Voor de derde achtereenvolgende dag knalt een auto tegen een stroompaal

24
Voor de derde achtereenvolgende dag knalt een auto tegen een stroompaal

Het is bijna ongelooflijk maar toch waar; voor de derde achtereenvolgende dag is een auto tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geknald. De redactie van Waterkant verneemt dat het voertuig op de foto de EBS paal vrijdagochtend rond 07.30u raakte bij een eenzijdig ongeval.

Dit gebeurde aan de Dageraadweg. Toen de politie ter plaatse arriveerde was de bestuurder nergens te bespeuren. De stroompaal was door de klap in tweeën gebroken en moest gerepareerd worden.

Het voertuig had schade aan de linkerkant en moest door een sleepbedrijf weggebracht worden. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Afgelopen maandag was het al raak. En ook op 1ste en 2de Kerstdag kwamen auto’s tegen palen aan. Vrijdag was de derde achtereenvolgende dag.


24 REACTIES

 1. Zeker weten geen rijbewijs. Deze idioten zullen het niet afleren, mits de minister van Juspol Getrouw met een optie komt zoals punten rijbewijs als in Nederland.
  Ik snap deze idioten niet. Hoe dom kan je zijn. Dan slaat men nog op de vlucht. Dom, Dommer, Domst. Triest hoor.


  Maak melding

 2. Sommigen kunnen niet snappen dat hout niet gelast kan worden want het is niet van metaal. En het kan ook niet gespalkt worden als bij een been fractuur want het groeit niet aan elkaar. Er moet een nieuwe geplaatst worden. Echt vrouwen logica… Ai baja!


  Maak melding

 3. Het is de zoveelste keer een feit dat alle houtenpalen direct vervangen dienen te worden door EBS. Ze deugen niet en zijn ook gevaarlijk tijdens een botsing met gevaar tot afbreken. Deze palen rotten van binnenuit ook weg waardoor zij kwalitatief niet stabiel zijn. Metalen palen zijn wind en weer bestendiger en helemaal tegen dit soort aanrijdingen. EBS kan blijven oplappen en stutten van deze houten palen maar het is en blijft water naar zee dragen. Voor de autobestuurders als je niet weet hoe het hoort, rij desnoods 180 km per uur tegen de palen aan dan is het gauw afgelopen met jullie Opgeruimd staat netjes.Wel een begrafenisverzekering afsluiten voor jullie tot dit soort actie overgaan en geen derden hierin meenemen.


  Maak melding

 4. Dagelijkse kost. Eigenlijk moeten de mensen van de buurt die bestuurder wel een fong fong geven. Want ze zitten wel voor een aantal uren zonder stroom.


  Maak melding

 5. Fong fong.
  Krijgt men al niet genoeg van de Chinezen?

  Waarom steeds tegen lantarenpalen.
  Dit komt omdat de sof ware 😁😁 de macht van de bestuurder overnemen.
  De magnetische flux zorgt voor de rest


  Maak melding

 6. Aorta
  dit is dan een klusje voor skipper. Hij leeft in de onderwereld en mag van zijn god, de doden overvaren voor een obool er ritje

  Mijke
  wat moet die man dan doen met zijn paal. Hij dacht dan stop ik het gauw weg in een 16jarige


  Maak melding

 7. Politiek neutraal 28 december 2019 At 11:42
  Dit laat duidelijk zien dat “Laat Me ” een zeer lage ongeschoolde iqu heeft.

  Dat van een debiele viswijf.


  Maak melding

 8. Beste Olivia
  De kans is groter dat er drank(drugs)gebruik in het spel is. Men stapt hier vrolijk stomdronken in z’n auto zonder aan de overige weggebruikers te denken Het eigen plezier prevaleert!!


  Maak melding

 9. Dit laat duidelijk zien dat “Laat Me ” een zeer lage ongeschoolde iqu heeft.

  En wat is in godsnaam EEN ZEER LAGE ONGESCHOOLDE IQU heeft wat is een IQU of bedoel je een intelligente quotum de afkorting is IQ en wat is een zeer lage ongeschoolde bedoel je iemand die laag ongeschoold is nooit van gehoord hoe kan iemand laag ongeschoold zijn of bedoel je laag geschoold wat een achterlijk bakba Nederlands en je speelt de grootste Holland mang begrijp je nu waarom je failliet bent gegaan en niet dat je zo slim bent,pak je dekentje en ga lekker achter je verwarming zitten genieten van het koude weer. 🤭🤭😂😂😂


  Maak melding

 10. Ludwig foe Abra Broki 28 december 2019 At 14:02
  Politiek neutraal 28 december 2019 At 11:42
  Dit laat duidelijk zien dat “Laat Me ” een zeer lage ongeschoolde iqu heeft.

  Dat van een debiele viswijf.

  Hou jij je maar bezig met paarse trouwma en niet met mij,ga je reactie,s maar lezen als je nuchter bent dan kom je er wel achter wie een debille viswijf is debille paarse zwaar getraumatiseerde visman.


  Maak melding

 11. Laat Me 28 december 2019 At 16:05
  Ludwig foe Abra Broki 28 december 2019 At 14:02
  Politiek neutraal 28 december 2019 At 11:42
  Dit laat duidelijk zien dat “Laat Me ” een zeer lage ongeschoolde iqu heeft.

  Dat van een debiele viswijf.

  Hou jij je maar bezig met paarse trouwma en niet met mij,ga je reactie,s maar lezen als je nuchter bent dan kom je er wel achter wie een debille viswijf is debille paarse zwaar getraumatiseerde visman.

  100 % behoor je tot de lage categorie van laaggeschoolde ndp debielen.


  Maak melding

 12. Hoop dat EBS betonblokken bij de stroompalen gaat plaatsen om de agressie en geweld tegen die palen de kop in te drukken.
  De snelheidsduivels leren het misschien ooit wel.


  Maak melding

 13. Wat wil je dan???? als de ebs hun palen 1meter langs de weg plaatst en je hoeft helemaal geen ervaring of geen rijbewijs te hebben, want de meesten zijn steeds bezig met hun mobiel achter het stuur en nog aantal gaan sneuvelen. Ebs moet daarvoor een oplossing zoeken met alle stakeholders.


  Maak melding

 14. Volwassen Surinamers die van een feestje komen, hebben zeer zeker alcohol genutigd. Het is volkssport nummer één in Su, ook onder parlementsleden en politieagenten! Daarnaast heb je Chinezen (pas aangekomen in Su) en Boslandbewoners die een rijbewijs hebben. Gekocht natuurlijk, want omdat ze de Nederlandse taal niet behersen, kunnen ze nooit hun theorie met betrekking tot de verkeersregels halen. Daar komt nog bij dat die boslandbewoners overal 80 km per uur rijden, waar maar 50 is toegestaan (bijv. Gravenstraat, Coppenamestraat, Dr. Sophie Redmonstraat, Kwata, Leiding, enz. En appen en telefoneren tijdens het rijden, speelt ook een rol!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.