Notoire drugsverkoper tijdens inval aangehouden

13
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen week de notoire drugsverkoper Wensley tijdens een inval aangehouden. Deze man staat al jaren bekend als drugsverkoper, meldt de Surinaamse politie.

Bij elke inval zijn er wikkels cocaïne en andere drugssoorten op hem aangetroffen en in beslag genomen. De politie stuitte deze keer wederom op drugs en verpakkingsmateriaal. De verdachte Wensley is wederom aangehouden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Bij zijn aanhouding vroeg hij wat er aan de hand is. Sa mi doe efoe a fout na neks tog, ie sabi dati mi na baas eng sektelid. Sa baas lobi foe doe wi ndp sekteleden soso lobi eng crime fasi. Maa eeh ikke ga baas vraag om eeh amnestie, want eeh hij is toch ook bij verstek veroordeelde drogaboss, neks no fout, a wiens ndp elite doe droga foe gi oenoe gratis njang. Ma tog mi breti foe go na Santa Boma, alla sani na gratis drape.


  Maak melding

 2. Deze baviaan drugdealer wordt steeds weer vrij gelaten door KPS, na poer broekoe weer broekoe. Sluiten jullie dit gedrocht voor 30 jaar op. Dan heeft niemand meer last van hem.
  Dit soort hibies zijn een alles vernietigend volk. In Amerika was hij na 1x oppakken de straat nooit meer gezien, althans enkel om te luchten. KPS en de rechters doen jullie je werk goed want tot nu toe lopen jullie enkel te spelen met misdadigers het is meer kat en muis spel.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. @laat me een van jou paarse kornuiten met als baas DDB.Waar schuilt of kruip je in de hol van Nina1 die het voor jou opneemt .Toen die ene man regeerde over een brand,boodt jij hem een dikke trui aan en asperientje .Toen vond jij het leuk degene te bespotten,terwijl doden konden vallen.Die man die in badkamer vastgebonden was met zijn handen op zijn rug met een kapwond,jou woorden in Magadischu bomaanslag.Wat heeft dat nu effe met ons geliefde land te maken.Nu ben je nergens te vinden.Ik weet dat je lees je keurt criminaliteit goed.Met jou kinderachterlijke Nickname. @laat me anders ga ik mama zeggen.


  Maak melding

 4. Eerder bij jou @laat me ik blijf bij mij standpunt.Jij reageert zonder na te denken,ach kind ligt aan jou denkwijze beroep speelt ook een rol.Ladesmastraat.


  Maak melding

 5. Wat een slap gelul van kps ..

  Ze wisten dat hij jaren dealde …en wat deed kps al die jaren?

  Het verbaasd me elke x hoever de corruptie is in suriname ..maar als ik kijk naar de president snap ik dat ook heel goed.

  Soms denk ik dat suriname in een nachtmerrie is beland omdat ons volk voor een snuivende gek heeft gekozen …en deze gek denkt dat hij gewoon alles mag en kan doen.

  Ben ik dan de enige die ziet dat deze idioot niet spoort!
  Ben ik de enige die weet dat als hij blijft aanhouden ..het land in 2020 inmiddels verkocht zal hebben.

  We kunnen ons geen president veroorloven die suriname als een speeltuin ziet.


  Maak melding

 6. Hij zal wel 1 van die paarse foetoe boys zijn.
  De kleine jongens worden wel aangepakt maar de grote drugsbazen zoals Bouta worden buiten schot gehouden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.