Twee mannen werkzaam op haven aangehouden in drugszaak 855 kg cocaïne

15

In de zaak waarbij afgelopen vrijdag 855 kilo cocaïne werd onderschept in een container op de Jules Sedney Haven, zijn er nog twee mensen aangehouden. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) zondag.

Volgens de krant gaat het om twee mannen die werkzaam zijn op het havencomplex. In verband met deze vangst was de 25-jarige Marlon T. reeds aangehouden en in verzekering gesteld.

Vrijdag ontdekte de Narcotica Brigade, in samenwerking met de Port Controle Unit van de Jules Sedney Haven, de Narcotic Intelligence Unit en de Honden Brigade 855 kilogram cocaïne aan de bovenzijde van een vriescontainer op de haven.

De container was voorzien van een dubbele bovenzijde waardoor het mogelijk was om de drugs tussen de originele en de valse bovenzijde te verstoppen.


15 REACTIES

 1. Ach, dat zullen wel kleine visjes zijn.
  Als men een grote drugsbaas wilt hebben dan moet men zijn bij DiDiBri/bouterse want van hem is het wettig en overtuigend bewezen dat hij een grote drugscrimineel is aangezien hij veroordeelt is geworden als baas v.h. Suri kartel voor grootschalige drugssmokkel en in NL een straf daarvoor heeft gekregen van 11 jaren.


  Maak melding

 2. Oom Ludwig, laat me is ook aandeelhouder , ze/hij/het, dat ding verheerlijkt criminaliteit en doet er alles aan om geen droog brood meer te eten.


  Maak melding

 3. Is de douane niet in staat mensen een psychologische test ye lsten ondergaan eer zij tewerk worden gesteld? Medewerkers horen de naam van een bedrijf waar zij in dienst zijn hoog te houden. Ik zou persoonlijk de drugs letterlijk in hun reet stoppen en hun opblazen. Hopelijk krijgen zij volgens de Amerikaanse rechtstaat 40 jaar gevangenisstraf. Zij zijn een grote smet in onze samenleving.


  Maak melding

 4. Politiek neutraal@ je gedraag je als een puber GROW UP!!! snap je het nog niet waarom je failliet bent gegaan je word niet op een blauwe maandag wakker en je bent failliet het is een proces van maanden je stond erbij en keek ernaar en niet bij machte om het tij te keren bv saneren of mensen ontslaan voor een doorstart maar wel Suriname en de Surinamers de schuld van jou faillissement geven jij bent de hoofd verantwoordelijke voor je faillissement dus je zal het never nooit redden je hoofd werkt niet zo goed.


  Maak melding

 5. Het zijn de foetoebois die gepakt worden. De grote vis is een haai. Die kan jouw carriere en derriere in stukken bijten.Dus pas op opsporings ambtenaren.Laat het aan de buitenlanders over.Die pakken de vis in het buitenland.


  Maak melding

 6. @Laat Me ,Je bent een onzekere man\wijf. Door zulke mensen als jouw/jij blijft Suriname 50 jaar verder achter lopen op nieuwe ontwikkelingen. Er zijn alleen maar rovers en criminelen ontstaan door jullie denkwijze omdat je zonder verstand praat. Zo denken de meesten die daar wonen en mensen oplichten. Je verheerlijkt criminaliteit. Nu heb ik een beter bedrijf dan toen ik me tijd was komen verdoen met mensen zoals jij in Nederland. Ik kom NOOIT meer in Suriname wonen met mensen als jij. Ik heb een super lekker leven hier in Nederland. Blijf dom en eet veel tilapia uit boomskreek. Is gezond voor je.


  Maak melding

 7. Mei 2020 staat voor de deur en er wapperen alleen paarse de vlaggen ahum kuch sporadisch een oranje verdwaalde vlag.
  Men gooit roet in het eten van🐘 so so gigantische drugsvangst.


  Maak melding

 8. PN
  Ik snap u volkomen.ben ook een stuk grond kwijtgeraakt met huis door familie dus begrijp I maar laat @laat mij boeit dat niet ze zijn paarse riool ratten.dus ze hebben niets met hoe het voelt een bedrijf kwijt te raken of perceel. Ze zijn Romeinen leven.van dag tot dag.dus ze gaat u altijd blijven volgen .Kijk uit wat u zeg ze loert u.en die zieke Nina 1’loert mij.Onzekere demente goudvisjes. Ik wacht op ze verkopen hun ziel voor een pakket.


  Maak melding

 9. Onder de paarse vlag is su de grootste narco staat geworden. 855 kg is geen kleine hoeveelheid. Onder desie draait de Surinaamse economie op coca. Daar komen dus die goedkope dollars vandaan die je bij z’n vriendje en Cambio houder kan halen. Sarie torie….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.