46-jarige man die 16-jarige meermaals misbruikte vast

18
gevangenis suriname

De politie van het bureau Latour heeft op zondag 22 december de 46-jarige Carlo A. in Suriname aangehouden ter zake seksueel misbruik. Vier maanden geleden bood de verdachte Carlo onderdak aan een moeder en haar drie minderjarige dochters. Een van de meisjes is 16 jaar.

Carlo wordt ervan verdacht het 16 jarig meisje ettelijke keren seksueel te hebben misbruikt. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Carlo, hangende het onderzoek, door de politie van Latour in verzekering gesteld.

Het is niet de eerste keer dat Carlo voor een seksueel misdrijf in aanraking komt met de politie en justitie, meldt het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Het is niet de eerste keer dat Carlo deze pedofiele streken uithaalt en steeds wordt hij na korte tijd weer vrijgelaten door Justitie, zodat hij weer zijn gang kan gaan om schade te richten door zich aan jonge meisjes te vergrijpen. Justitie is mede hierdoor ook ernstig medeplichtig aan dit soort vergrijpen. Deze idiote ziekelijke Carlo de pedo mag nooit meer vrij rond lopen. Hij is een groot gevaar in de samenleving. In de slavernij werden vrouwen ook misbruikt door de slavenhandelaren. Nu zijn het de nazaten van de slaven die dit doen met hun eigen volk. Kinderen worden hier dagelijks getraumatiseerd met deze wantoestanden. Het recht systeem in ons land deugt voor geen meter. Straffen zoals in Amerika zou veel beter op zijn plaats zijn. Een korte straf van 3 of vier jaar zien vele criminelen als een tijdelijk vakantie houden. Flink straffen voor 40 jaar, kunnen onze jongeren zonder trauma’s opgroeien in onze maatschappij.


  Maak melding

 2. En waar was de moeder tijdens de seksuele uitspattingen van deze “heer”. Al jaren en jaren weten mensen om hun meisjes niet alleen te laten met mannen.

  Die man is fout, maar die moeder had dit ook kunnen aan zien komen.

  Assuria heeft zo een geweldig gebouw laten neerzetten. Kunnen ze geen public housing project beginnen voor mensen die geen plek hebben. Die op elkaar geplaatse duivenhuisjes van die Chinezen zijn voor die arme mensen geen optie.

  Alleen die verzekeringsmaatschappijen beschikken over goed kapitaal waar de roverheid, voor zover mij bekend, geen invloed op kan hebben.


  Maak melding

 3. Er zijn genoeg mannen valselijk beschuldigd geworden van een zedendelict dus zolang niet bekend wordt wat het bewijs tegen hem nou precies is ga ik geen oordeel geven.
  By the way, sex met een 16 jarige valt onder geen enkele definitie van pedofilie.


  Maak melding

 4. Gelukkig heeft Robbie een bijvak psychologie en een bijvak psychiatrie gedaan na zijn studies economie en geneeskunde en kan hij een verklaring aan ons geven voor het gedrag van deze man en de 4 mensen van het vrouwelijke geslacht.
  Voorlopig houdt hij het het op dat moeder het gedoogde, omdat ze anders geen dak boven haar hoofd had.
  Wordt vervolgd


  Maak melding

 5. Waar was moeder, hoezo kan een 16jarige niet aan haar moeder opbiechten wat er gebeurde, was de onderdak bij deze kerel belangrijker voor de moeder, dat ze liever haar kind opofferde aan deze viespeuk, dan haar in bescherming nemen.🙄😏🤔


  Maak melding

 6. Mensen met een zedendelict zou je hun naam in de pc moeten vinden. Dan weet je gelijk. Oppassen.
  In ieder geval is hij van NPS. Heeft les gehad van wayne telgt.
  Nationale Pedofielen Schoften


  Maak melding

 7. @Picolaas, dat ik een bijvak Psychologie met een module medische psychologie ( de relatie tussen somatiek en psyche) heb gedaan klopt als een bus.
  In eerste instantie dacht ik dacht dat jouw vriend Wayne Telgt met een hoog aai-factor voor jonge meisjes weer in de fout was gegaan. Maar zoals Wendy het mooi uitdrukt heeft deze pedofiel heeft colleges gehad van Wayne Telgt.


  Maak melding

 8. Even rustig aan.Ook de pikin ingi boi was onschuldig tot de krijsraad hem veroordeelde tot twintig kalender jaren.
  Zo in Wayne nog onschuldig als een pas geboren lam.


  Maak melding

 9. De stomme paarse rioolratten RobG en wendy zitten weer eens leugenachtig te zeiken, dit keer over Wayne Telgt. Dat is niets nieuws want liegen en bullshit verkondigen is de bekende modus operandi v.h. paars afval. Als er hard bewijs tegen Wayne was, dan was hij nooit vrijgelaten geworden door de rechter.

  Jullie moeten maar eens gaan kijken naar jullie eigen meester & afgod DiDiBri/bouta want hij is door onafhankelijke rechters daadwerkelijk wettig en overtuigend schuldig bevonden aan grootschalige drugssmokkel en meervoudige moorden. Maar toch rennen jullie achter hem aan als de hersenloze huisslaven en billenlikkers die jullie zijn. Go dok yere.


  Maak melding

 10. Moeder heeft ook schuld hierin. Nooit en te nimmer met een man in huis wonen als je pubers hebt.
  Komt ervan als ze eerst voor kinderen kiezen en hun school niet afmaken en daardoor financieel afhankelijk worden van dit soort uitschot.

  En nog 1 ding wat ik nooit zal begrijpen dat moeders nooit door hebben dat hun kinderen sexueel worden misbruikt.
  Die jonge meisjes zijn ook zo gevaarlijk dat ze hun bek houden en lekker genieten van aandacht en geld.


  Maak melding

 11. Jay is 1 van de gasten uit Nederland die frustreren.
  Je bent geen enkele waarde voor Suriname.
  Blijf daar in het land van gekken.
  Waar is er bewijs dat Bouterse mensen heeft vermoord?? In het dossier dat je blanke bazen voor 60 jaar op slot hebben?? Laten ze het dan openbaren.
  Ga de blanken zoeken die de Surinamers vermoord hebben en in een massagraf hebben gegooit op Marienburg.
  Zoek dat uit


  Maak melding

 12. @ wendy/paarse rioolrat, het vonnis is online gezet dus ga maar lezen hoeveel bewijs er tegen je misdadige meester bouta is. Het vonnis is 116 pagina’s lang dus daar ben je lang zoet mee stomme paarse ghettohoer.


  Maak melding

 13. @ Robbie
  ik had niet anders verwacht. De man met 1001 bijvakken. en 1 hoofdvak.
  Of heb je meerdere studies achter elkaar gevolgd en dus meerdere hoofdvakken.
  Volgens mij ken jij 1 vak en dat is
  vakkenvullen, dat makt jouw tot een vakkenvuller, naast je idolen de zakkenvullers
  Maar lees ik het nou goed, dacht je in eerste instantie iets anders? Had je het fout?
  Nee, dat ka nie. Niet rob
  BTW
  Wayne Telgt. Als deze man zich vergrepen heeft, mag hij voor mij net zo hard wegrotten tussen het uitschot op Boma.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.