VIDEO: Auto over de kop in Suriname, drie gewonden

11
Auto over de kop in Suriname, drie gewonden

Bij een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg, zijn zojuist drie mensen gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een auto rond 18.15u over de kop sloeg bij een eenzijdig ongeval.

De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. Op het eerste beeld dat de redactie binnen kreeg is te zien dat de auto langs de weg in de bosschages terecht is gekomen.

Een tweetal mensen ligt daarbij op de grond.

Bekijk de beelden:

- Advertentie -

11 REACTIES

 1. Het gros der hardrijders zijn doodrijders. Ondanks het feit dat ze willens en wetens zich bewust zijnde van het gevaar dat loert vanwege te hoge snelheid, ze precies als het gros der paarse dwazen, willens en wetens stemden op het duivels paars gevaarlijke gedrocht dat hen steeds bedriegt en misleidt, ze dwaas blijven in hun denken, neks no fout. Alleen door grote schade en veel schande kunnen ze misschien zich bewust hiervan worden dat de paars geindoctrineerde duivels term neks no fout, voor vele dwazen onheil heeft gebracht.
  Opa taki, het gros der zelfmoord hardrijders zijn paars of zwartgeel van plotieke kleur.


  Maak melding

 2. Alle Auto’s van de weg halen en naar de schroothoop brengen en plat persen.
  Ezelskarren invoeren en fietsen. Probleem opgelost. En ze leven nog lang en gelukkig.


  Maak melding

 3. Al laat je hun met ezels karren deel nemen in het verkeer
  Toch gaan ze racen en ongelukken veroorzaken
  Ze gaan die ezels ook alcohol te drinken geven.


  Maak melding

 4. Heee @Laat Me is klaar met werken bij de Saramacca straat. Wat heb je vannacht gespeeld, man of vrouw…hahahaha . Nu weet ik waarom je gepest werd op de lagere school omdat je op een Sumo worstelaar lijkt!


  Maak melding

 5. Meh kibri baka wang bong te mie sie ding boy dies baka stuur…. Koerurh stijl..rijgedrag . En dath peh wang volkswijk de… Neks neh spang.. En… Ambulance… Aw tjari.. Vergiet ing…. Im wagti… Soms Moro likh wang joeruh.. .


  Maak melding

 6. politiek neutraal 3 januari 2020 At 09:26
  Heee @Laat Me is klaar met werken bij de Saramacca straat. Wat heb je vannacht gespeeld, man of vrouw…hahahaha . Nu weet ik waarom je gepest werd op de lagere school omdat je op een Sumo worstelaar lijkt!

  je benr en blijft een PUBER.vandaar dat je failliet bent heb je het nog niet door er zit iets los in je bovenkamer alleen maar onzin kraai je uit iets serieus zit er niet in,maar ik laat me niet verleiden naar jou niveau


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.