Auto op z’n zij op Nieuwjaarsdag, één persoon gewond

6
Auto op z'n zij op Nieuwjaarsdag, één persoon gewond

Bij een verkeersongeval op de kruising van de Gemenelandsweg en de A.L. Waaldijkstraat in Suriname, is een voertuig op Nieuwjaarsdag op z’n zij terecht gekomen. De redactie verneemt dat het om een busje zou gaan dat geen voorrang zou hebben verleend.

Het busje reed over de A.L. Waaldijkstraat en wilde de Gemenelandsweg oversteken, maar verzuimde het verkeer op die weg voorrang te verlenen. Hierdoor ontstond er een botsing waardoor het busje op z’n zij terecht kwam.

Beide voertuigen raakten ernstig beschadigd. Één persoon werd gewond afgevoerd.

De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Als je @laat me tegenkomt tuurlijk kantel je om van de schrik.sterkte aan de fam,is overkomen waaien ze doen alles voor hun baas,drugs etc @laat me met haar adamsappel.Tuurlijk kantel je om van de schrik.je verwacht een zij geen hij .Ook heen aanhanger/ster van de paarse ratten.


  Maak melding

 2. Of @laat me heeft die man.oordoppjes aanbevolen om hem te rippen ook aan honden en katten biedt hij/zij de mogelijkheid aan .Dan ben je toch knettergek om advies van die paarse rat op te volgen,zodat ,t en haar kornuiten kunnen toeslaan .


  Maak melding

 3. Aswin, @Laat me heeft een nieuwe werkgebied in de omgeving van Saramacca straat. Daar is hij/zij,/ het te vinden na 12uur s’nachts.


  Maak melding

 4. Het is raadzaam om duidelijk verkeersborden langs alle wegen te plaatsen en haaientanden op de geasfalteerde wegen. Elke autobestuurder opnieuw zijn rijbewijs te laten halen. Theorielessen is niet veel gevraagd en mentaliteitsverandering. Ze leren het nooit. Willen altijd voorrang en hebben ook altijd haast. Dong.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.