VHP heeft voor het eerst kandidaten in het district Marowijne

19
VHP heeft voor het eerst kandidaten in het district Marowijne

Dit weekend heeft de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) in Suriname voor het eerst aspirant kandidaten van het district Marowijne gepresenteerd. Het is net als in Para de eerste keer dat de VHP kandidaten stelt in dit district. Het huidig bestuur onder leiding van voorzitter Chan Santokhi heeft nu geschiedenis geschreven door landelijk aan de Surinaamse verkiezingen deel te nemen. 

Dit gebeurde vrijdagavond 27 december tijdens een ressortvergadering te Moengo. In totaal zijn er 8 aspirant kandidaten voor het district Marowijne. Allen hebben het woord gevoerd, waarbij ze de pijnpunten van het district hebben aangehaald. 

Volgens de aspirant kandidaten is de eens zo welvarende status van Moengo, verworden tot een armoedig stadje. Dit district is onleefbaar geworden vanwege het slechte beleid van deze regering, ze willen ommekeer in het district Marowijne. We hebben een regering nodig die diversificatie en welvaart brengt in dit district en dat is de VHP, the Orange movement.

VHP voorzitter Santokhi, heeft verschillende uitvoerbare oplossingsmodellen aangedragen om de noden van het district Marowijne te helpen verlichten. Het goed opgekomen publiek heeft met warmte en applaus de voorstellen van de voorzitter aangehoord, ze zijn tevreden met de oplossingsmodellen. De VHP voorzitter gaf aan dat nu de tijd is aangebroken dat Marowijne zelf gaat beslissen over de nieuwe toekomst van zijn eigen district. In Moego komt er ook een VHP infocentrum.  


19 REACTIES

 1. “Acht aspirant-kandidaten zijn gepresenteerd voor het oostelijke district: Tomopawiro Rosinah, Daniel Prika, Aacmel Wilson, Romeo Jimmy, Theo Pita, John Patrick van Genderen, Antonius Rudolf Tjon A Tjoen en Tokoe Wijnberg.”
  Bron: starnieuws.

  Volgens de zwarte racisten die hier trollen op WKN is de VHP een partij voor alleen maar Hindoestanen. Wel laten die domme losers maar eens kijken naar de namen van deze gepresenteerde VHP aspirant kandidaten en me komen zeggen hoeveel Hindoestanen erbij zijn.


  Maak melding

 2. “verschillende uitvoerbare oplossingsmodellen aangedragen” Dit zijn ontwikkelingsmodellen naar Europees voorbeeld.

  Probleem is dat we nog niet een bevolking hebben om dit te realiseren. Je moet de Surinamer eerst vormen, voordat je bepaalde doelen kan nastreven. Natuurlijk zijn er mensen die hun leven in een moderne samenleving vorm kunnen geven. Maar het grootste deel van de bevolking kan dat niet. Daarom zijn we een arm land.

  We leven nu eenmaal in een wereld waar het kapitalistisch ideaal de norm is. Ieder laag in de bevolking heeft dan zijn bijdrage. We hoeven ook niet allemaal geleerd te zijn.

  Om het kort te houden : Je kan niet 11 jongens uit een willekeurige volkswijk nemen die na een jaar wereldkampioen voetbal worden. Het werkt zo niet. Ook wat betreft de ontwikkeling van Suriname.

  Er is meer patriottisme dan een decennia geleden. Gelukkig maar. Want Switi Sranang was een kolonialistisch zoethoudertje. Suriname is nu op de goede weg.


  Maak melding

 3. Als kroeskop hoop ik dat de VHP de komende verkiezingen wint. De VHP zal ervoor moeten zorgen dat alle gestolen gelden teruggevorderd worden.

  De leden van de Cosa Nostra Gang zullen zich voor de rechter moeten verantwoorden.

  De VHP ZAL SURINAME REDDEN VAN DE ONDERGANG.

  SANTHOKI FOR PRESIDENT EN WEG MET DE MOORDENAAR DIE VEROORDEELD IS.


