Vrouw in Suriname slachtoffer van brute carjacking op klaarlichte dag

26
Vrouw in Suriname slachtoffer van brute carjacking op klaarlichte dag

Een Surinaamse vrouw is gistermiddag op brute wijze van haar auto en andere bezittingen beroofd bij een zogenoemde carjacking. De hardhandige beroving gebeurde op klaarlichte dag, op zaterdag 28 december om 14:00 uur aan de Kleinestraat, een zijstraat van de Gompertstraat, meldt haar dochter.

Het slachtoffer werd eerst door de daders aangereden van achter. In totale paniek zou ze zijn gestopt en zijn uitgestapt. Op dat moment werd zij door twee mannen gelijk tegen de grond gewerkt. De daders dreigden daarbij om haar neer te schieten.

De rovers namen vervolgens haar tas af en namen haar auto, een vrij nieuwe Toyota Rav4, mee. Haar dochter heeft het verhaal gedeeld op Facebook en roept de hulp in van de Surinaamse gemeenschap.

“Wij vragen jullie uit te kijken naar de auto op de bijgevoegde foto’s” aldus dochter:

- Advertentie -

26 REACTIES

 1. Het wordt steeds brutaler. Nu car jacking. Je leest dat politie bureaus s’nachts donker zijn omdat de politie mannen gaan slapen! Het wordt dommer en dommer met de veiligheid. Kan de minister en de kabinet van de peesident wat aan doen? Is de president er nog?


  Maak melding

 2. @ tungak, ik zou niet teveel verwachten van deze ‘president.’
  Bouterse had een paar jaren terug met z’n eigen bek gezegd dat hij rustig doorslaapt al staat de hele stad in brand.
  M.a.w. hij heeft geen ene moer om het volk en toch zijn er figuren zoals RobG, Wendy, pakiratigri, etc. die hem nog steeds ondersteunen. Ze bewijzen daarmee duidelijk een stel hersenloze en billenlikkende huisslaven 2.0 te zijn.


  Maak melding

 3. Wat als de vrouw bewapend was. Dan zouden we lezen “vrouw schiet op lafhartige rovers” of “lafhartige rovers gevlucht na beschieting door burger”

  Wie weet lezen we dat vaker…


  Maak melding

 4. Dit gaat wel heel ver. Het wordt tijd dat de rovers van de staatskas hier iets aan gaat doen. Even stoppen met zelfverrijking en meer survianten op de straat, zwaardere straffen en meer opsporingsambtenaren inzetten.

  Verschrikkelijk dat dit nu in Suriname als normaal wordt beschouwd.


  Maak melding

 5. Het zijn 100% ndpers, dwazen van de nationale dieven partij. Opa weet een ding 100% zeker, dit is slechts het begin als debiele idiote dwaze imbeciele ndp criminelen, ook die de alergrootste beroordeeld crimineel die plezietrent is wederom voor vijf gaan. Oma taki, ndp en haar leider en trwanten zijn de werkelijke oozaak van geestelijk en moreel verval, ook lonnie, Somo, Meyje en Misikeba. Ndp is een duivelse sekte vol van hersenloze maar misdadige zombies.


  Maak melding

 6. hier gaat de politie over en niet de regering, wat gebeurt is al pynlyk genoeg dus geen grapjes maken met andermans leed, dit is voor de persoon traumatisch en dat gun ik niemandt


  Maak melding

 7. en wat al er tegen worden gedaan; helemaal niets.
  het volk moet onderhand gaan begrijpen dat de huidige regering en fractie er zit om een man die Bouterse heet te faciliteren.
  in het parlement is dat de formele taak van Jenny Simons, Melvin Bouva en Amzad Abdoel.
  bij het OKB is dat de taak van Jennifer van Dijk Silos
  Bij financieele zaken moeten Hoefdraad en van Trikt dat doen.
  Bij Justitie is dat de taak van Stuart Getrouw die een volle neef is van Bouterse.
  er om heen zitten een corrupte bende hindoestanen die heel berekenend alleen maar meer geld maken en rijker worden.
  alle negatieve zaken die de media halen worden aangekondigd met ” er is een groot onderzoek gestart” om daarna nooit meer iets over de resultaten van het onderzoek naar buiten te brengen.
  Fijne njoeng jarie parties en daarna weer verder met de alleen maar meer toenemende geweld, armoede, onveiligheid, hogere koersen, overvallen, berovingen, ongedekte leningen, fraude en meer.
  gaat heel goed met de ontwikkeling op eigen kracht van het land. i rest my case.


  Maak melding

 8. Het is te hopen voor de NDP dat Bouterse nog heel lang blijft leven want wat daarna overblijft is:
  Jenny Simons met haar eigen groepje
  Melvin Bouva met eigen clan
  Andre Misikaba in totale verwarring, die krijgt een acute Winti
  Rashied Doeckie die in Nickerie zal worden gelyncht
  William Waidoe di richting HVB zal gaan
  Abrahams die al zo hoog bejaard is en zijn eigen business heeft richting cocaine en toerisme waar niemand duidelijkheid over heeft
  Dan de hoog bejaarden rondom Bouterse die volledig de weg kwijt zullen zijn
  Hoefdraad die nu denkt dat hij de ongekroonde opvolger van Bouterse is
  en dan de Boutisten, de psychische volgelingen van Bouterse die voor hem God nog Gebod respecteren en bijna sectarische eigenschappen tonen.
  M.a.w. na Bouterse zal er geen NDP meer zijn zoals we die nu kennen maar verschillende versies van een NDP light. Dus is de NDP eigenlijk na Bouterse terminaal.


  Maak melding

 9. Als het om zulke criminele gevallen gaat wil “laat me ” niets meer van zich laten horen omdat ze een een voorstander is van zulke praktijken. @Laat Me, kook lekker gaar daar in die zooi waar je leeft. Jij bent ook een van ze zodat je kan overleven om te eten. Tang pina drapé!


  Maak melding

 10. Graag doodstraf herinvoeren en na vonnis ook uitvoeren. Alleen dat gaat werken tegen deze gespuis. Als een paar van hun vrienden in een bodybag liggen zullen ze wel 2x nadenken over hun criminele activiteiten. Tegen Amnesty Int wil ik 1 zeggen, eet mijn mars. Het loopt de spuigaten uit in Suriname.


  Maak melding

 11. De regering, heeft wel degelijk iets mee te maken!
  Vraag het maar aan Bouterse.
  Surinamers, hebben hem ook de veiligheid toevertrouwd. Daarom mag niemand eigen rechter spelen.


  Maak melding

 12. Die criminelen zullen wel behoren tot de paarse bende.
  De paarse rovers zijn de laatste tijd druk bezig met hun criminaliteit om aan geld te komen zodat hun buiten-bitches en motjo’s zoals @Wendy wat te vreten kunnen hebben tijdens de feestdagen.
  De doodstraf moet ingevoerd worden voor deze criminele beesten.


  Maak melding

 13. @laat me is een paarse rat.Die boerieki dong kaw zal weer schrijven in Somalie, Hoofstad Magadeschu gebeuren er ook zulke dingen.Wat die boeriki dong kaw niet weet,is dat het daar om de Islam (geloof) gaat, maar ze stuurt andere naar begrijpend lezen ,paarse trauma, of zwakbegaafd . Ladesma paarse rat nu is ze niet te vinden,ze is aan de Watermolen straat .Pas morgen komt ze met een droog antwoord van in het buitenland gebeurt het ook terwijl het over Suriname gaat.Ik weet zie aan haar schrijven dat het haar niet boeit wat die oude man in de badkamer overkomen is joe dong boeriki NDP.Als het jou fam was zou je ook zeggen wel mijn opa is op brute wijze vermoord tja in Somalie bom aanslag .Maar ze stuurt mensen om begrijpend Nederlands te leren.


  Maak melding

 14. @aswin;
  Ipv mensen hier op de forum meer te halen, geef je mening on topic.
  Wat is je punt? Je haalt mensen meer én je bespot een geloof. Wat heb je daarmee bereikt? En dan noem je een ander dong kaw en boerikie. Ik zou maar liever eerst in de spiegel kijken als ik jou was. Een ieder heeft z’n eigen mening. Als je het niet eens bent, donder je op!
  Anyways, je bent te dom dat te begrijpen!

  Jammer hoor mevrouw. Gelukkig dat u er zonder kleerscheuren van af gekomen bent. En hopelijk vind u uw wagen terug..


  Maak melding

 15. @Aswin , je hebt gelijk. Als @laat me buik vol is om travestiet te spelen op straat komt het hier kletsen en anderen zwak begaafd noemen. Als travestiet leek Jackie op een mooie boeroe vrouw vroeger. Laat me lijkt meer op een vrouw met mannen powa en heeft een zware stem.


