Seniore man in Suriname besloot na zijn pensionering drugsdealer te worden

18
gevangenis suriname

Een 61-jarige man in Suriname besloot na zijn pensionering drugsdealer te worden. Dat meldt het Korps Politie Suriname op dinsdag. De man, Franklin R. is, werd in de tweede week van december aangehouden bij een drugs inval.

Bij deze inval, gepleegd door de afdeling Narcotica brigade van de politie, is bij de verdachte onder andere een aantal wikkels cocaïne, een digitale fijnweger en een geldbedrag in Surinaamse dollar in beslag genomen.

De man gaf zelf aan dat hij na zijn pensionering besloot drugsverkoper te worden, aldus de Surinaamse politie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Franklin R. in verzekering gesteld.


18 REACTIES

 1. Als je geen gelden of niet genoeg krijgt en je hebt geen stukje grond om landbouw te doen en kippen te kweken dan moet je wel drugs verkopen. Al ga je nu het gevang in dan krijg je eten en huisvesting van lantie. Jouw pensioen wordt op zij gelegd voor wanneer je uitkomt. Gewoon economie. Ma wang sari wang.


  Maak melding

 2. Franklin heeft er goed over nagedacht na zijn pensionering drugsdealer te worden, bewust om mee te helpen anderen de vernieling in te helpen. Bewust van de zwakken onder ons levende zombies te maken. Bewust het volk uit te dunnen met troep. Hopelijk wordt hij voor 30 jaar achter de tralies geplaatst en laten wegrotten. De jeugd kapot maken was zijn doel om wat geld. Duivelse krachten krijgen de macht. 65 jaar Franklin had beter moeten weten. Hopelijk haalt hij de 70.Krankzinnig gedoe.Hij had ook een bijbaantje kunnen zoeken. De zwaar vervuilde begraafplaatsen schoonmaken en onderhouden. Straten schoonvegen. Als vrijwilliger te gaan werken.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Meneer Franklyn had al een plan bedacht,dat is willen en wetens.Zonder na te denken dat hij misschien ook kinderen/ kleinkinderen heeft.En zo gemeen je wacht netjes af tot je met pensioen gaat.dan.wil je andere de vernieling in helpen .In de gevangenis zal hij daar lekker brommen en van de witte spul gratis maar dan vloeibaar in.zijn bek.Begraafplaats schoonmaken is vrouwen werk @ laat me gaat het doen en haar vriendin N1


  Maak melding

 4. Ik ben het volkomen eens met Ashwin. Wat meneer Franklin heeft gedaan is tegen de wet. Deze man kent geen wroeging omdat hij zijn daad wil rechtvaardigen door te verwijzen naar zijn persoonlijke situatie. De schade die hij door de verkoop van drugs aanricht in het leven van mensen laat hem koud. Er zijn genoeg andere personen die gepensioneerd zijn, een armoedig inkomen hebben en die niet in de fout gaan door drugs te verhandelen. In de gevangenis kan hij gaan leren tuinieren zodat hij na zijn straf een goed inkomen kan verwerven met de verbouw van groenten en fruit.


  Maak melding

 5. Maar ja als je niet wilt werken en op een pakket zit te wachten tja.Roep je van alles .Staat om bekend dat Surinamers lui zijn 98 procent hier ook ,ik hoor ze lachend zeggen van ik speel het voor die Witmang ,maar ik ben niet ziek.Je liegt tegen je zelf mijn moeder zei wat je om vraag zal God jou een dag geven.Sorry ik werk met twee hindu,s Ze zitten in een scootmobiel maar komen keurig werken .Andere hebben suiker,etc kan je niet van een bepaald ras zeggen ze zouden dat gebruiken om niet te werken.@ laat mij werkt ook maar van lichte zeden. Die jongens denken te gaan voetballen is ook een vorm van snel geld verdienen.Want studeren moet je opofferen of muziek maken ook zo raar ik zo u het misschien erbij doen ze denken niet na jammer.Terwijl ze niet dom zijn maar ze willen niet alles houdt een keer op.Maar een diploma is voor eeuwig kun je overal mee.Schaam je toch frank ,waarom niet zeggen.na mijn pensioen ga ik een subsidi aanvragen en jongeren van de straat halen en stimuleren.wat van het leven te maken alleen maar zegen,maar nee jou eigen soort aan de drugs helpen .


  Maak melding

 6. Wat verwacht je van je medeburgers die de president als hun voorbeeldfiguur zien.
  Die man kent ook geen wroeging, want wat deze man gedaan heeft is ook tegen de wet.
  Het laat hem, president, ook koud; hij wenst ons slapeloze nachten toe.
  De schade en schande die deze president ons land toebrengt is enorm!


  Maak melding

 7. Lulkoek. Deze gast lijkt me al ruim voor z,n pensionering daarmee bezig te zijn geweest, zij t op kleine schaal. t Pensioentje schijnt tegen te vallen , en om z,n lifestyle van ervoor te blijven houden , besloot hij nu voor de grotere hossel te gaan.


  Maak melding

 8. Geen pensioen of veel te weinig, en natuurlijk weer een tweede of derde gezin met kleintjes die nog moeten eten…. tja, dan maar drugs verkopen, makkelijker kom je niet in de gevangenis, en dan hoef je geen verantwoording meer te nemen, lekker van je pensioen genieten.No worry’s.😉


  Maak melding

 9. We weten allemaal wiens voorbeeld opa heeft gevolgd.

  Hij ziet dr geen kwaad in de president doet het tenslotte ook zonder te worden berecht.

  Dit bedoel ik …deze oude man deed een poging en hoeveel jongeren doen dit wel niet…
  Allemaal volgen ze de coke pres…want hij gaat de bak maar niet in integendeel!!!

  Dus ik oordeel deze man niet ..het is niet goed wat hij gedaan heeft,en hij ziet wat je kan bereiken via de misdaad.

  En zo gaat het land naar de klote want velen in suriname gebruiken dit verderfelijk goed.

  Ze vergeten alleen dat onze coke pres niet te pakken is.


  Maak melding

 10. Kon hij rondkomen met zijn pensioen? Als je kan leven van jouw inkomen heb je geen bijverdiensten nodig. Het betreft overigens een kleine vis. Wanneer worden de grote vissen gevangen? Als de grote vissen er niet meer zijn zullen de kleine vissen automatisch verdwijnen.


  Maak melding

 11. Politiek neutraal is verdampt en aswin is gekomen raar hoor het valt niet op en JE kan het niet laten Wendy en Laat Me overal te pas en on te pas erbij te halen je zwakzinnige reacties verraden je,gelukkig dat jij je kogelwerende s3 vest niet hebt verkocht je zal het wel nodig hebben in Amsterdam, Drachten,Spijkenisse,Hoogvliet of elders hadden je 850 bewakers ook een kogelwerend vest of jij alleen van directeur met 850 bewakers in dienst naar de zorgverlener whoow je staat zeker bij de ingang bewakertje te spelen met je s3 kogelwerend vestje goed dat je het niet in Suriname hebt verkocht.


  Maak melding

 12. Politiek neutraal/aswin@ probeer mij de volgende keer niet in je zwakzinnige reacties te betrekken met je onzin daar doe ik niet aan mee gedraag je niet als een puber uit de derde klas grow up.


  Maak melding

 13. Die achterlijke zwarte travestiet RobG aka Wendy zit te zeuren over deze Franklin R. Wel wat die gast heeft gedaan is nog altijd veel minder erg dan wat Bouta (de meester/afgod van die paarse bermrat RobG aka Wendy) heeft gedaan (veroordeelt wegens grootschalige drugssmokkel en meervoudige moorden).

  Laat die paarse dombo RobG aka Wendy dat maar eens gaan veroordelen i.p.v te proberen recht te lullen wat krom is maar dat durft die zwarte travestiet/paarse bermrat niet te doen want dan krijgt hij/zij/het niet meer betaald als paarse propagandist en is het bye bye voedselpakket en belkaart.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.