dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan mishandeld door zijn ex-vrouw en haar vriendin

Man mishandeld door zijn ex-vrouw en haar vriendin

-

Does Travel - naar Suriname

Twee vrouwen in Suriname zijn eerder deze week door de politie van bureau Munder aangehouden voor het mishandelen van een man. Een van de vrouwen is de ex van het slachtoffer, de ander is een vriendin van haar.

Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij een relatie had met één van de vrouwen. Echter zijn beide al een tijdje niet meer samen. De ex-vrouw belde de man een dagje op en hield hem voor dat zij een paspoortaanvraag had gedaan. Zij vroeg hem als hij kon natrekken als het al af was. Op dat moment was de man in de bank.

Na bankzaken in orde te hebben ging de man om te kijken als het paspoort af is. Een medewerker hield de man voor dat het niet af was. Het slachtoffer belde zijn ex-vrouw vervolgens op om een strookje te brengen voor haar welke hij had ontvangen. Hij wist echter niet dat zijn ex-vrouw samen met een vriendin en drie mannen een plan had gemaakt om hem aan te vallen.

Toen de man in de straat van de vrouw aankwam met zijn bromfiets, werd hij meteen door de drie mannen getrokken die hem hadden opgewacht. De vrouwen renden ook op de man af en één sloeg hem met een balk in het gezicht. Vervolgens renden beide vrouwen en de mannen weg.

De man raakte gewond en ging naar het politiebureau om aangifte te doen. De twee vrouwen zijn toen opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide in verzekering gesteld. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de mannen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. C.A.Schipper

  28 december 2019 At 22:39

  ..WAT..EEN..RARE..ZIN..NA..AF..STEMMING..
  HET..HET..SURINAAMSE..OPEN..BAAR..MINISTERIE..

  ===============================

  Jullie paarse rakkers kennen maar 1 woord namelijk AMNESTIE. Next


  Maak melding
 2. Waar zal deze man zo’n pak slaag aan verdient hebben? Hij zal het alleen weten. Ze zal wel een goede reden voor deze actie hebben gehad. Ze dachten dat zei hem dood hebben geslagen en gingen op de vlucht. Het is een trend dat de ene de andere mee lokt om misdaden te plegen. Wat een zwakke zielen. Schaamteloos gedrag.


  Maak melding
 3. @Zuiverbal, Wendy heeft het geleerd van “laat me ” laat me slaat kof👊u en ook nog onder de gordel . Ze heeft nog die zware handen van een man😂😂


  Maak melding
 4. “De Surinaamse politie onderzoekt de zaak”…hahaha telkens weer deze idiote zin alsof de buitenlandse politie wat hier te onderzoeken heeft…lol


  Maak melding
 5. De ex had duidelijk een probleem, misschien had meneer een ander vriendin, don’t fuck with the woman 😡. Nam ze wraak, wie zal het zeggen, ze hoefde hem dus niet perse de hersens in te slaan, ze wilde hem gewoon de pijn laten voelen.😁


  Maak melding
 6. KA.Skippy
  Je zeik?
  Je bedoelt je zeikt. taal mie boi, taal. En dan heb jij het lef om Waterkant te wijzen op grammaticale fouten.
  Mars, ga je huiswerk maken

  Ik zeik op je kop, dat doe ik stompzinnige aandachtvragende dwerg
  En daarna schijt ik op je kop 🧻🧻🧻🧻


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES