maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKorps Politie Suriname geeft identiteit slachtoffers brand Lawagebied vrij

Korps Politie Suriname geeft identiteit slachtoffers brand Lawagebied vrij

-

Does Travel - naar Suriname

Bij de grote brand op 1ste Kerstdag in het Lawagebied, zijn de 27-jarige vrouw Lin He Young en haar 26-jarige echtgenoot We Jian Zhi omgekomen. De twee bezitten de Chinese nationaliteit en exploiteerden een van de winkels die afgebrand is. De brand is vermoedelijk in de woning annex winkel van het echtpaar uitgebroken, meldt de Surinaamse politie.

De politie van  Regio Oost kreeg in de vroege ochtend van woensdag 25 december de melding van een felle brand op een woon-en handelslocatie, bekend als Antonio do Brinco, in het Lawagebied. Vier winkelpanden zijn daarbij afgebrand.

Een gemengd team bestaande uit de politie van Regio Oost en politieambtenaren van de afdeling  Forensische Opsporing is afgereisd naar het gebied om een onderzoek in te stellen.

De politie wordt bijgestaan door leden van het Surinaams Nationaal Leger, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ook deze Chinezen hun familie en vrienden wil ik sterkte wensen. Ze zijn mijn medemensen en werken hard ondanks ze niet altijd even vriendelijk zijn.


  Maak melding
 2. Dat mensen leven verband worden is het ergste wat hun kan overkomen en dan dat men diefstallen direct gaat plegen. Hoe onmenselijk en harteloos kun je zijn. Je tracht te proberen levens te redden als dit mogelijk is. Barbaars gedrag kun je sommige mensen niet afleren het zit in hun DNA. Hopelijk profiteren zij niet lang van hun diefstallen. God slaapt niet. Wanneer dit soort gasten die diefstallen plegen op een wrede manier aan hun eind komen, weet je niet wat de oorzaak is.

  R.I.P. jong echtpaar.
  Ik wens de familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding
 3. @Braincare, volledig met u eens. Echt beestachtig en te triest voor woorden. Sommige gasten in bepaalde gebieden denken nog in de oertijd te leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES