Doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding nabij Albina

13
ambulance-nieuw-suriname-upload-2020

Bij een zware aanrijding vanmiddag op de Oost-Westverbinding in Suriname nabij Moengo/Albina, zijn er weer doden gevallen. Bronnen melden aan Waterkant dat het gaat om twee doden en tien gewonden.

Volgens de eerste informatie zou het gaan om twee bussen die frontaal met elkaar in botsing zijn gekomen.

De Surinaamse politie is nog ter plaatse bezig met het onderzoek. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer.

- Advertentie -

13 REACTIES

 1. Rijbewijs invorderen. De buschauffeurs zijn ook een stelletje leeghoofden. Roekeloos rijgedrag. Altijd maar willen inhalen of klakkeloos langs de weg stoppen om passagiers in en uit te laten stappen. Er is geen behoorlijke in en uitrit voor stopplaatsen. Onze wegen zin niet bestand voor zoveel verkeer. Ezelskarren verplicht invoeren en landbussen die om het halfuur rijden met de daarvoor bestemde instap plaatsen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. @Suriname is love, ik hen het al eerder gezegd Suri’s bezitten te weinig vaardigheden om veilig de weg op te gaan.
  Hoeveel doden moeten er nog vallen.


  Maak melding

 3. Rest in peace man en vrouw. Jammer dat je op owroe jarie moet gaan. Als de ndp regering vangrails had geplaatst was een frontale botsing nooit geweest..


  Maak melding

 4. Keurig netjes afgesloten met 2 doden in 2019. Nog een paar gewonden misschien die op de doden wachtlijst staan .
  Maar goed ik wens alle Surinaamse verkeersdeelnemers het allerbeste in 2020. Een tip : denk goed na en anticipeer van A -> B . Liever eerder vertrekken dan 1 seconde te laat. Voor die ene seconden hoeft men niet te gaan racen . 79 doden was top jaar.


  Maak melding

 5. Het is lastig, dat men zo onvoorzichtig rijdt. Men weet nog niet precies wat er gebeurd is. Misschien te hard gereden. Misschien even weggezakt, of what else.
  Eigenlijk invoeren dat men pas na 3 jaar rijvaardigheid de grote wegen als oost west verbinding op mag gaan. Omdat het van ouds her bekend is dat men over gedegen rijvaardigheid moet bezitten. De weg goed moet kennen, omdat sommige bochten door slecht onderhoud onoverzichtelijk zijn. Je weet niet wat er op jouw weghelft op je afkomt. Menig één heeft hierbij het leven gelaten. Sterkte aan alle nabestaanden, may their souls rest in peace.
  Ga mekaar niet uitdagen of schelden. De fam hebben het al erg genoeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.