vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOverleden man vermoedelijk dronken in trens terechtgekomen

Overleden man vermoedelijk dronken in trens terechtgekomen

-

Does Travel - naar Suriname

De man wiens ontzielde lichaam gisteren in een trens aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg in Suriname werd aangetroffen, is hoogstwaarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven gekomen. Het gaat om de 67-jarige M.O. wiens lichaam is afgestaan aan de nabestaanden. Het vermoeden bestaat dat hij in beschonken toestand in de trens terecht is gekomen, waarna hij moet zijn verdronken.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat zijn zoon hem de avond ervoor voor het laatst gezien zou hebben in een winkel waar hij aan het drinken was. Onderweg naar huis lopend, zou hij vermoedelijk in de trens zijn beland alwaar hij verdronken zou zijn.

Hij werd niet ver van zijn woning in de trens aangetroffen en bij identificatie door familieleden herkent. Op zijn lichaam waren er geen tekenen van een misdrijf zichtbaar.

Het bericht gisteren:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Wendy 29 december 2019 At 19:41
    Vhp mist een stem. Al zou hij verkeerd kleuren. Te dronken.
    Waarom zuip je zoveel??

    Hij is al dood dus hij kan geen antwoord meer geven.


    Maak melding
  2. @Laat Me. Je hebt iemand gestuurd om een vrouw klem te rijden bij de Kleine straat op Noord en haar van haar auto beroofd. Je bent zeer zwak begaafd waardoor je nergens terecht kan. Zoek geen steun bij Wendy en blijf weg! Je hebt zo een laag iqu dat je criminaliteit verheelijkt daarom blijf je pinaren en droog brood blijf eten. Gwe yere, omgebouwde man.


    Maak melding
  3. Als je teveel geld hebt om het uit te geven aan drank is wel triest.
    Zit echt in de genen bij dit ras. Niet vervelend bedoeld hoor maar de vrouwen hebben echt te lijden aan de man zijn drankzucht en je zou toch denken dat je alleen bij gigantische problemen naar de fles grijpt.
    Geen leuke jaarwisseling voor deze familie.


    Maak melding
  4. @Wendy,

    Je hebt helmaal gelijk. Maar hoe weet jij dat hij een VHP’ er was?
    Zo kan je ook denken van al die dieven en overvallers die dood geschoten zijn dat NDP stemmen mist of is dat niet zo?
    Wel jammer van zo een reactie of ben je toevallig in bed gedoken met de overledene? Dan weet je het of toch niet?


    Maak melding
  5. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is. Overmatig zuipen kan tot je dood leiden en je ingewanden vernietigen.Sommigen denken sterker dan alcohol te zijn. Hij is een voorbeeld van.

    R.I.P.
    Familie sterkte


    Maak melding
  6. Als je een miserable leven hebt is alcohol toch maar een uitweg. Nu hoeft hij zich ook niet meer druk te maken hoe hij aan de volgende borrel gaat komen. Over de VHP gesproken ze moeten aan wetten gaan denken die openbaar dronkenschap, alcohol drinken en rijden, verkoop tijden van alcohol strenger aan banden leggen. Het is toch een ramp dat op een kleine bevolking zoveel kapot gaat door alcohol.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES