zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Grote brand aan het Molenpad in Suriname

VIDEO: Grote brand aan het Molenpad in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Momenteel woedt er een grote brand aan het Molenpad in Paramaribo. Op de eerste beelden die Waterkant.Net binnen kreeg is te zien dat het gaat om een heftige brand. Het vuur slaat om zich heen.

De redactie van Waterkant verneemt dat het vuur rond 23.00u op oudjaarsdag is ontstaan. Volgens de eerste berichten zouden een Suribet winkel en een supermarkt afgebrand zijn, maar dat is nog niet bevestigd.

Het is nog niet precies duidelijk hoe de brand is ontstaan. Later meer.

UPDATE: de brand is ontdekt door een groep Nederlandse vrouwen. Ze reden in een taxi langs het huis toen de vrouwen een oranje gloed zagen bij het raam, zoals op deze foto te zien is.

Bekijk hier een filmpje van de brand:

https://www.instagram.com/p/B6wom4NFl-8/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Vreselijke toestanden.Hopelijk hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
    Weg met al die lelijke oude gebouwen, die zeer brandgevaarlijk zijn.

    Srie Torie


    Maak melding
  2. De chinezen stelen stroom, slaan van alles op in de gebouwen. Dan krijg je dit.
    Brandweer en politie moeten controle uitoefenen maar DC nemen maar geld.
    Als een chinees pand in je omgeving in de fik vliegt en je hebt schade schiet een paar chinezen dood.
    Ze zijn een vloek.


    Maak melding
  3. ik.zeg jullie keer op keer dat @ laat me een paarse rat is.Er hadden doden kunnen vallen inclusief baby,s het laat haar koud .Nu bied ze mensen een dikke trui aan en een asperientje.Denk je toch niet dat ik jou serieus gaat nemen. Ben ik zwakbegaafd en als ik boos wordt komt een ander zich mee bemoeien.


    Maak melding
  4. Weet je Aswin, toen God het emphatisch gevoel uitdeelde stond Laat me niet eens in de rij. Neem het haar/hem niet kwalijk
    Nog de beste wensen toegewenst aan een ieder.


    Maak melding
  5. Dacht dat iemand zei van ik wacht af op politie bericht.Want soms kan het fake nieuws zijn. de zelfde persoon zeg nu dat de chinezen stroom stelen.De rijdende rechter heeft haar werk goed gedaan.En vind jammer dat ze dan de hartwerkende chinezen moeten doodschieten.,terwijl een bepaald ras voor aan de rij zitten bij de juf of meester in de klas aan de Anton de Kom University,.Trek a.u.b die toga strakker.Maar je moet niet doodgaan zo hard ben ik ook weer niet.Wat hebben de chinezen jou gedaan dat u Edelachtbare ze een vloek noemt.


    Maak melding
  6. Mis nog het ooggetuige verslag van ons Edelachtbare avocaten genaamd W.Ons weledel geleerde vrouwe.Haar motto is afschieten ze zijn een vloek.En ze duld geen tegenspraak haar woord is wijs en heilig .De Chinezen hebben het gedaan.Zitting gesloten.


    Maak melding
  7. Geen van jullie met je pinda hersenen ziet wat er hier gebeurd. Is het jullie niet opgevallen dat elk oud jaars avond een gebouw in de binnenstad afbrandt maar overdag tijdens de pagara estafette waarbij er links en rechts vuurwerk wordt afgeschoten gebeurt er niks. Misschien dat wij nu anders hier tegen moeten aan kijken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES