Tweede verkeersdode genoteerd op oudjaarsdag

6
Tweede verkeersdode genoteerd op oudjaarsdag

Er is vanmorgen nog een verkeersdode genoteerd in Suriname. Op de hoek van de Picasso- en Amethietstraat in Paramaribo-Noord heeft een vrouw het leven gelaten bij een frontale botsing tussen een pick-up en een personenauto. Zij is de tweede verkeersdode op oudjaardsdag.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant dat één van de bestuurders verzuimd heeft om voorrang te verlenen. Als gevolg van de botsing vlogen beide voertuigen in de trens.

De Surinaamse politie was snel ter plaatse en schakelde een ambulance in. Bij aankomst bleek dat het slachtoffer de geest had gegeven. Het onderzoek is in volle gang.

De eerste verkeersdode op oudjaarsdag is een voetganger die iets na middernacht rond 00.20u werd aangereden door een bromfietser voor Finabank aan de A.K. Doerga Sawhstraat in Nickerie.

Met twee verkeersdoden op de laatste dag van het jaar is de verkeersbarometer dit jaar toch hoger komen te liggen dan vorig jaar. De verkeersbarometer staat nu op 78 terwijl het vorig jaar 76 was.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Suriname is love

  31 december 2019 At 14:12

  #Koos dan verkoop jij ze die rijbewijs mag ik er ook eentje en welke melk.
  Ben blij dat jij wel kan rijden op je ezel met rijbewijs. Waarschijnlijk weer een gefrustreerde SurNed die niks heeft bereikt en nu de lakens wil uitdelen in een land als Suriname met crisis ellende en honger.
  In Nederland is alles veilig hup allemaal pak je biezen en vertrek gauw voordat de radicalen het voor het zeggen krijgen.

  ================================

  Beste Suriname is Love, hoeveel doden moeten er nog vallen wil je inzien dat Surinaamse rijders onvoldoende vaardigheden hebben om veilig de weg op te gaan. Ze hebben aanvullende lessen nodig incl praktijk examens. De oud kolonisator had Suriname hierbij kunnen helpen. Ik voorzie dat de Suri’s straks allemaal in een tuk tuk gaan rijden. In vloed van China wordt met de dag groter. In die zin is er nog hoop.


  Maak melding

 2. ‘Verzuimd voorrang te verlenen’ dit lees ik heel vaak. Ik kan alleen maar hieruit halen dat de verkeersregels niet met voldoende mate wordt beheerst door de bestuurders.


  Maak melding

 3. Is jammer maar soms kletsen en lullen die mensen te veel in die auto met mede inzittenden of ze zijn bezig met die ka smartphone.

  Ook al heb je voorrang is best om toch eff te stoppen, die mensen die in de grote pickups en SUV’s rijden denken vaak geweldig te zijn en drukken vaak door, al hebben ze geen voorrang.


  Maak melding

 4. Ik kan het niet meer aanzien, zoveel doden in het verkeer met zo weinig inwoners. Misschien moeten we met onze familie in Suriname praten om echt voorzichtiger te zijn.
  Aanrijdingen behoren ook tot de categorie zinloos geweld. Ze kunnen voorkomen worden.


  Maak melding

 5. Een HAPPY NEW YEAR toegewenst.
  Happy is vreugde, liefde, leven en overvloed
  New is vernieuwing van verlangens gedachten en gevoelens.
  Year is vooruitzicht, hoop en verwachtingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.