Lijn richting Zeebrugge nieuwe importroute voor drugssmokkelaars

8

De Belgische autoriteiten houden er rekening mee dat de lijn richting de haven van Zeebrugge een nieuwe importroute is voor drugssmokkelaars. De douane in Zeebrugge voert verscherpte controles uit na een reeks incidenten met drugscriminelen de voorbije maanden.

Zo werd vorige week nog in de haven van Suriname 855 kilogram cocaïne ontdekt in een container met bananen die bestemd waren voor Zeebrugge. In die zaak zijn inmiddels drie personen door de Surinaamse politie aangehouden.

In het najaar werd in Engeland al tweehonderd kilogram coke uit een schip gehaald dat vertrokken was in Zeebrugge. Samen met enkele andere ‘opvallende’ incidenten die gelinkt worden aan de Brugse haven doet dat het vermoeden stijgen dat de haven steeds meer wordt gebruikt voor drugstrafiek.

De douane in Zeebrugge is daarom extra waakzaam en extra gaat controleren.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Het zal niet waar zijn de onderste laag van deze Surinamers die in Belgie wonen, geven ons land weer grote schande. Belgie heeft zijn buik vol van deze Surinamers en kotst ze letterlijk uit.De jungle gemeenschap die zich daar heeft gevestigd mogen wat mij betreft letterlijk worden uitgeroeid, zet ze op de boot vastgeketend en stuur ze naar Ronnie Brunswijk en Money Hond. Daar horen zij thuis.De Surinaamse ambassadeur mag Belgie ook direct eruit knikkeren, want hij zal nimmer zijn mensen aanspreken om een normale baan en werk te gaan zoeken. Overal waar deze gasten neerstrijken veroorzaken zij ellende.


  Maak melding

 2. In een bekende geïnspireerd boek staat dat de liefde voor geld is een wortel is voor allerlei slechte dingen. Dit is een van de bewijzen.


  Maak melding

 3. mang wij Marron’s SU bigger maken.
  Bouta is maar een amateur, straks als Big Ronny aan de macht is, krijgt een ieder een groot zeljacht.


  Maak melding

 4. Het is altijd zo belangrijk om de waarde van de narcotica te vermelden. Dan lijkt het altijd een grote vangst.

  De ladingen die wel doorkomen in Europa en Amerika, daar wordt de bovenwereld elite toch nòg rijker van.

  Maar daar horen we natuurlijk niks van, die vuile was word niet openlijk buiten gehangen.

  Als die Mexicanen eenmaal met die Crystal Meth in Europa een groot distributienetwerk hebben, dan Europa klari. Amerika kan die epidemie al niet meer stoppen. Coca en heroïne zijn niks vergeleken met die Meth…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.