Voetganger dodelijk aangereden door bromfietser in Nickerie

9
Voetganger dodelijk aangereden door bromfietser in Nickerie

Een voetganger is iets na middernacht rond 00.20u dodelijk aangereden door een bromfietser voor Finabank aan de A.K. Doerga Sawhstraat in Nickerie.

Waterkant verneemt dat het slachtoffer stond te praten met de bewaker van de bank. Op een gegeven moment stak hij de weg over om te plassen. Na het plassen stak het slachtoffer weer de weg over. Bij die gelegenheid zag hij niet dat de bromfietser met een vaart kwam aangereden met als gevolg dat hij werd geschept.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse. Het slachtoffer ademde nog, maar was niet aanspreekbaar en had veel bloedverlies. Bij aankomst van het ambulancepersoneel bleek dat hij reeds was overleden. Hierna werd een uitvaartbedrijf ingeschakeld om het ontzielde lichaam af te voeren naar het mortuarium.

De bromfietser is door de politie afgevoerd naar het bureau voor verhoor. Met het overlijden van deze voetganger is de verkeersbarometer dit jaar in Suriname toch hoger komen te liggen dan vorig jaar. De verkeersbarometer staat nu op 77 terwijl het vorig jaar 76 was.

De Surinaamse politie heeft nog geen officiele informatie gegeven. Zo gauw die er is wordt het bericht aangevuld.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Over 5.000 jaar bestaan er geen surinamers ,met dit tempo gaat het hart. Straks nog meer 3e wereld praktijken als honger. Men kan lullen wat ze willen in Suriname,nu al zie je de verschijnselen. Het begint in de onderlaag en getto’s in Suriname en ook de middenklasse merkt het ook al diep in de portomonee.


  Maak melding

 2. Het is een feit dat wanneer sommige gasten achter het stuur kruipen ze als een bezetenen rijden. Alles wat hun pad door kruist wordt direct dood gereden. Er heerst een dodelijke vloek in ons land. Dagelijks worden een paar opzettelijk doodgereden of rijden zichzelf dood of doen een poging daartoe. Rijden zonder verlichting of slechte verlichting. Zich niet houden aan de maximale toegestane snelheid. Snelheidsduivels.
  KPS is onzichtbaar.

  R.I.P.
  Familie sterkte


  Maak melding

 3. Het is triest, mensen zijn zo vaak gewaarschuwd. Heel vaak zijn ze geattendeerd, dat men moet opletten, waar men mee bezig is.
  Gebruik een vervoer en laat het jou niet gebruiken.

  Voor iedereen is het gebeurde, geen goed gevoel.
  Elk slachtoffer, is één teveel.
  Nabestaanden, sterkte.
  Laten we hopen en willen dat 2020, beter zal gaan.
  Als we terugblikken, naar 2019, zullen we zeker tot de conclusie komen, dat veranderingen weldegelijk, kan en nodig is.

  Wel, niet te lang in de achteruitkijkspiegel, blijven kijken, want dan mis je de informatie, voor je.
  Ik wens iedereen een hele mooie jaarwisseling.


  Maak melding

 4. Deze man had echt pech. Normaliter kijk je altijd uit naar voorbijgaand verkeer, ongeacht welk tijdstip. Had de brommer geen LICHT??? Want die ka stront moerschkont bromfietsers rijden zelden met licht in de avond, zelfde voor de fietsers…


  Maak melding

 5. Ach HongKongFree,
  soms ben je er met je gedachten gewoon even niet bij.
  tenminste het is mij ook wel eens overkomen en ik ben vast niet de enige
  Wat bent u hard. De bromfietser treft misschien geen blaam. Hij is zich misschien wezenloos geschrokken van die voetganger die ineens overstak.
  Het artikel zegt niet hoe hij er aan toe . Hij is meegenomen naar het bureau.
  Inwendig letsel? Trauma?
  Politie neemt hem mee. Hopelijk mankeert hij niets


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.