Beroving door gewapende mannen voor cambio op Zorg & Hoop

18
Beroving door gewapende mannen voor cambio op Zorg & Hoop

Flinke commotie vrijdagmiddag vlakbij Exces cambio te Zorg & Hoop. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er rond 16.00u een beroving plaats vond buiten de cambio aan de Franchepanestraat in Suriname. Daarbij zouden er schoten zijn gelost op een voertuig.

Volgens omstanders zou het gaan om vier mannen in een voertuig, waarvan twee gewapend waren. Er vielen daarbij geen gewonden tot zover bekend. Buren van de cambio dachten in eerste instantie dat er vuurwerk werd afgeschoten. Pas later werd duidelijk wat zich had afgespeeld.

De mannen zouden geprobeerd hebben om persoon in een pick-up die voor de cambio stond te beroven. De daders stapten uit een voertuig dat naast de pick-up geparkeerd was en losten enkele schoten op de pick-up.

Er werd uiteindelijk niets buitgemaakt. Na de beroving sloot de cambio direct haar deuren (foto). De schrik zat er blijkbaar goed in, omdat de cambio zelf drie jaar geleden ook beroofd werd.

Het bericht is nog niet officieel bevestigd door de Surinaamse politie, dus later meer.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Tussen al de vuurwerk terreur hoor je geen geweerschoten meer. Is de perfecte tijd om los te gaan en kwaai kwaai te doen, overvallen, moord, verkrachting noem maar op.

  Al dat vuurwerk drijft dus toch geen enkele kwade geest weg, het lokt ze juist nog meer…


  Maak melding

 2. Als de baas van de nationale dieven partij land en volk, maar ook eigen oerdomme dwaze debiele idiote ndp sekteleden beroven, dan zo baas zo aanhangers, zo leiders van het paarsdom slecht volk, zo bewonderaars van de baas der misdadigers aka I’m Nasty.


  Maak melding

 3. .Mensen met geld worden beroofd. Zij hadden geld en werden beroofd. Verbazend is dat de cambio geen gewapende wachters hadden.
  Wel de baas woont in luxueze huis met gestolen geld Zo de dieven volgelingen willen ook luxe met gestolen geld.


  Maak melding

 4. Deze jungle boeven gaan hun acties verder opvoeren. Zulke gasten wil je meteen kapot schieten. Het jaar vredig afsluiten wordt een grote ramp.

  Sarie Torie


  Maak melding

 5. Als ik het zo lees ben ik achteraf blij dat ik mijn klasse 3 (kogel, naald en steekwerend) vest niet heb verkocht in Suriname toen ik vertrok. Men zou het kunnen gebruiken om zulke misdaden te plegen.


  Maak melding

 6. Whooow een klasse 3 kogel,naald en steekwerend vest zaaaanngggg stoer hoor en dat weten we nu ook weer. en verder geen auto’s,messen,houwers verkopen die kunnen ze ook gebruiken bij een overval.


  Maak melding

 7. Ik snap niet dat ik samen in een land heb kunnen wonen met mensen zoals “Laat Me” zorg dat je daar blijft hoor. Kom surinamers geen schande hier geven in Nederland!


  Maak melding

 8. Laat Me, als je naar Nederland komt praat ‘P taal met de Nederlanders. Laat ze niet merken dat je een omgebouwde Surinaamse ben geworden. En als ze er achter komen dat je een omgebouwde Surinaamse man ben ,verhuis ik naar België


  Maak melding

 9. Laat me vraagt teveel om aandacht, ik zou zeggen “gewoon links laten liggen”. Het is eigenlijk een hele grote eer dat ze zoveel aandacht aan jou besteed.


  Maak melding

 10. @dat weten wij daarvoor getraind bent.Dus daarom waarschuw ik een ieder om uw advies niet op te volgen.Je wilt ze zelf sommeren om tijdens vuurwerk oordopjes te gebruiken,ook voor honden en katten,zodat jij en jou kornuiten op boeven pad kunnen.Paarse del


  Maak melding

 11. @Mix Chick. Is wel een hele goede tip van jou. Ik zal me inderdaad niet meer tot haar /hem niveau verlagen. Ik zal je advies opvolgen. Thanks 🤝👍


  Maak melding

 12. Dat jij daarvoor getraind bent,en mensen op een dwaalspoor te zetten, om ze oordopjes te laten gebruiken ook voor hun honden.En ook voor katten.wie neemt now advies van een paarse del.


  Maak melding

 13. Ndper’ s zijn oerdomme dwazen. 99% van alle misdaden, groot of klein zijn ndper’ s. Want redeneren ze dwaas, ik volg mijn lijder de baas der misdaad en criminaliteit. Ook zoon en pleegzoon volg deng pa, dus zoma na wie. Misdadiger of crimineel zijn is sinds 2010 paars in en als je niet meegaat de paarse meerderheid in het wade te navolgen, ie kan vergiti joe gratis pakket.


  Maak melding

 14. Om een pakket die morgen op is eren ze hun baas als een God.Ik luister ook naar oma Inge van de Elle straat,een kritische burger.zo een mooi land kijk wat gebeurd,dacht dat die jongeren slimmer zouden zijn.


  Maak melding

 15. De daders zullen wel behoren tot de groep criminele paarse ratten en dus de soortgenoten van Wendy. Op zoek naar een snelle manier om geld te ‘verdienen’ om hun buitenwijven en motjo’s zoals Wendy te kunnen verwennen tijdens de feestdagen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.