Racende autobestuurder verliest controle over stuur en ‘vliegt’ in goot

19
Racende autobestuurder verliest controle over stuur en ‘vliegt’ in goot

Iets voor middernacht was het weer raak in Suriname. Deze auto ‘vloog’ in de goot langs de Tweekinderenweg nadat de bestuurder met een vrij hoge snelheid reed en de controle over het stuur plotseling verloor.

Het ongeval gebeurde rond 23.15u. De bestuurder ramde ook een hekwerk nabij de goot. Hij kwam met de schrik vrij.

De schade aan het voertuig is aanzienlijk. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig te takelen uit de goot en af te voeren naar berging.

- Advertentie -

19 REACTIES

 1. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Hij was geschrokken van @laat Me die langs de weg stond. Laat me heeft de gedaante van een vrouw met een pokdalig (vol puistjes) gezicht. Laat me heeft ook veel te gespierde armen voor een vrouw met een ZWARE stem.


  Maak melding

 2. Gelukkig heeft hij geen slachtoffers gemaakt en heeft hij het overleefd
  Het is weer een feit dat zodra sommige gasten achter het stuur kruipen de horens van de duivel op hun voorhoofd zichtbaar worden. Velen proberen zelfmoord te plegen op zo’n manier. Heeft niets met einde van het jaar te maken. Hiighway to Hell.
  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Deze king of the road zal vast te diep in het alcohol glaasje gekeken hebben. Alle veroorzaakte schade aan terreinen, straat meubilair enz, tevens de inzet van politie, brandweer, sleepdiensten en eventueel ambulances moet men overtreders in rekening brengen. Hopelijk veroorzaakt de pijn in de portemonnee een gedragsverandering bij hen.


  Maak melding

 4. Politiek neutraal@ je gedraag je als een 13 jarige kom en doe of gedraag je als een volwassen vent of denk jij dat je leuk bent dat denken de pestkoppen uit de 3de en 4de klas ook GROW UP!!!


  Maak melding

 5. @Laat Me , mie kies ie moi! Je verheerlijkt criminaliteit en praat recht wat krom is. Je noemt mij zwak begaafd en zegt beledigende dingen tegen mij. In jou optiek zal ik kinderachtig blijven omdat je altijd domme commentaar lever als ik normaal reageer op een onderwerp. Jij bent deze oorlog begonnen. Zoals ik me bekend heb gemaakt als beveiliger, denk je dat ik alleen een beveiliging heb gedaan. Ik kom steeds meer achter je onzekerheid. Ik heb echt trauma overgehouden van die oplichters die mij niet hebben betaald in Suriname en jij blijft maar belachelijk doen daarover. Het gaat om 1,8 miljoen srd. Ik praat meestal niet slecht over een ander maar jij blijft me zoeken. Nu zit je met mij in je maag!


  Maak melding

 6. Als de auto naar de sloperij gaat dan is het goed.
  Dit soort “racers” moeten inderdaad gewoon niet meer op de weg, met geen enkel voertuig, op geen enkel tijdstip. Misschien een enkelband voor zulke stoere jongens.


  Maak melding

 7. Gelukkig heeft de bestuurder de controle over zijn leven nog niet kwijt. Mocht het toch gebeuren, dan zal hij van daken schreeuwen, dat het de schuld van Nederland is.

  Een goede uiteinde.


  Maak melding

 8. Als deze verkeersduivel zweetgeld voor deze auto betaald had en aan de crisis denk van ons land dan zou hij zeker zorgvuldiger omgaan met zijn kostbaar bezit.

  Zeker net van de hoerenclub met drugs en drank achter de kiezen.


  Maak melding

 9. De bestuurder zag die achterlijke paarse travestiet RobG aka Wendy langs de weg staan tippelen en verloor prompt de controle over het stuur na het zien van zo’n afschuwelijk lelijk geval.


  Maak melding

 10. Die wilde graag de zoveelste verkeersdode worden van het jaar. Niet gelukt he? Volgend keer harder jou best doen, het lukt wel een keertje maar probeer het een volgend keer in een ravijn waar je onschuldige weggebruikers niet meeneemt..!!


  Maak melding

 11. Politiek Neutraal gedraag zich op het net.Hij beledigdt niemand geeft zijn menig.Jij bespotte hem van zwakbegaaf,eigen bedrijf spottend over doen,en,nu pakt hij jou terug heb jij zelf gezocht@’laat me nu. Zoals iemand die het voor jou opneemt ben nog niet klaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.