Dood aangetroffen man lag in badkamer op zijn buik met handen op rug gebonden

17
Dood aangetroffen man lag in badkamer op zijn buik met handen op rug gebonden

De man die gisteren dood is aangetroffen in zijn woning aan de Moyweg, is zoals het onderzoek tot nu toe uitwijst door een misdrijf om het leven gekomen. Dit omdat hij liggend op zijn buik in de badkamer is gevonden met zijn handen op de rug gebonden. Daarnaast had het slachtoffer ook een kapwond aan zijn hoofd, verneemt Waterkant.Net van bronnen rondom het onderzoek.

Het slachtoffer is de 65-jarige Reginald Harold Jacott. Hij woonde alleen in de woning. Zijn ontzielde lichaam is rond 14.30u ontdekt door zijn broertje die militair is. Het lichaam verkeerde al in een behoorlijke staat van ontbinding.

Het gebied in het ressort Santodorp was groot afgezet door de politie, voor sporen en buurtonderzoek. De zaak in voor verdere onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Er is nog geen officiële informatie door de Surinaamse politie naar buiten gebracht. Zodra die er is wordt het bericht aangevuld.

UPDATE: de Surinaamse politie heeft het bericht zondag officieel bevestigd middels dit persbericht. De politie vermoedt nog steeds dat er sprake is van een roofmoord.

Eerder op de dag was er ook een lijk in een trens in Suriname aangetroffen:

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Deze 65 jarige man hebben de misdadigers op een wrede manier uit het leven gerukt.Het is toch vreselijk. Dievenijzer of niet ze komen je gewoon vermoorden voor geld en goederen. Het zal mij niets verbazen als het om jungle misdadigers gaat. Ze zaten dood en verderf. Met zijn handen op zijn rug vastgebonden doet mij denken aan de plaatjes uit boeken over de slavernij.
  Rover, moorden, drugscriminaliteit is reeds 10 jaar elke dag aan de gang. Het wordt tijd dat er schoonschip wordt gemaakt. Getrouw van Justitie gaat rustig door met zijn snoepreisjes samen met Bouta zijn beste vriend en ons volk wordt dagelijks uitgemoord. Je gaat je afvragen wie het volgend slachtoffer is.

  R.I.P. Harold
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 2. Lang leve de misdaadstaat Suribabwe, waar een bij verstek veroordeelde drugscrimineel en moordenaar zijn gekozen als pleziertent door oerdomme debiele, idiote dwaze volgelingen, de mpp ndper’s.


  Maak melding

 3. 29 Dec, 00:53

  Een algemeen beeld toont het toneel van een autobomexplosie bij een controlepost in Mogadishu, Somalië. (Foto: Reuters)
  Minstens 100 mensen werden gedood toen een vrachtwagen beladen met explosieven bij een drukke controlepost in de Somalische hoofdstad Mogadishu explodeerde. Volgens een internationale organisatie die in het land werkte, gaat het om de dodelijkste aanval in meer dan twee jaar.


  Maak melding

 4. Als de leider van het land straffeloos kan moorden en er mee wegkomt waarom zou het volk dat ook niet mogen? Onschuldig bloed is vergoten en heeft de aarde geraakt en dit heeft een vloek over het land gebracht. Suriname Suriname waar gaat gij naar toe?


  Maak melding

 5. Wijs een vinger naar een ander en drie naar jezelf.
  Overal ellende in Nederland moorden 14 jarige even zo erg hoor. In India is verkrachten van vrouwen normaal en baby meisjes bij het grofvuil is aan de orde van de dag.

  Elders las ik dat de buren niks van dit hadden opgemerkt had hij veel vrouwen dan konden ze haarfijn uitleggen wie wie was.
  Ze hadden ook jaren terug ingebroken bij mijn vader in een hoekhuis nooit niemand wat gezien later bleek het gewoon de buren te zijn en nu zijn ze junks of draaideur criminelen allemaal van hetzelfde ras en geen millimeter vooruit gekomen. Soso vloek.
  Trouwens a no Bouterse volk het is Nps of ABOP de Indianen roven verkrachten en vermoorden zijn niet zo laag van mentaliteit. Ding no habi Bigi ai.


  Maak melding

 6. Ik wil zeker nog 5 PAARS dan krijgen we nog meer rovers want de politie pakt ze toch niet. En wat doen die militairen de hele dag in het kampement. Oh ja eten en zuipen daarna in de hangmat


  Maak melding

 7. Ik wil de famleden hierbij condoleren.

  Deze manier van geld verdienen is in suriname niet vreemd ..trouwens onze godfather doet niet anders,prima voorbeeld toch.