  Maak melding

 16. Suriname heeft zich gecommitteerd aan bepaalde internationale verdragen. Eén daarvan is de afschaffing van de doodstraf. Dat houdt in dat het herinvoeren van de doodstraf niet aan de orde is. Suriname zou namelijk een zeer slecht figuur slaan op dat gebied en dat willen we niet. Dit is voor degenen die roeptoeteren over de doodstraf. Waarom gaan jullie niet wonen in een land dat wel de doodstraf handhaaft? Dat is veel gemakkelijker. Shit happens as usual. De politie kan niet overal tegelijk zijn. In geen enkel land voorkom je criminaliteit. Hooguit kun je de samenleving wat beter maken. Maar wat hier is gebeurd, is niet te wijten aan onvoldoende politie. Je kunt niet in de kop van een crimineel kijken en precies weten wanneer,hoe, waar en waarom hij zal toeslaan. Soms beschik je vooraf over informatie en kun je preventief te werk gaan. Maar evengoed heb je niet die informatie en kun je pas achteraf optreden. Op hoop van zegen en hardwerken van de politie, kan dit misdrijf opgelost worden. Vervelend.


  Maak melding

 17. Nadat soldaat bouta het land had overgenomen was er een groot wonder gebeurd!!

  Ik denk dat de ouderen onder ons het nog wel weten hoop ik.

  Tegenover het paleis suriname kregen met een onbekend fenomeen te maken..ik ben niet bijgelovig totaal niet…maar na meer dan 30 jaar moest ik wel geloven.

  We kregen een keksenkring…grote zwammen of paddestoelen rondom de internationale vlaggen.
  Men zei me toendertijd dat het een slecht teken was…en ik dacht bij mezelf daar gaan we weer.

  Nu zoveel jaren verder zoveel moorden verder …snap ik het.

  Onze mooie suriname is op leven na dood…vermoord door hebzucht verkracht door een cokesnuiver vertrapt door laarzen vd moordenaar.

  We zijn ons geliefd land kwijt aan gangsters moordenaars dieven en ga maar door.

  Zolang men criminelen zoals de president accepteerd met zn bs stories ..zullen we honger lijden en onze kids geen toekomst hebben.

  Die zullen alleen voor chinezen gaan buigen want dat is wat bouterse wil….stre dif stre en winie no de na ini!!!!


  Maak melding

 18. @Nina 1

  Misschien moet jij beter lezen.Waar staat geschreven dat ik mensen naar beneden haalt.Zou jij het leuk vinden als iemand jou voor zwakbegaafd zou uitmaken.Wel ik wel en ze heeft meerdere mensen daarvoor uitgemaakt .Politiek Neutraal,etc andere hebben,of zijn dronken of hebben een paarse trauwa.Tegen andere zeggen hij kan geen antwoord geven hij is dood .T,uurlijk weet degene dat hij geen antwoord kan geven.Wij zitten vaker op het net dan jij.En wie ben jij om te zeggen dat ik moet opdonderen,wie ben jij.Ja ik heb in de spiegel gekeken ja en wat zag ik.Iemand die trots is op Suriname en ouder en het jammer vindt dat de jongeren op hem stemmen ,terwijl In mijn tijd het anders was/ je had maar kleine vergrepen of vruchten jatten,etc. Heel soms een moord .De enige die ik ken was van die Chinees die ze vermoordt hadden ,had hij die sleutel van die kluis ingeslikt.Was toen groot nieuws toen kwam ik terug naar Nl.Dus ik mag mij bemoeien met Suriname en mag ook lezen en als iemand mij voor zwakbegaafd uitmaakt geef ik mijn mening .dus heb je begrepen joe dong boerikie ja jij leest het goed , dat je bent ,als je ging volgen las je dat zij eerst over zwakbegaafdheid begon . Dus donder jij een eind weg.Ik houdt het toch nog netjes smijt niet met ziektes of de dood toe wenzen .Dus donder jij maar op.Politiek,Geschiedenis is mijn
  ding.Vindt leuk die discussie,s kom jij mij dicteren donder op mens.Zie nergens staan dat ik geen respect zou hebben voor een geloof .Ga lezen voor je jou meul open trekt oke.Ik lees liever dan,dat ik bij mensen thuis gaat zitten roddelen over andere. Ik hekel dat. Ik houd van politiek,de krant etc kom mij hoofd niet moe maken met die doet het met die dit dat .hier houdt ik van leer ik van dus donder jij maar op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.