  Maak melding

 4. Chan go pos Joe ede in a olifant ing go want Joe ab a olifant ma Joe no man s’dong tap a olifant je pot ding dong dong wang tap olifant sin a olifant go baka na afrika of India jere a olifant na waarde dja (taflondon)


  Maak melding

 5. Ach,ik gun de VHP succes in Marowijne. Maar een zwaluw maakt nog geen zomer. Deze zomer zal voor de VHP in elk geval heel lang op zich laten wachten. Dit proces zouden zij mogelijk kunnen versnellen als zij een tweetal Chinook helikopters zouden inhuren om ermee geld boven de gemeenschappen te strooien. Wat dat betreft hebben zij stevig te concurreren met Money Hond en Ronnie Brunswijk. Ik garandeer hen geen succes, ook al zouden zij Ray inzetten om de massa te misleiden.


  Maak melding

 6. Goed zo. Domme Jay. Denk je dat er hindustanen daar wonen om op de lijst te zetten??
  Denk je dat er gestemd wordt op Vhp daar?? Dan ben je dommer dan ik dacht.
  Vraag Sadjoe of niet al die mensen van Marowijne met gele emmers en paraplu liepen.
  0 zetels heeft hij gehad.
  Gayadien en Nurmohamed kunnen weer mailen.
  Waren het niet de hindustanen die Suriname in 2 zouden delen??
  Hind vs de rest


  Maak melding

 7. Ik had het eerder gehad over zwarte racisten en speaking of the devil daar komt @wendy aandansen met haar achterlijke onzin.

  Zwarte racisten zoals zij kunnen nu niet meer komen aandansen met hun leugenachtige bullshit dat de VHP een partij is voor alleen maar Hindoestanen.

  Wendy moet maar verder gaan met het likken v.d kont van haar afgod/meester bouta in ruil voor een voedselpakket want dat is toch het enigste wat een hersenloze rat als zij kan doen.


  Maak melding

 8. De pogingen om een landelijke partij te worden schieten op. De VHP / Oranje movement wordt geaccepteerd door alle etnische groepen inclusief de Marrons. Om zeteld te krijgen is wat anders. De olifant moet nog er voor hardwerken.Succes er mee.


  Maak melding

 9. Ik wens alle Surineds veel VHP toe totdat de VHP de Nederlandse regering inzage gaat geven in bezittingen van Surineds. Want reken maar dat Nederland dolgraag wil weten wat met zo allemaal bezit in het buitenland.


  Maak melding

 10. @RobG

  U kunt zien dat de VHP locale mensen als kandidaat opvoert.
  U kijkt weer eens niet verder dan u neus lang is.
  Elke stem die ze kunnen halen gaat ten koste van de NDP omdat Marius Bee en Ronny Brunswijk onbetwist zijn.
  Ofwel de zetel van mevrouw Watameleo is in het geding. Elke stem richting de VHP zal een rest zetel voor de ABOP aannemelijker maken.

  Dit kan nu de VHP qua kandidaten verkleurd in alle districten gaan gebeuren. de kans wordt groter dat de NDP met een marginaal verlies al alle restzetels gaat verliezen.

  let wel V7 en ABOP hadden samen aanzienlijk meer stemmen dan de NDP in 2015.
  Bij die winst van 2015 zaten ook nog eens veel stemmen die gekocht zijn zoals die van Kensenhuizen. Veel van die stemmers zijn in de kou blijven staan.
  Voeg hier aan toe dat de stoelendans binnen de NDP nog moet beginnen en men veel minder verenigd is dan dat er op de podia geschreeuwd wordt. Zeker nu het geld duidelijk op is en men geen eens moeite meer doet om leugens te verhullen.


  Maak melding

 11. @Jay,
  Wat ben je kort door de bocht bezig. Je denkt heel simpel. Wie niet voor de VHP is, is een racist. Omdat ik commentaar heb op de politiek van VHP ben ik een zwarte racist. Uit zwakte zoek jij de ‘ kulturkampf ‘ op. Je begeeft je op glad ijs. Hoe typeer je mij dan met mijn commentaren op NPS, Abop,Wayne Telgt, Venetiaan, Brunswijk, Belfor, Money Hond. Ray, jij gebruikt termen/woorden die je zelf niet begrijpt. Je geeft jouw dna bloot. Je kan niet omgaan met kritiek. Je bent emotioneel gebonden aan de politieke partij van jouw voorkeur. Jouw kennisniveau m.b.t. de politiek is laag.

  @Jojo,
  Uw armetierige analyse vol vage verwijzingen slaat zoals altijd nergens op. Ik kijk verder dan het circus dat door VHP, ABOP wordt opgevoerd. U niet. U laat zich leiden en inpalmen door het circus van VHP, ABOP, NPS, PL waar er helemaal geen bezieling van uitstraalt.