  Het is jammer dat dit steeds vaker gebeurd en als men wat zegt verwijst men altyd naar nederland!

  Waarom niet hand in eigen boezem steken..sinds men in de politiek zelf ook te maken heeft met moordenaars pedofielen en ander gespuis was dit te verwachten.

  Corruptie moord coke zijn aan de orde vd dag…wij kennen tenslotte ook niet anders.

  Onze jeugd ziet op tv in de politiek etc …dat misdaad echt wel loont!!

  Zolang we criminelen in de politiek hebben zal onze jeugd zich altyd vergapen aan hun rijkdom ..en ook de status van superschurk willen,ze zien daar geen kwaad in.


  Maak melding

 8. Yes, dat is ons land nu vandaag de dag🦾 We zijn super trots dat we dit hebben bereikt. Nog een termijn Bouta, en we staan boven aan de top, met de minste inwoners, en de grootste criminaliteit, en moorden. Yes we gaan zeker voorruit.👍👊


  Maak melding

 9. Zullen we nu eindelijk bepaalde zaken gaan benoemen zoals ze echt zijn:
  Qua mentaliteit, houding en gedrag is het land naar de klote, de oorzaak ligt in een bepaalde soort van leiderschap waarbij we kunnen vast stellen dat 75% van deze leiders stinkt naar
  rottigheid in de vorm van gespeelde nationalisme, een fake dekolonisatie proces-de nieuwe kolonisators zijn de chinezen, we doen alles op eigen kracht en eigen inzichten wat alleen maar leidt tot meer afstand tot de beschaafde wereld.
  Er is nu vlak voor de verkiezingen weer een stroom van mensen die toch nader bekeken liever toch terug gaan naar het koude Nederland.
  Heeft iemand een idee hoeveel % van de vrouw en kinderen van NDP’ ers een Nederlandse nationaliteit heeft – in Nederland woont soms zogenaamd om te studeren.
  Rabin Parmessar is zo een geval.
  al deze mensen hebben een back door naar Nederland, dus het land waar op wordt afgegeven.
  het land is verloren gegaan onder de huidige leiders.
  Suriname is toe aan een bloedtransfusie op Politiek, Economisch, Sociaal, Technisch, Financieel, Educatief, Moreel gebied.
  Hoe gaan we bv toerisme bevorderen als de eigen bevolking niet eens zeker is van haar eigen veiligheid.
  En het is heel goedkoop om te wijzen naar een ander waar het ook niet helemaal OK is om zo je eigen falen en gebreken goed te praten – te legaliseren.


  Maak melding

 10. Snap er geen moer meer van. Beetje goedkoop om alles maar op de regering te gooien. Veel van die gasten willen gewoon snel geld verdienen. Zijn zo lui als de pest…..en moorden maar erop los om aan geld te komen. Geloof me…. Economisch gaat niet best in het land maar er zijn zat andere mogelijkheden om eerlijk aan je geld te komen. Ben niet politiek gelieerd……mijn partij is de “ wekker” die mij iedere dag erop attendeert dat het weet tijd is om te gaan. Maar goed….zo denk ik erover.


  Maak melding

 11. Opa Bouterse je kan nu gaan rusten na 40 jaren onderdrukking en verloedering .

  Zie maar waar je beland ben na 40 jaren ,zijn dat de Nederlanders die de beleid maken .


  Maak melding

 12. Wat ook wel gebeurt is dat sommige mannen en vriuwen mensennleren nnen via internet en ze nodigen die uit bij hun thuis. Deze op hun beurt beroven met of zonder anderen erbij de mensen. Gevaarlijk.
  Het moet iemand zijn die hij kende. Zn mobiel zal veel naar boven brengen


  Maak melding

 13. Ludwig foe abra broki
  Ik vind je opmerking ongepast wat heeft je haane gekraai met dit droevige bericht maken de fam zit echt niet op te wachten voor al met je taal gebruik als u niets hier kan bij dragen hou dan u mond dicht en u cmmentaar voor u ieder keer het gesheldt over de regering wat heeft de regering. Hiermee temaken stop er mee aub


  Maak melding

 14. @laat Me verheerlijkt criminaliteit en is trots op mensen die anderen doden. Daarom is het een omgebouwde man. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.