealers? Ze maken fouten bij de verkoop zoat ze opdpoorbaar zijn. Wat goed is voor de gezonde gemeenschap.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.