  Maak melding

 12. @ RobGeit, ik weet dat begrijpend lezen heel moeilijk is voor domme paarse imbecielen zoals jij maar doe toch je best en toon aan waar ik je hier een zwarte racist hebt genoemd. Dat kan je niet want dat heb ik niet gedaan maar blijkbaar voel je je wel aangesproken. Nou wie de schoen past ……

  Paarse rioolratten en betaalde propagandisten zoals jij bewijzen weer eens heel goed te zijn in het liegen en verdraaien van zaken.
  Ga maar verder de billen van je criminele meester bouta likken. Je hebt wel concurrentie van andere paarse billenlikkers zoals Wendy maar daar vindt jij vast wel een oplossing voor.


  Maak melding

 13. Ik heb hier Wendy een zwarte racist genoemd want dat is ze ook maar RobG voelt zich aangesproken en komt reageren met z’n bekende paarse bullshit.
  D.w.z. dat hij/zij/het zichzelf onbewust ontmaskerd heeft. Het is nu duidelijk dat RobG en Wendy 1 en dezelfde persoon zijn.

  Dit is duidelijk iemand die ernstig last heeft van een split personality.
  RobG aka Wendy heeft psychiatrische hulp nodig.
  Ga maar ook gelijk terug naar de basisschool om het vak begrijpend lezen opnieuw te doen want je hebt het hard nodig, domme paarse shemale.


  Maak melding

 14. @ RobG
  @Jojo,
  Uw armetierige analyse vol vage verwijzingen slaat zoals altijd nergens op.

  Waarom bent u dan nooit in staat iets te weerleggen en blijft u just ongefundeerd afwijzen wat niet afgewezen kan worden.

  De feiten zijn daar:
  1>> Op inhoud gaan er creoolse en indiaanse, javaanse mensen zich kandideren voor de VHP. Dat was in Marowijne nog nooit gebeurd.
  2>> Het merendeel van de oppositie strooit nier met geld. Alleen ABOP en NDP strooien met geld, pakketten en kavels.
  3>> Het kiesstelsel heeft gaten en een gat is dat zodra de oppositie de laatste zetel van de NDP kunnen elimineren worden die stemmen een rest zetel voor de oppositie. In Marowijne gegarandeerd de ABOP.
  4>> In Marowijne heeft 10 jaar Bouterse niets gebracht. Ondanks dat het Ziekenhuis betaald is door Frankrijk functioneert het nog niet.
  5>> De Oost west verbinding is nog van Venetiaan.
  6>> iedereen weet verder dat Newmont ook stamt uit de Venetiaan tijd.
  7>> Geen van de beloofde projecten is gerealiseerd.

  U kunt dat niet weerleggen.

  Als “econoom” bent u slecht in begrijpend lezen en hoofdrekenen.


  Maak melding

 15. Haha Jay.
  Met wie moet ik je vergelijken?
  Hercule Poirot, Ellery Queen, Ironside , noem ze maar op.
  Wat een ontmaskering. Tja, hij heeft zoveel gelezen, zo vaak klappen gehad dat hij de weg kwijt is geraakt en zich heeft verschreven.
  Vast en zeker weer een bijvak, van het hoofdvak dat hij ook nooit gedaan heeft.
  Schipper bijvoorbeeld wordt helemaal gek als je iets negatief schrijft over zijn alter ego.
  Kijk eens naar zijn discussie met picospeculaas.
  Mijn complimenten, Chapeau

  Ook Olivia komt af en toe op Waterkant. Zij is ook door de mand gevallen bij mij, onder andere toen ze de grootste veer in de kont van pakrititi duwde.


  Maak melding

 16. Die paarse bermrat/betaalde propagandist die hier post onder de fake naam RobG heeft zichzelf in deze topic duidelijk ontmaskerd als zijnde 1 en dezelfde figuur die ook post onder de fake naam Wendy en hoogstwaarschijnlijk ook onder andere fake namen.
  Vandaar dat die zwarte travestiet RobG aka Wendy zich hier nu muisstil houdt.
  Het is en blijft een zielig en hersenloos geval om onder allerlei fake namen zijn/haar onzinnige paarse propaganda rond te spuiten.
  Je kan hier komen liegen en bedriegen hoeveel je wilt maar het heeft geen zin aangezien de waarheid jouw paarse leugens uiteindelijk wel achterhaald.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.